Σάββατο, 20 Σεπτεμβρίου 2014

Ο Απίων -Frg. 2.7-, διαχωρίζει τους ανθρώπους καθοριστικά εις τους «εκ περιτομής» και τους «εξ Ελλήνων».

Εις τα ‘Ιουδαϊκά’ τα γραφέντα υπό του Παύλου Μεδίκων σελ. 28-29 διαβάζουμε ότι μετά την Περιτομήν οι χαχάμηδες εις ένα ποτήρι κρασί στάζουν λίγο ΑΙΜΑ... από την πληγή του μωρού και λίγο ΑΙΜΑ Χριστιανού μαρτυρήσαντος και αφού τα ανακατώσουν καλά ο χαχάμης βάζει το δακτυλό του στο ποτήρι και μετά στο στόμα του βρέφους δύο φορές, και λέγει: «Και είπα σοι εκ του αίματος σου η ζωή σου».

Μετά γεύονται άπαντες οι παρευρισκόμενοι από το περιεχόμενο του ποτηρίου τούτου.

Εις την σελίδα 19 μας γράφει ότι οι νεόνυμφοι εβραίοι νηστεύουν όλην την ημέραν του γάμου των, μη τρώγοντες ούτε πίνοντες, το εσπέρας αφ’ ού στεφανωθούν έρχεται ο ραββίνος και δίδει εις τους δύο, νυμφίον και νύμφην, ένα αυγό ψημένο, και αντί άλατος πασπαλισμένο με στάχτην από πανί καμένο, δηλαδή μουσκεύουσι πανί εις ΑΙΜΑ χριστιανού μαρτηρήσαντος, και καιόντες το πανί λαμβάνουν εκείνην την στάχτην.

Όταν οι νεόνυμφοι τρώγωσι το αυγόν ο Ραββίνος λέγει κάποιας επωδάς, ώστε οι νέοι να δυνηθώσι να απατήσωσι τους χριστιανούς. Δηλαδή με τον ένα ή άλλον τρόπο ή με τα άζυμα ψωμιά όλοι οι Εβραίοι έχουν γευθεί ΑΙΜΑ ΑΝΘΡΩΠΟΥ, οι Αντιρατσιστές!.......

ΒΙΒΛΙΟ
Ο ΒΩΜΟΣ ΤΗΣ ΕΛΠΙΔΟΣ
Γεώργιος Γ. Αϋφαντής


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες και να είστε κόσμιοι στις εκφράσεις σας. Οποιοδήποτε άλλο σχόλιο με γκρικλις και ξένη γλώσσα θα διαγράφετε. Ευχαριστώ!

Έλληνες-ΑΥΤΗ Η ΓΗ ΕΧΕΙ ΦΩΝΗ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ

Έλληνες-ΑΥΤΗ Η ΓΗ ΕΧΕΙ ΦΩΝΗ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ