Κυριακή 7 Σεπτεμβρίου 2014

Δ. Αθηναίων: Σόρος -Καμίνης- Αθώοι όλοι στο Ληξιαρχείο!

Μόνο στην Ελλάδα συμβαίνουν αυτά. Αθώοι όλοι στο ληξιαρχείο άρα ούτε λίγο ούτε πολύ βγαίνει το συμπέρασμα πως η μικρή Μαρία μάλλον έβγαλε μόνη της το πιστοποιητικό! Τι άλλο μπορεί να πει κανείς;

Ένας χρόνος έχει σχεδόν περάσει από τον εντοπισμό της μικρής Μαρίας σε καταυλισμό Τσιγγάνων και τη διαπίστωση ότι είχε εκδοθεί πιστοποιητικό γέννησης από τον Δήμο Αθηναίων.

Ακολούθησε έλεγχος που δεν άργησε να αποκαλύψει σημεία και τέρατα, με τον δήμαρχο Γιώργο Καμίνη να τονίζει πως οι δηλώσεις ετεροχρονισμένων γεννήσεων αυξήθηκαν από 50 το 2011 σε 200 το 2012 και 400 το 2013.

Άφησε ακόμα να εννοηθεί πως πολλοί εκμεταλλεύτηκαν τα κενά των νόμων και των υποδομών για να απολαμβάνουν τα όποια προνόμια ακόμα και αν δεν ήταν γονείς.

Μήνες μετά και η αρμόδια Εκτελεστική Επιτροπή με πρόεδρο τον ίδιο τον δήμαρχο έκρινε ομόφωνα αθώα τη διευθύντρια, επέβαλε έγγραφη επίπληξη στην προϊσταμένη και πρόστιμο αποδοχών 15 ημερών σε μία υπάλληλο.

Μάλιστα, οι ποινές στις δύο υπαλλήλους επεβλήθησαν κατά οριακή πλειοψηφία και με το ζόρι, καθώς χρειάστηκε η διπλή ψήφος της προεδρεύουσας.

Πηγή: Ελεύθερος Τύπος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες και να είστε κόσμιοι στις εκφράσεις σας. Οποιοδήποτε άλλο σχόλιο με γκρικλις και ξένη γλώσσα θα διαγράφετε. Ευχαριστώ!

Έλληνες-ΑΥΤΗ Η ΓΗ ΕΧΕΙ ΦΩΝΗ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ

Έλληνες-ΑΥΤΗ Η ΓΗ ΕΧΕΙ ΦΩΝΗ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ