Σάββατο, 20 Σεπτεμβρίου 2014

Γιά τους επισκέπτες υπουργούς της Ελλάδας, στις ΗΠΑ υπάρχουν μόνο εβραϊκές Οργανώσεις.

Δεν υπάρχει ελληνική Ομογένεια, δεν υπάρχουν ελληνικές Οργανώσεις.Ο ΟΗΕ αναμένει με ανυπομονησία τον εξοχ. αντιπρόεδρο και υπουργό Εξωτερικών της Ελλάδας κ. Ευ. Βενιζέλο

Ο πρόεδρος ΗΠΑ Μπαράκ Ομπάμα ζήτησε από το επιτελείο του να φροντίσει ώστε να έχει αναμνηστική φωτογραφία με τον 'Ελληνα υπουργό, στο περιθώριο της 69ης Γεν. Συνέλευσης του ΟΗΕ στη Νέα Υόρκη ή στην δεξίωση που θα παραθέσει προς τιμήν των αντιπροσωπειών χωρών-μελών.

Ο υπουργός Εξωτερικών Τζον Κέρρυ ζήτησε από στελέχη του Στέητ Ντηπάρτμεντ να μελετήσουν -γιά να μορφώνονται- τα έργα των κορυφαίων της παγκόσμιας διπλωματίας: Ντ. Mπακογιάννη, G.A.Papandreou, Δ. Αβραμόπουλου και Ευ. Βενιζέλου.

Ο εξοχ. αντιπρόεδρος και υπ.Εξ., θα συναντηθεί την Κυριακή (6:00 μ.μ.) στο ελληνικό ''προξενικό κατάστημα'' (γεν. Προξενείο) με ''φορείς της οργανωμένης Ομογένειας'', δηλ. με ολίγους προεπιλεγμένους ''ισόβιους'' και άσχετους προεδρο-παράγοντές της (τα γνωστά ''ψώνια''), που ουσιαστικά εκπροσωπούν τον εαυτόν τους, αλλά αποφεύγει (τι φοβάται;) να κάνει δημόσια ομιλία σε Ομογενείς και διάλογο μαζί τους.

Την Δευτέρα 22 Σεπτ., 9:45 πρωί, ο κ. Βενιζέλος θα έχει συνάντηση με τον Αρχιεπίσκοπο Αμερικής κ. Δημήτριο (γνωστό ως ''νεκροθάφτη της ελληνικής γλώσσας'' και ''καταστροφέα της Ομογένειας'') στα Γραφεία της Αρχιεπισκοπής, όπου ο κ. αντιπρόεδρος και υπ.Εξ. θα πάει ''γιά να υποβάλει τα σέβη του'' και να εκθειάσει το αρχιεπισκοπικό...''έργο''.

Στις 22 Σεπτ. απόγευμα, ο εξοχ. αντιπρόεδρος και υπ. Εξ., θα συναντηθεί με εκπροσώπους Εβραϊκών Οργανώσεων, ενώ θα παραυρεθεί και σε δύο εκδηλώσεις εβραϊκού ενδιαφέροντος. 

Επίσης, στην δεξίωση του πρόεδρου της Τουρκίας. Εκδηλώσεις ελληνικού ενδιαφέροντος ή συνάντησή του με την Ομογένεια, στην εβδομαδιαία παραμονή του στη Νέα Υόρκη, δεν θα υπάρξουν (η μικροσυνάντηση στο γεν. προξενείο, ΔΕΝ είναι ''συνάντηση με την Ομογένεια'').

Σημ. 1: Δεν είναι ευχάριστο γιά το ελληνικό 'Εθνος να αντιπροσωπεύεται η -μνημονιακά υπόδουλη- Ελλάδα στο εξωτερικό από πολιτικούς που παραπέμπουν σε σάπιο τριτοκοσμικό κομματικό κράτος-παρία, ένα κράτος με ατιμωρησία διαπλεκόμενων και διεφθαρμένων.

Σημ. 2: Αν κρίνουμε από τους πρέσβεις της Ελλάδας (στην Ουάσιγκτον και στον ΟΗΕ), την πλειοψηφία των προξένων στις ΗΠΑ και την ανυπαρξία των Γραφείων Τύπου, τότε η ελληνική διπλωματική εκπροσώπηση στις ΗΠΑ δεν είναι γιά γέλια, αλλά -δυστυχώς- γιά κλάματα.

..................................

Oι δήθεν ''φιλάνθρωποι'', οι ''δήθεν επεδυτές'', αποκαλούμενοι και...''κροίσοι Ομογενείς'' στο ''χλιδάτο δείπνο'' (2 Οκτ., Μανχάτταν) θα απολαύσουν...Νότη Μηταράκη.

www.kalami.net     |    www.kalami.us      |    www.kalami.co

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες και να είστε κόσμιοι στις εκφράσεις σας. Οποιοδήποτε άλλο σχόλιο με γκρικλις και ξένη γλώσσα θα διαγράφετε. Ευχαριστώ!

Έλληνες-ΑΥΤΗ Η ΓΗ ΕΧΕΙ ΦΩΝΗ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ

Έλληνες-ΑΥΤΗ Η ΓΗ ΕΧΕΙ ΦΩΝΗ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ