Παρασκευή 19 Σεπτεμβρίου 2014

Ήρθε ο πολιτισμός των ΗΠΑ: ΛΕΙΝΤΙ ΓΚΑΓΚΑ: Η ΚΟΚΑΙΝΗ ΗΤΑΝ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΜΟΥ ΦΙΛΟΣ!!!!



Η πάντα εκκεντρική σταρ μίλησε για την εξάρτησή της από την κοκαΐνη όταν δεν είχε κανέναν φίλο, στο ξεκίνημα της καριέρας της.

Η Λέιντι Γκάγκα (Lady Gaga) μίλησε σε talk show της Αμερικάνικης τηλεόρασης σχετικά με την αρχή της καριέρας της και παραδέχθηκε πως όταν ξεκίνησε να τραγουδάει στη Νέα Υόρκη τα πράγματα για εκείνη ήταν δύσκολα, καθώς όταν γυρνούσε σπίτι της μετά τις εμφανίσεις της αισθανόταν απόλυτη μοναξιά. Γι αυτό μάλιστα άφηνε την τηλεόραση ανοιχτή για να νιώθει την παρουσία κάποιου.

Αποκάλυψε ότι έκανε χρήση κοκαίνης για να αντιμετωπίσει τη μοναξιά της, και πως μάλιστα αυτή η ουσία ήταν ο καλύτερος της φίλος… Η σταρ μίλησε για τις συνήθειες του παρελθόντος και για το πώς τελικά αποκήρυξε τη ‘διαβολικη’ ουσία από τη ζωή της.

Μιλώντας στο τηλεοπτικό show The Conversation με την Αμάντα ντε Καντέντ (Amanda de Cadenet) είπε για το κενό που προσπαθούσε να γεμίσει…

“Καθόμουν μόνη με τις ώρες στον καναπέ μου και δεν μιλούσα με κανέναν γιατί δεν είχα κανέναν, ο μόνος μου φίλος εκείνη την περίοδο ήταν η κοκαϊνη. Δεν έκανα ποτέ μαζί με κόσμο. Ειναι απαίσιος τρόπος να γεμίσεις το κενός σου γιατί απλά το κάνεις μεγαλύτερο τελικά…”.

Η Γκάγκα δήλωσε πως αυτή η περίοδος ανήκει στο παρελθόν αφού μετά από μία έντονη κρίση που έπαθε αποφάσισε πως οι αληθινοί δημιουργοί και καλλιτέχνες ασχολούνται με τη μουσική και δεν χάνονται μέσα στις ουσίες. Περιγράφοντας το πώς συνήλθε, δήλωσε:

“Μια μέρα ξύπνησα και είπα στον εαυτό μου “Είσαι ηλίθια, δεν είσαι καλλιτέχνης. Αν ήσουν καλλιτέχνης θα επικεντρωνόσουν στη μουσική σου! Δε θα περνούσες την ώρα σου με τον λευκό διάβολο!”

πηγή : e-go.gr

Ο ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΗΠΑ

ΚΑΙ ΚΑΤΩ ΤΟ ΚΑΚΕΚΤΥΠΟ ΑΝΤΙΓΡΑΦΟ ΑΠΟ ΤΑ ΕΛΛΗΝΟΦΩΝΑ ΖΩΑ!..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες και να είστε κόσμιοι στις εκφράσεις σας. Οποιοδήποτε άλλο σχόλιο με γκρικλις και ξένη γλώσσα θα διαγράφετε. Ευχαριστώ!

Έλληνες-ΑΥΤΗ Η ΓΗ ΕΧΕΙ ΦΩΝΗ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ

Έλληνες-ΑΥΤΗ Η ΓΗ ΕΧΕΙ ΦΩΝΗ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ