Κυριακή 7 Σεπτεμβρίου 2014

Απόρρητο σχέδιο (Ανοικτός δρόμος 88) κρύβει πολύ περισσότερα που εκ πρώτης όψεως φαίνονται..

Θέμα: Εξελίξεις στα Βαλκάνια και στην Ανατολική Τουρκία.


Κείμενο τέσσερις σελίδες.

Χαρακτηρισμός: ΑΠΟΡΡΗΤΟ.

Έλαβαν γνώση του σχεδίου: Τα κράτη μέλη της Ατλαντικής Συμμαχίας, στα οποία στάλθηκε το κείμενο. Μόνο στα υψηλόβαθμα στρατιωτικοπολιτικά στελέχη.
Η Ελλάδα δεν έχει λάβει γνώση.
Αυτή η ταυτότητα της άσκησης (Ανοικτός δρόμος 88), που αφορά άμεσα την Ελλάδα, και που κρύβει πολύ περισσότερα που εκ πρώτης όψεως φαίνονται..

Και τούτο, επειδή το Πεντάγωνο των ΗΠΑ και το ΝΑΤΟ σχεδίασαν μία άσκηση, που το σενάριο προκαλεί εύλογες ανησυχίες για την Ελλάδα αφού:
1) Θεωρεί δεδομένη την ύπαρξη (Μακεδονικού κράτους) το οποίο μάλιστα απειλείται.

2)Αναφέρει η παραλείπει διάφορα στοιχεία που στρέφονται έμμεσα εναντίον της Ελλάδας, προκαλώντας εύλογα ερωτήματα και ανησυχίες.

ΤΟ ΣΕΝΑΡΙΟ ΤΗΣ ΑΣΚΗΣΗΣ.

Η άσκηση αναφέρεται στις εξελίξεις στα Βαλκάνια και στην Ανατολική Τουρκία. Στα Βαλκάνια κατασκευάζετε απειλεί πολέμου για τα Σκόπια, με παρέμβαση του ΝΑΤΟ εναντίον της Ελλάδας.

Πιθανό σενάριο: Ξεκινούν από τις ΗΠΑ και φτάνουν στην περιοχή με δυνάμεις Ναυτικού, Αεροπορίας και Στρατού, για να αποτρέψουν την υπονόμευση του (μακεδονικού κράτους) αλλά και την δημιουργία Κουρδικού. 

Το ΝΑΤΟ έρχεται σε συμφωνία με την Αλβανία να μείνει ουδέτερη και δεν θα την ενοχλήσει κανείς.
-Στις 23 Μαΐου 1988, ο Υπουργός Άμυνας των ΗΠΑ Γκάσπαρ Γουάινμπέργκερ, κοινοποίησε στην Ατλαντική Συμμαχία το υπόμνημα που αποτελεί στην ουσία συνέχεια της άσκησης επί χάρτου (Δρόμος 88) αλλά σηματοδοτεί και πότε θα αρχίσει η εφαρμογή του σχεδίου (Φαιδώρα), που στην πραγματικότητα σημαίνει διαμελισμό της Ελλάδας.
Με άλλα λόγια την Βίαιη απόσπαση της Μακεδονίας από το Ελληνικό έδαφος.

…Αυτό το σχέδιο ήταν να εφαρμοστεί νωρίτερα, αλλά τα Γεράκια των ΗΠΑ ίσως τα βγάλουν από τον εφοριαμό και τα θέσουν σε πραγματικές πολεμικές επιχειρήσεις…
Έχω την αίσθηση , ότι οι συγκαλυμμένες Ομάδες (SEALS) στη Μεσόγειο και (Τασκ Φορς), θα χρησιμοποιηθούν σε δεύτερη φάση- μετά την αποστολή ειρηνευτικής δύναμης στην περιοχή των Σκοπίων- για να επιβάλλουν την εφαρμογή του Σχεδίου.

Από (ακούσματα) που έχω, τόσο από το ΝΑΤΟ όσο και από την Αμερική από σοβαρά κανάλια, συμπαιρένω ότι και αν σε πρώτη φάση αφεθεί στον αέρα μια διπλωματικά νίκη για την Ελλάδα στο ζήτημα της ονομασίας των Σκοπίων, η δεύτερη φάση θα είναι καθοριστική ΚΑΤΑ της Ελλάδας.

Θα ακολουθηθεί η γνωστή μέθοδος του βραχύβιου τεμαχισμού και ταυτόχρονης προσάρτησης Ελληνικών εδαφών στο κρατίδιο των Σκοπίων, ενώ παράλληλα θα φανεί μια (ΛΥΣΗ ΕΥΝΟΪΚΗ) στο Κυπριακό ζήτημα ή το άνοιγμα δύο ή τριών μετώπων-μέθοδος δοκιμασμένη από το 1974- το ένα η Μακεδονία και το άλλο στην Κύπρο.

Προτιμάται όμως η απατηλή λύση, προσωρινά του Κυπριακού προβλήματος με την αποχώρηση Τούρκικων στρατευμάτων και την απατηλή παραχώρηση της Αμμοχώστου, ενώ στη Μακεδονία θα χαράζονται Νέα Σύνορα σε βάρος της Ελλάδας.
Εκεί θα είναι δυνατή η Τούρκικη απόπειρα στο Αιγαίο, για την ιδιοποίηση των πετρελαίων…

Τότε η Ελλάδα θα υποχρεωθεί να εντείνει τις προσπάθειες της στο Αιγαίο.
Αναφορικά με τα πετρέλαια του Αιγαίου, φαινομενικά θα μοιραστούν ανάμεσα στην Ελλάδα και την Τουρκία, αλλά στην πραγματικότητα θα διαμοιραστούν στα καρτέλ πετρελαίων.

Τα Ελληνικά πετρέλαια στα καρτέλ εκείνα που κηδεμονεύουν την Ελλάδα και τα υπόλοιπα, σε εκείνα που κηδεμονεύουν την Τουρκία.

Ήδη τα καρτέλ έχουν καταλήξει σε συμφωνίες και αμοιβαίους συμβιβασμούς.

Το ζητούμενο είναι, το ποσοστό που θα καταλάβουν τα μυστικά συνασπισμένα καρτέλ- αλλά φανερά αδιάλλακτα όμως.


Πηγή :Βιβλίο.
Παγκόσμιοι Εντολοδότες
Αθανάσιος Στριγάς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες και να είστε κόσμιοι στις εκφράσεις σας. Οποιοδήποτε άλλο σχόλιο με γκρικλις και ξένη γλώσσα θα διαγράφετε. Ευχαριστώ!

Έλληνες-ΑΥΤΗ Η ΓΗ ΕΧΕΙ ΦΩΝΗ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ

Έλληνες-ΑΥΤΗ Η ΓΗ ΕΧΕΙ ΦΩΝΗ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ