Τετάρτη, 13 Αυγούστου 2014

Υπόθεση Σώρρα, Stephen Louis Wozny: Ντροπή σου Βίκυ Χαραλάμπους


Του Ελευθέριου Ρήνου

Όταν ξεκίνησα να ερευνώ την υπόθεση των πλαστών συναλλαγματικών του άφραγκου πατρινού επενδυτή Αρτέμη Σώρρα, κάποια πράγματα δεν μπορούσα ποτέ να τα φανταστώ. Ένα από αυτά είναι η απροθυμία των αρχών να πράξουν το απλό καθήκον τους, παρά τις πιέσεις που δέχονται κυρίως από τα αληθινά στοιχεία και δευτερευόντως από διάφορους ερευνητές που έχουν κατανοήσει την πλαστότητα των “ομολόγων” Σώρρα.


Τα στοιχεία που έχω στην κατοχή μου έχουν προωθηθεί εδώ και καιρό σε αρκετούς ανθρώπους, ένας από τους οποίους ήταν ο φερόμενος ως μηνυτής του Σώρρα και πρώην υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης. Ο κ. Γεωργιάδης δέχθηκε το email μου με κάποια στοιχεία, πριν την δίκη για πλημμέλημα του Σώρρα, με ευχαρίστησε για αυτά, με διαβεβαίωσε ταυτόχρονα στο ίδιο μήνυμα ότι δεν θα ζητήσει αναβολή, ωστόσο δεν είχε κληθεί στο δικαστήριο και δεν παραστάθηκε για να υποστηρίξει τη μηνυτήρια αναφορά που κατέθεσε ο ίδιος!

Αποτέλεσμα ήταν να γίνει μια δίκη χωρίς στοιχεία, στην οποία ο δικηγόρος του Σώρρα εμφάνισε πλαστά έγγραφα για να υποστηρίξει την αθωότητα του πελάτη του, μαζί με δύο ψευδομάρτυρες, από τους οποίους ο ένας εμφανίστηκε σαν αθώα περιστερά, αν και ήταν καταδικασμένος απατεώνας για παρόμοιες απάτες στον Καναδά. Ο άλλος έχει το καταθετήριο όπου κατατίθενται τα δις και τρις του Σώρρα, αλλά όποιος καλέσει το τηλέφωνο της εταιρείας των τρισεκατομμυρίων δεν θα το σηκώσει ποτέ κάποιος.

Σαν αποκορύφωμα εμφανίστηκε στο δικαστήριο επιστολή αμερικανικής δικηγορικής εταιρείας, στην οποία προσδόθηκαν ιδιότητες βεβαίωσης γνησιότητας των πλαστών χρεογράφων, ενώ ο αμερικανός δικηγόρος που τα έστειλε παραδέχθηκε σε προσωπική επικοινωνία ότι απλά προώθησε τα έγγραφα που του έδωσε ο Σώρρας χωρίς να τα έχει ξαναδεί στο παρελθόν, Παράλληλα, παραδέχθηκε το αυτονόητο, ότι δεν είχε λάβει επιβεβαίωση από το Υπουργείο Οικονομικών της Αμερικής. Πως θα μπορούσε να έχει οποιαδήποτε τέτοια απάντηση, όταν το αρμόδιο αμερικανικό υπουργείο έχει βεβαιώσει σε τρεις επιστολές την άνοιξη του 2014 και σε πολλαπλά τηλεφωνήματα, ότι τα “ομόλογα” Σώρρα είναι εντελώς πλαστά. Και όμως, αυτή η επιστολή “βαφτίστηκε” σαν έλεγχος γνησιότητας και χρησιμοποιήθηκε από το δικηγόρο του Σώρρα, εξαπατώντας το δικαστήριο που αθώωσε το Σώρρα και τον Λαμπράκη.

Εικόνα 1. Το καταθετήριο που εξέδωσε το ανύπαρκτο καταθετήριο του Greg Pappas και το οποίο δεν είναι δηλωμένο καν σαν εταιρεία. Οι κλήσεις δεν απαντώνται ποτέ στο κλειστό, εικονικό γραφείο.

Ακόμη περισσότερα στοιχεία έχω στείλει κατά καιρούς στην Τράπεζα της Ελλάδος, εδώ και αρκετό καιρό, η οποία τουλάχιστον έχει βγάλει μια ανακοίνωση στο τέλος του 2012, μετά το αθωωτικό ποινικό δικαστήριο του Σώρρα, ξεκαθαρίζοντας πως η πρόταση του Σώρρα είναι μια απάτη. Η εποπτική αρχή του τραπεζικού συστήματος έχει λάβει ακόμη τις επιστολές του γραφείου του Γενικού Επιθεωρητή του Υπουργείου Οικονομικών της Αμερικής που ξεκαθαρίζουν την πλαστότητα, αντίγραφα των “χρεογράφων” Wozny από την πολιτεία της Washington, αλλά και αντίγραφα των ίδιων πλαστών εγγράφων, όπως δόθηκαν δια χειρός των μελών της εγκληματικής οργάνωσης, με την παρουσία του Σώρρα και της Χαραλάμπους, για να υποστηρίξουν την απάτη

Εικόνα 2. Η ανακοίνωση της Τράπεζα της Ελλάδος για την προσφορά του Σώρρα που της στάλθηκε με φαξ και για την οποία αποφάνθηκε ότι πρόκειται περί απάτης.

Είναι δεδομένο όμως ότι οι αρχές εμφανίζονται διστακτικές να τελειώσουν το άθλιο παιχνίδι της ομάδας Σώρρα. Οι ιθύνοντες, που θα έπρεπε να είχαν αντιδράσει ήδη, θεωρούν ότι πρόκειται για μια ηλίθια κομπίνα και δεν προβαίνουν στα νόμιμα, αφού δεν κατανοούν ότι πίσω από αυτό το τσίρκο με τα διαστημικά καύσιμα και τις τρελές ιδέες, κρύβεται έντεχνα μια επικίνδυνη φανατική ομάδα, που εξυπηρετεί ανθελληνικούς στόχους και στοχεύει στη διαφοροποίηση καλλικρατικών δήμων από την υπόλοιπη Ελλάδα.

ΟΙ ΟΜΑΔΕΣ ΣΩΡΡΑ ΚΑΙ ΤΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΤΟΥΣ

Πρόσφατα, ήρθα σε επαφή με διάφορους ανθρώπους που πίστεψαν στο Σώρρα, μια και ολοκληρώνω την έρευνα και το βιβλίο μου για την υπόθεση αυτή. Κάποιοι από αυτούς είναι ιδιαίτερα αξιοπρεπείς και απλά έπεσαν θύματα της καλοστημένης κομπίνας. Ωστόσο, είναι αλήθεια ότι οι άξιοι όλο και λιγοστεύουν στις τάξεις της όλης οργάνωσης, που πλέον εμφανίζει τα χαρακτηριστικά της εγκληματικής συμμορίας.

Από τους οπαδούς του ενσαρκωμένου Απόλλωνα, όπως παρουσιάζεται ο δήθεν “επενδυτής” με τον βαρβαρικό λόγο, μια μερίδα είναι οι τραγικά ευκολόπιστοι συνωμοσιολόγοι, που δεν μπορούν να διακρίνουν τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα, αν και αυτούς τους σέβομαι για την επιμονή στις ιδεολογικές τους απόψεις. Άλλοι είναι οι κλασικοί μικροαπατεώνες, κομπιναδόροι που την έχουν “καταβρεί" παίρνοντας λεφτά από τους υπόλοιπους, για να κάνουν τα ταξιδάκια αναψυχής τους σε ολόκληρη την Ελλάδα, όπου οι”πυρήνες” των οπαδών τους αποδέχονται με τιμές τρισεκατομμυριούχων απελευθερωτών και ακούν με ανοιχτό στόμα ψέματα, ψευδαισθήσεις και παλαβομάρες.
Ο στενός πυρήνας της εγκληματικής συμμορίας είναι οι στυγνοί απατεώνες, που χρησιμοποιούν τα πλαστά ομόλογα και διάφορες άθλιες ιδέες, όπως τα παγκόσμια καταπιστεύματα, για να αποκτήσουν προσωπικό όφελος για μια ζωή. Πρόκειται για τους συνειδητοποιημένους απατεώνες, που έχουν το σχετικό παρελθόν και τώρα το παίζουν “σωτήρες”, κοροϊδεύοντας τους υπόλοιπους και εξαναγκάζοντας τους κατώτερους οπαδούς να τους υπηρετούν.
Τελευταίους άφησα τα θύματα, τον απλό κόσμο που είναι απελπισμένος και στηρίζει με το προσωπικό χρόνο και τα χρήματα του μερικές δεκάδες τσιμπούρια. Αυτοί μπαίνουν στις ομάδες Σώρρα, συνήθως μένουν για έξι μήνες και μόλις καταλάβουν ότι όχι μόνο δεν υπάρχουν χρήματα, αλλά ότι το ποιόν των ψευτοηγετών δεν ταιριάζει με τα λόγια τους, φεύγουν τρέχοντας. Αν μάλιστα τολμήσει κάποιος από τα θύματα να κάνει ερωτήσεις για την ουσία της ψευδούς προσφοράς των 600 δις και των καταπιστευμάτων, χαρακτηρίζεται αυτόματα σαν "προδότης, ανθέλληνας, εβραίος και μασόνος". Και οι χαρακτηρισμοί προέρχονται από απαίδευτους νταβατζήδες, που δρώντας ως τσιμπούρια πουλάνε παραμύθια και μεταξωτές κορδέλες, για προσωπικό όφελος.

Οι απειλές, οι χαρακτηρισμοί και οι ύβρεις είναι παραδείγματα ανθρώπων που δεν έχουν αναπτυχθεί πνευματικά και παραμένουν σε πρωιμότερα στάδια της συναισθηματικής και νοητικής εξέλιξης. Τα άτομα αυτά, νομίζουν ότι οι διαφορές λύνονται με το ξύλο, όπως ο Χρήστος Μπαλαντίνας και ο Γιάννης Καλογερόπουλος, που νομίζουν ότι είναι και μάγκες. Το γελοίο του πράγματος είναι ότι κάτι τέτοιοι “νταβατζοειδείς” βλάκες, πιστεύουν ότι είναι και εκπρόσωποι της αρχαίας Ελλάδας. Ίσως να έχουν ακούσει τον όρο “δημοκρατία” και κάπου να πέρασε ψιθυριστά και η έννοια της “άμεσης δημοκρατίας”. Προφανώς, η δική τους εικόνα για αυτή τη δημοκρατία είναι μερικοί τύποι με φουσκωμένα μπράτσα, άδεια κρανία και γρονθοκοπημένα πρόσωπα, που όταν διαφωνούν βγάζουν τα ρόπαλα και χτυπιούνται μεταξύ τους, μέχρι να μείνει η ομάδα που δέρνει καλύτερα, νοοτροπία που θα ζήλευαν και οι πιο μυημένοι Ναζί !!!

Επειδή η δική μου αντίληψη περί δημοκρατίας και αρχαίας Ελλάδας είναι κάπως διαφορετική, τους καλώ να δουν την ταινία “Idiocracy” που ταιριάζει απόλυτα στα πρότυπα τους. Πάντως αν είχα να επιλέξω ποια χαρακτηριστικά τους ταιριάζουν περισσότερο, θα διάλεγα κάποιες από τις βαρβαρικές φυλές που διέμεναν σε δέντρα και πετούσαν πέτρες μεταξύ τους. Το μόνο που τους παρακαλώ είναι να μην επιμένουν ότι είναι Έλληνες, γιατί προσφέρουν άφθονο γέλιο με τους ψευτοπαλληκαρισμούς και την κατάντια τους, ενώ προσβάλλουν κάθε ορισμό του “Έλληνα”. Ευτυχώς το ελληνικό πνεύμα δεν έχει σχέση με τέτοιες συμπεριφορές.

Αντίθετα, θα βρουν περισσότερα κοινά με τη σύγχρονη συμπεριφορά των διεφθαρμένων απογόνων της τουρκοκρατίας, με τις κομπίνες και τα μπαξίσια, δείγματα του μαγιονεζοποιημένου γονιδιακού συνονθυλεύματος “Homo Heinz 57”. Όταν θες λοιπόν να είσαι ρατσιστής με φυλετική προπαγάνδα, κάνε το τουλάχιστον δείχνοντας μια υπεροχή, έστω βεβιασμένη και ψεύτικη, και όχι σαν μπαμπουίνος. Στο σημείο αυτό θα προτείνω ένα βίντεο με τον Ραφαηλίδη και τον Πλεύρη http://www.youtube.com/watch?v=Sdh2EiM5HtU

Η ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΤΗ ΒΙΚΥ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ

Έχοντας συζητήσει με αρκετό κόσμο, κάποια από τις υποστηρίκτριες του Σώρρα, με ενεργό ρόλο στην οργάνωση, μου πρότεινε να έρθω σε επαφή με τη Βίκυ Χαραλάμπους, η οποία αν και κτηματομεσίτρια, παρουσιάζεται σαν ειδική στα ομόλογα και τα καταπιστεύματα. Τουλάχιστον, είναι ειδική στα πλαστά ομόλογα και τα παραμύθια για τα καταπιστεύματα!!! Η υποστηρίκτρια του Σώρρα με γραπτά μηνύματα στο διαδίκτυο, αλλά και με τηλεφωνήματα, φάνηκε να καταλαβαίνει ότι τα 600 δις είναι απλά μια απάτη. Ωστόσο, επειδή η ίδια είναι απελπισμένη και θέλει να κάνει κάτι για την Ελλάδα, νομίζει ότι με την ηλίθια κομπίνα των συναλλαγματικών του Wozny, ο Σώρρας θα τη φέρει στους Ρότσιλντ... Μάλιστα, τον καιρό εκείνο η Χαραλάμπους έλεγε ότι ήταν στη Γερμανία, οπότε μου προτάθηκε να την καλέσω όταν γυρίσει και όταν βρίσκομαι στην Αθήνα, αν και στις επαφές με τη φίλη της, η Χαραλάμπους εμφανιζόταν "διστακτική".

Επειδή όμως δεν μπορείς να καταλάβεις γιατί κάποιος συμμετέχει σε μια κομπίνα, χωρίς να τον γνωρίσεις, όταν βρέθηκα πριν κάποιες μέρες στην Αθήνα, αποφάσισα να καλέσω την Βίκυ Χαραλάμπους στο κινητό της, σε δημόσιο χώρο, μπροστά σε συγκεκριμένους μάρτυρες, που μπορούν να επαληθεύσουν τα λεγόμενα μου.

Την Τετάρτη 6 Αυγούστου 2014 και ώρα 2.56μμ, ενώ ήμουν σε γεύμα, κάλεσα την κα Χαραλάμπους για 1 λεπτό και 16 δευτερόλεπτα, λέγοντας της ποιος είμαι και ζητώντας της να συναντηθούμε, για να της εξηγήσω τις θέσεις μου. Η Χαραλάμπους απάντησε στην κλήση, με ρώτησε σε ποια περιοχή θα ήθελα να βρεθούμε και κατάλαβα ότι με απέφευγε λέγοντας μου ότι θα επικοινωνήσει μαζί μου αργότερα, αφού έβλεπε το πρόγραμμα της. Φυσικά, καταλάβαινα ότι η συγκεκριμένη κυρία θα δυσκολευόταν να συναντηθεί μαζί μου, αφού είναι δεδομένο ότι δεν μπορεί να αντικρούσει ούτε τα στοιχεία, ούτε την επιχειρηματολογία μου. Αυτοί οι άνθρωποι μετά τα 30 λεπτά, είτε κλείνουν τα μάτια και επαναλαμβάνουν διακόσιες φορές “Ο Λαμπράκης σώζει”, είτε κατανοούν ότι τα χρήματα δεν υπάρχουν.

Εικόνα 3. Η κλήση μου προς τη Βίκυ Χαραλάμπους διήρκεσε 76 δευτερόλεπτα, στα οποία μου είπε θα με καλούσε πίσω αφού έβλεπε το πρόγραμμα της.,

Για το λόγο αυτό, όλοι αυτοί οι φανατικοί αποφεύγουν να εμφανιστούν στην τηλεόραση μαζί μου και κρύβονται πίσω από τους “θεσμούς”. Οι άνθρωποι που λένε ότι θέλουν να απελευθερώσουν την Ελλάδα από τους δυνάστες, δεν αποδέχονται το διάλογο με τους συνέλληνες τους, υβρίζουν και απειλούν όποιον τους κάνει ερωτήσεις και η μόνη και διαρκής απάντηση τους είναι ότι “περιμένουν τους θεσμούς και τις αρχές”.

Τελικά, μήπως ο ρόλος τους είναι να περιμένουν και να βυθίζουν τους υπόλοιπους στην ατέρμονη αναμονή; Γιατί κρύβονται πίσω από τους θεσμούς που οι ίδιοι βρίζουν και μηνύουν για εσχάτη προδοσία; Στη “Συνένωση Ελλήνων” που διαφημίζει η EI-END, η αποφυγή διαλόγου, η ηγεμονία Σώρρα, η βία, οι απάτες και οι υπάρχοντες θεσμοί θα κάνουν τη διαφορά; Γιατί εμένα αυτό μου θυμίζει το “Νονό” και την Cosa Nostra.. Δηλαδή ο Αδόλφος τι διαφορετικό έκανε τη δεκαετία του 1930; Μήπως ήρθε το πλήρωμα του χρόνου για μια Πραγματική Συνένωση Ελλήνων, μακριά από ψευδεπίγραφες, ηγεμονικές ομαδούλες;

Το ίδιο βράδυ της 6ης Αυγούστου 2014, φιλικό πρόσωπο με ενημέρωσε ότι κάποιος προβληματικός με το όνομα Χρήστος Μπαλαντίνας, μέσω του προσωπικού του προφίλ στο Facebook, άρχισε να υβρίζει αισχρά εμένα και τη γηραιά μητέρα μου και να απειλεί τη σωματική μου ακεραιότητα, γράφοντας ότι εγώ παρενόχλησα σεξουαλικά την κα Βίκυ Χαραλάμπους, κάτι που δεν έγινε ποτέ.

Εικόνα 4. Η οικογένεια του Χρήστου Μπαλαντίνα οφείλει να ντρέπεται για τη συμπεριφορά του, για μια ακόμη φορά. Πρόκειται για το απόλυτο δείγμα σήψης και βλακείας,

Ο Μπαλαντίνας, κάτοικος Καρδίτσας, καλούσε τα μέλη της αστικής μη κερδοσκοπικής εταιρείας End National Debt, με το διακριτικό τίτλο EI-END και έδρα την Αθήνα (οδός Αντήνορος, αριθμός 24), να βιαιοπραγήσουν εναντίον μου. Το ίδιο ανακοίνωσε και ο ίδιος λέγοντας ότι αυτός και ο Αρτέμιος Σώρρας με ψάχνουν στην Αθήνα για αν μου "σπάσουνε τα κόκκαλα". Οι οπαδοί της οργάνωσης αποδέχθηκαν το κάλεσμα του και κάποιοι προσφέρθηκαν να με "γεμίσουν τρύπες" ή να με κρατήσουν μέχρι να έρθουν και οι υπόλοιποι.

Στο ίδιο κλίμα κυμάνθηκε και το κάλεσμα του ίδιου του Σώρρα, με το οποίο ζητούσε από τους φανατικούς οπαδούς να τελειώνουν μαζί μου, αλλά και με όλους όσου τον “ενοχλούν“, κείμενο το οποίο έλκει τη ρητορική του από τη χιτλερική προπαγάνδα και ιδεολογία της όλης οργάνωσης. Σε αυτό φυσικά εμφανίστηκε και ο άλλος ψευτόμαγκας του στενού κύκλου των απατεώνων της συμμορίας, Γιάννης Καλογερόπουλος, ενώ η στοχοποίηση μου συνεχίστηκε με το μοίρασμα φωτογραφιών μου, για να με εντοπίσουν ευκολότερα.

Εικόνα 5. Ο αρχηγός της εγκληματικής οργάνωσης καλεί τα μέλη να βιαιοπραγήσουν για να διασφαλίσουν τα συμφέροντα της συμμορίας.

Διακρίνεται εν προκειμένω ξεκάθαρα η παρότρυνση και η πρόκληση ατόμων από τους Σώρρα, Μπαλαντίνα και Καλογερόπουλο, για την τέλεση των αξιόποινων πράξεων της βαριάς σωματικής βλάβης, δυνάμενης να επιφέρει μέχρι και το θάνατό μου, και της ανθρωποκτονίας με πρόθεση, όπως επίσης ξεκάθαρα διακρίνεται και η αποδοχή, ακόμη και προσφορά προς την τέλεση αυτών από τους φανατικούς οπαδούς.

Η ΘΕΣΗ ΝΤΡΟΠΗΣ ΤΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ

Μη μπορώντας να πιστέψω πόσο χαμηλά μπορούν να πέσουν κάποιοι και για να διευκρινίσω τη στάση της Χαραλάμπους, την πήρα τηλέφωνο το ίδιο βράδυ, πάλι μπροστά σε μάρτυρες, αφού πλέον η εμπιστοσύνη μου προς αυτήν εξανεμίστηκε μαζί με τα “κόλπα” της.

Την κάλεσα τρεις φορές, αλλά απέφυγε να μου απαντήσει, στέλνοντας μου μήνυμα ότι βρίσκεται σε συνάντηση και δεν μπορεί να μιλήσει. Μέχρι εκείνη τη στιγμή δεν μπορούσα να καταλάβω ποιος είχε σχεδιάσει αυτή την αθλιότητα και αν η ίδια η Χαραλάμπους ήταν μέρος της στρατηγικής για τη φυσική μου εξόντωση.

Την επέπληξα μέσω γραπτών μηνυμάτων και την ρώτησα γιατί λένε ότι της έκανα σεξουαλική παρενόχληση, κάτι που είναι ένα ξεκάθαρο ψέμα. Η ίδια μου απάντησε ότι δεν καταλαβαίνει τι λέω, και στην επιμονή μου, μου έγραψε ότι η ίδια δεν έχει ιδέα.

Εικόνα 6. Η ίδια η Βίκυ Χαραλάμπους αρνείται ότι της έκανα σεξουαλική παρενόχληση και γράφει ότι δεν έχει ιδέα για τις απειλές εναντίον μου. Τα μηνύματα έχουν παραδοθεί στον εισαγγελέα.

Την επόμενη ημέρα την κάλεσα και πάλι, ακόμη δύο φορές, χωρίς φυσικά να μου απαντήσει, και αμέσως μετά τις συγκεκριμένες κλήσεις, ο Χρήστος Μπαλαντίνας ανέβασε και νέο λιβελογράφημα στο Facebook, επαναλαμβάνοντας τις απειλές εναντίον της ζωής μου και τις ύβρεις για τη μητέρα μου, αναφέροντας ότι πήρα και πάλι τηλέφωνο την “αθώα” συνεργάτιδα του. Αυτό σημαίνει ότι η Χαραλάμπους ενημέρωσε τον Μπαλαντίνα για τις δύο κλήσεις μου και αυτός συνέχισε το οργανωμένο πλέον παραμύθι, το οποίο ήρθε αργότερα να ολοκληρώσει ο Σώρρας και το τσιράκι του, ο Καλογερόπουλος, με πομπώδεις ανακοινώσεις.

Εκτός αυτών, η ίδια η Χαραλάμπους σε μεταγενέστερο χρόνο ανέβασε κείμενα, με χαζές δικαιολογίες για τη λήξη των “ομολόγων στις 9 Αυγούστου”, στις ίδιες ομάδες όπου ο Μπαλαντίνας διέδιδε ότι την παρενόχλησα σεξουαλικά, ενώ είναι δεδομένο πως έχει συνεχή τηλεφωνική επικοινωνία με τους άμεσους συνεργάτες της και γνώριζε όλο το παρασκήνιο. Αντί λοιπόν να αποκαλύψει την αλήθεια, διατήρησε τη σιωπή της και άφησε το σχέδιο της οργάνωσης να εξελιχθεί εναντίον μου.

Εικόνα 7. Η Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής στο 13ο όροφο της οποίας εδρεύει η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος.

Κατά συνέπεια, ενώ η Βίκυ Χαραλάμπους είναι μέλος των ίδιων διαδικτυακών ομάδων στο Facebook και είναι σίγουρο ότι γνωρίζει τις απειλές εναντίον μου, τόσο από τους συνεργάτες της στην οργάνωση με τους οποίους διατηρεί προσωπική επαφή, όσο και από εμένα τον ίδιο με γραπτά μηνύματα στο κινητό της, απέφυγε να τοποθετηθεί και να αποκαλύψει την αλήθεια, ότι δηλαδή ήταν αδύνατον να την έχω παρενοχλήσει σεξουαλικά, επιτρέποντας στα μέλη της οργανωμένης δομής να προκαλέσουν τρίτους και να ανακοινώσουν και οι ίδιοι την πρόκληση τους να με σκοτώσουν.

Θεωρώ ότι, είτε η Βίκυ Χαραλάμπους βρίσκεται και η ίδια πίσω από το σχεδιασμό της διάδοσης της συγκεκριμένης φήμης για να πετύχει τη φυσική μου εξόντωση που θα επέτρεπε την παράνομη δράση της οργάνωσης, με δικό της οικονομικό και άλλο όφελος, είτε έχει πάρει εντολή από την ηγεσία της οργάνωσης να αποκρύψει την πραγματικότητα, αποδεικνύοντας ότι τα μέλη θα προέβαιναν σε κάθε δράση για προστατέψουν την οργάνωση, ακόμη και σε σημείο να ψευδομαρτυρήσουν, να συκοφαντήσουν, να πλαστογραφήσουν, να διακινήσουν πλαστά έγγραφα, ακόμη και να δολοφονήσουν”.

Από την προσωπική μου έρευνα κατέληξα στο συμπέρασμα ότι η Βίκυ Χαραλάμπους δεν μπορεί να μη γνωρίζει το ψέμα που μετατράπηκε σε φήμη. Είναι δική της υπαιτιότητα ότι η φήμη διογκώνεται και αν μου συμβεί ποτέ κάτι, “ακόμη και πιτυρίδα να πάθω” όπως λέει χαριτολογώντας γνωστός μου νομικός, την ευθύνη θα την έχει η κα Χαραλάμπους. Τους ψευτόμαγκες της συμμορίας δεν τους φοβάμαι. Η αλήθεια δεν φοβάται κανέναν από αυτούς και όπως λέει ο σοφός λαός “σκύλος που γαβγίζει, δεν δαγκώνει”.

Αυτόν που πραγματικά φοβάμαι και προφανώς είναι ο στόχος της ρητορικής και της στοχοποίησης μου από τους ηθικούς αυτουργούς, είναι ο άγνωστος, βλαμμένος οπαδός που δεν σκαμπάζει και πολλά. Ο χαζός που νομίζει ότι αυτοί οι απατεώνες, με τα πλαστά χρεόγραφα και τις πλαστές ιδέες, υπηρετούν τον Ελληνισμό και ευχαρίστως θα με μαχαίρωνε για να σωθεί η χώρα, αλλά και ο ίδιος, από την οικονομική καταστροφή. Λες και εμένα δεν με ακουμπάει η κρίση και είμαι το πρόβλημα στην οικονομική κατάσταση της χώρας.

Όταν όμως κάποιος έχει πειστεί από την πλύση εγκεφάλου των επικίνδυνων αυτών ανθρώπων ότι είμαι “υβρίδιο, μασόνος, εβραίος και προδότης”, “χωρίς να έχω χρησιμότητα ζωντανός”, όπως λένε κάποιοι, τότε είναι πολύ εύκολο να διαβεί το σκαλοπάτι του φόνου, πείθοντας τον εαυτό του ότι το αίμα μου μπορεί να είναι και πράσινο. Ειδικά, αν δεν είναι και εντελώς στα καλά του. Και τέτοιοι υπάρχουν αρκετοί στις ομάδες της εγκληματικής οργάνωσης Σώρρα, οι οποίοι αυτοδιαφημίζονται σαν μέλη παραστρατιωτικών οργανώσεων, έως και πρώην πράκτορες της ΕΥΠ, που έχουν αναλάβει τη φύλαξη του πλαστού ηγέτη, ο οποίος αποδεικνύει ότι είναι μικρός στο δέμας και στη ψυχή (άνοιξε λεξικό Αρτέμη).

Για τους λόγους αυτούς ο νομικός μου εκπρόσωπος υπέβαλε ήδη αναφορά στον εισαγγελέα ζητώντας τη δίωξη όλων αυτών για αυτεπάγγελτα αδικήματα. Δεν θα έκανα κάτι τέτοιο, μια και μέχρι σήμερα, εκτός των τραπεζών, δεν έχω καθίσει ιδιώτη στο σκαμνί ποτέ πριν, αλλά υπάρχει και ένα όριο, το οποίο η Χαραλάμπους με την παρέα της πέρασε χωρίς να δει καν την πινακίδα “στοπ”. Όταν όμως κάνω κάτι, το κάνω καλά, και αυτή η ιστορία θα βρεθεί ενώπιον της δικαιοσύνης, με όλα τα στοιχεία που χρειάζεται για να αναδειχθεί η απάτη, τόσο στην Ελλάδα όσο και στην Αμερική.

Η ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΨΕΥΤΟ-ΘΥΜΑΤΟΣ

Το χειρότερο σφάλμα της Βίκυς Χαραλάμπους δεν είναι ότι με τη σιωπή της έριξε βενζίνη στη φωτιά της βίας και έθεσε τις βάσεις για τις απειλές κατά της ζωής μου, αλλά και για όλο το πανηγύρι που ακολούθησε στη συνέχεια, από κάθε λυσσασμένο παλαβό. Ούτε ότι είναι βασικό γρανάζι της απάτης με τα πλαστά “ομόλογα” των 600 δις, με τα οποία ο Σώρρας προσπαθεί να εξαπατήσει ολόκληρο τον ελληνικό λαό και κοροϊδεύει απλούς ανθρώπους. Έτσι κι αλλιώς η Χαραλάμπους έχει τόση σχέση με τα οικονομικά, όσο ο Καλογερόπουλος και ο Μπαλαντίνας.

Το εγκληματικό είναι ότι η Χαραλάμπους έπαιξε το σιωπηλό θύμα, θύμα σεξουαλικής παρενόχλησης, σε αντίθεση με τα πραγματικά και υπαρκτά θύματα αυτού του απαίσιου εγκλήματος. Με τον τρόπο και τα ψέματα της, παίζοντας το θύμα χωρίς να είναι, έδωσε ένα μικρό άλλοθι σε κάθε αχρείο επιτιθέμενο σε αθώες γυναίκες, σε αντιστοιχία με το παραμύθι “Ψεύτης βοσκός” του Αισώπου, κατά το οποίο ο βοσκός φώναζε ψέματα ότι ερχόταν ο λύκος, για να σπάει πλάκα με τους συγχωριανούς τους, και όταν ήρθε ο λύκος δεν τον πίστεψε κανείς. Είναι εγκληματική η συμπεριφορά της έναντι των αληθινών θυμάτων και θα πρέπει να ντρέπεται που χρησιμοποίησε ένα τέτοιο ποταπό κόλπο. Εκτός αν ο Μπαλαντίνας το σκαρφίστηκε μόνος του και ο ίδιος έβαλε σε δύσκολη θέση την Χαραλάμπους, οπότε ελπίζω να καταλαβαίνει με ποιους είναι.

Η Βίκυ Χαραλάμπους θα πρέπει να ντρέπεται για το παιχνιδάκι της, είτε είναι αυτή ο ηθικός αυτουργός, είτε το ανήθικο πιόνι της οργάνωσης. Στην προσπάθεια της εγκληματικής οργάνωσης να μου δημιουργήσει πρόβλημα και να σταματήσει την κριτική μου, σε πλήρη αντιστοιχία με επιχειρήσεις ψυχολογικού πολέμου, η Χαραλάμπους βούτηξε κι άλλο στη λάσπη. Το ερώτημα που μένει είναι, μετά την απάτη, τη διακίνηση πλαστών εγγράφων, τα ψέματα σε απλούς ανθρώπους που χρηματοδοτούν την οργάνωση από τα λιγοστά χρήματα τους, τις κομπίνες σε επιχειρηματίες, τι άλλο απομένει να κάνει η Χαραλαμπους μετά τη στοχοποίηση μου; Τρέμω για την απάντηση. Και το χειρότερο είναι ότι δεν το κάνει καν για την πατρίδα της, αλλά για μια σπείρα με ανθελληνικά σχέδια και συνδέσεις με την επικίνδυνη οργάνωση OITC και με καταδικασμένους απατεώνες σαν μέλη.

Το αστείο είναι ότι πάνω στο θέατρο της Χαραλάμπους, έστησαν τη δική τους ψεύτικη παράσταση ο Μπαλαντίνας και ο Καλογερόπουλος. Ο Μπαλαντίνας, που στο τηλέφωνο μου έλεγε ότι θα με σκοτώσει, θα με κρεμάσει και θα με σφάξει, αλλά όταν του είπα να βρεθούμε στη ΓΑΔΑ έκανε την “κότα”, θυμήθηκε ξαφνικά ότι τον απείλησα σε περίπτωση που με σκοτώσουν. Σιγά μην τον λερώσω με το αίμα μου.

Ο Καλογερόπουλος που με τις κομπίνες του έχει μπλέξει τη δική του οικογένεια, θυμήθηκε ότι κάποιος Θεοδώρου μίλησε για την κόρη του, αλλά ξέχασε να πει ότι η διεύθυνση στην οποία καταλήγουν τα προσωπικά δεδομένα χιλιάδων Ελλήνων πολιτών, που υπογράφουν την “περίεργη” αίτηση υποστήριξης του άφραγκου Σώρρα, ανήκει στην εταιρεία ηλεκτρομηχανικού εξοπλισμού που ιδιοκτήτρια είναι η κόρη του!!! Γιατί σε αυτήν φόρτωσε την εταιρεία ο ίδιος, μια και χρωστάει παντού!!! Και ας τολμήσει κάποιος να του ζητήσει πίσω το έγγραφο με τα προσωπικά του δεδομένα, για να μάθει από πρώτο χέρι τι σημαίνει “νταβατζιλίκι”.

Κατά πλήρη αντιστοιχία, ο Μπαλαντίνας, σαν γνήσιος Έλληνας πατριώτης που νομίζει πως είναι, εισάγει μόνο βουλγάρικα προϊόντα, βοηθάει την μεταφορά εταιρειών από την Ελλάδα στη Βουλγαρία, ενώ παίζει και με τη φωτιά προσφέροντας ευκολίες στην αποφυγή πληρωμής ΦΠΑ, με αποστολές προϊόντων από τη Βουλγαρία, αν και ο ίδιος έχει τη λιανική πώληση στην Καρδίτσα. Επειδή τελευταία ενίσταται και φωνάζει, ας ρωτήσει την εφορία μήπως γνωρίζουν τι είναι η τριγωνική πώληση...

Παράλληλα, όλα αυτά τα καλά παιδιά, προσπαθούν να απομονώσουν και να διώξουν από την οργάνωση όλους τους “επικίνδυνους” που έχουν γνώμη, άποψη, κριτική ικανότητα και μπορούν να παρακινήσουν και να εμπνεύσουν τον κόσμο. Αυτές είναι ιδιότητες που δεν χωράνε στην εγκληματική οργάνωση. Σε αυτήν πρέπει να υπάρχουν μόνο οι εκμεταλλευτές αρχηγοί και υπαρχηγοί από τη μία, και ο άμυαλος όχλος από την άλλη. Έτσι η ροή χρήματος και πολιτικής υποστήριξης δεν κινδυνεύει.

ΤΑ ΟΜΟΛΟΓΑ ΕΛΗΞΑΝ ΚΑΙ ΜΑΖΙ ΚΑΙ Η ΛΙΓΗ ΗΘΙΚΗ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ

Βέβαια, όλα αυτά αν τα δούμε απομονωμένα, είναι απλά μια τραγελαφική ηλιθιότητα κάποιων ελλαδέμπορων που συνεχίζουν να απατούν τους συνέλληνες τους. Θα πρέπει όμως να το εντάξουμε στο γενικότερο πλαίσιο λήξης των πλαστών διεθνών συναλλαγματικών που χρησιμοποιεί ο Σώρρας, μια και είχε υποσχεθεί ότι λήξουν στις 9 Αυγούστου 2014 και θα μπορούν να ρευστοποιηθούν.

Φυσικά η 9η Αυγούστου έφτασε και πέρασε. Όπως πέρασε και η 1η Αυγούστου που αναφέρεται πάνω στην πλαστή συναλλαγματική που υπέβαλε ο Σώρρας προς το ΤΧΣ για να αγοράσει τις μεγαλύτερες ελληνικές τράπεζες. Το ερώτημα λοιπόν πλέον στα χείλη κάθε υποστηρικτή του άφραγκου επενδυτή είναι: ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ;

Από υποσχέσεις ο κόσμος έχει χορτάσει. Το ίδιο και από δικαιολογίες. Όπως είχα προβλέψει λοιπόν, οι απατεώνες υποστηρίζουν ότι τα “ομόλογα” επεκτάθηκαν για ακόμη 5 χρόνια, ενώ η Χαραλάμπους επεκτείνει τις βλακείες και λέει ότι τώρα που ωρίμασαν τα χρεόγραφα λήγουν σε 20 χρόνια. Να της θυμίσω λοιπόν την εποχή που έλεγα ότι τα πλαστά έγγραφα τα είχε φτιάξει ένας παρανοϊκός πρώην δικηγόρος στην αμερική, ο Stephen Louis Wozny (http://mignatiou.com/2014/03/o-stephen-louis-wozny-kei-to-sorra-tous-opadous-tou-ke-tis-ellinikes-arches/) και η ίδια έλεγε άλλα λόγια να αγαπιόμαστε (το “αγαπιόμαστε” δεν είναι σεξουαλική παρενόχληση Βίκυ).

Εικόνα 8. Η Βίκυ Χαραλάμπους, ειδική στα πλαστά ομόλογα και τα “παγκόσμια καταπιστεύματα” που χρησιμοποιούνται παγκοσμίως μόνο για απάτες.

Τώρα λοιπόν και μετά από όλες τις κουταμάρες που έχει γράψει τις τελευταίες ημέρες, για να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα, θέλω να της προτείνω να βγει στον αέρα μαζί μου και όλες αυτές τις μπαρούφες να τις πει μπροστά μου. Εκτός αν θέλει να κρύβεται μέχρι οι θεσμοί να ελέγξουν τον “θεσμό” Σώρρα, γιατί όπως είναι γνωστό οι “θεσμοί” ελέγχονται μεταξύ τους. Αλλά και αυτή τη χάρη θα της την κάνω, γιατί ήδη το πρώτο υπόμνημα πήγε στον εισαγγελέα και σύντομα θα υποβληθεί και η μηνυτήρια αναφορά, για να εξηγήσετε στους θεσμούς τους “παγκόσμιους νόμους” κληρονομικής διαδοχής με τους οποίους ο Σώρρας είναι ο ιδιοκτήτης του χρυσού του Γιαμασίτα. Σίδερα ή ζουρλομανδύα;

Ντροπή σου λοιπόν Βίκυ Χαραλάμπους, γιατί αντί να σταματήσεις τις απάτες, τη διακίνηση πλαστών εγγράφων και τα παραμύθια, και να ζητήσεις συγνώμη από τον κόσμο, εγκληματείς και βάζεις το κέρδος πάνω από όλα. Δικαιολογημένη βέβαια, μια και όλο αυτό μου θυμίζει το σκηνικό με το Ναό της Αγροτέρας Αρτέμιδος στο Μετς (http://filonoi.gr/2014/07/17/f-emplekontai-synergates-toy-sorra-sto-skandalo-me-ton-nao-ths-agroteras-artemidos/). Όταν έχεις μάθει δίπλα στον τύπο που πήδηξε από το μπαλκόνι, όταν διέρρευσε το βίντεο με την ερωμένη υπάλληλο του στο Υπουργείο Πολιττισμού, αυτοί οι ηθικοί εκβιασμοί είναι παιχνιδάκι...

Το χειρότερο βέβαια είναι ότι για να προβώ σε σεξουαλική παρενόχληση θα πρέπει να μου αρέσει η κα Βίκυ Χαραλάμπους. Και ειδικά δια τηλεφώνου. Ζητάω συγνώμη για την απρέπεια κα Χαραλάμπους, αλλά όταν μιλάτε, είτε γελάω, είτε τραβάω τα μαλλιά μου. Μέχρι εκεί...

1 σχόλιο:

 1. ρε λουμπίνα Ρήνο σε αφιερώνω ένα ανέκδοτο. Μια μέρα, περπατώντας στο δρόμο, ένας μεγάλος αρρωστημένος προδότης σαν και του λόγου σας τραυματίστηκε από ένα φορτηγό και πέθανε.
  Η ψυχή του ανέβηκε στον παράδεισο (μάλλον κατά λάθος) και βρέθηκε μπροστά από τον Άγιο Πέτρο…
  - Καλώς ήρθατε στον παράδεισο! Είπε o Άγιος Πέτρος πριν μπει, έχουμε ένα πρόβλημα … Βλέπετε, ένας μεγάλος αρρωστημένος προδότης του αναστήματός σας σπάνια περνάει από εδώ και δεν ξέρουμε τι να κάνουμε με σας …
  Αλλά θα κάνουμε το εξής:

  θα περάσετε μια μέρα στην κόλαση και μία στον παράδεισο, και εμείς θα σας αφήσουμε να επιλέξετε πού θα περάσετε την αιωνιότητα. Ο μεγάλος αρρωστημένος προδότης οδηγήθηκε στον ανελκυστήρα, ο οποίος τον κατέβασε, στην κόλαση. Οι πόρτες άνοιξαν και ο άντρας βρέθηκε ακριβώς στη μέση ενός γηπέδου γκολφ, κομψό και πράσινο.
  Λίγο μακρύτερα είδε μια λέσχη και μπροστά πρώην συναδέλφους του αρρωστημένους προδότες και φίλους του επιχειρηματίες που είχαν ήδη πεθάνει, ντυμένους κομψά και πολύ ευχαριστημένους. Έτρεξαν να τον χαιρετήσουν, τον αγκάλιασαν και άρχισαν να θυμούνται τα καλά χρόνια, όταν πλούτιζαν εις βάρος του λαού.
  … Έπαιξαν χαρούμενοι μια παρτίδα γκολφ, έκαναν κι ένα τρενάκι και ο οδηγός φώναζε απεγνωσμένα να κάνουν κύκλο, στη συνέχεια δείπνησαν στο σύλλογο διασκεδάζοντας και τρώγοντας χαβιάρι και το βράδυ συντροφιά με μια όμορφη νεαρή κοιμήθηκαν αφού ήταν εξαντλημένοι από το τραινάκι.
  … Συναντήθηκε ακόμη και με τον Διάβολο, ο οποίος αποδείχθηκε ότι είναι ένας συμπαθητικός τύπος, διασκεδαστικός, είπαν ανέκδοτα και χόρεψαν.
  Ήταν τόσο καλά που δεν κατάλαβε όταν ήρθε η ώρα να φύγει. Όλοι τον ξεπροβόδησαν … Ανέβηκε μέχρι την πύλη του Παραδείσου, όπου ο Άγιος Πέτρος τον περίμενε:
  - Τώρα είναι η ώρα να πας στον παράδεισο!
  Ο μεγάλος αρρωστημένος προδότης (χωρίς ενδοιασμούς, φυσικά), πέρασε τις επόμενες ώρες πάνω από το ένα σύννεφο στο άλλο, χαϊδεύοντας μια άρπα και τραγουδώντας. Οι 24 ώρες πέταξαν, και ο Άγιος Πέτρος ήρθε:
  - Περάσατε μια μέρα στην κόλαση και μία στον παράδεισο. Είναι η ώρα να επιλέξετε!
  Ο μεγάλος αρρωστημένος προδότης το σκέφτηκε για μια στιγμή και στη συνέχεια είπε:
  - Ο παράδεισος είναι πολύ όμορφος, αλλά νομίζω ότι θα ένιωθα καλύτερα στην κόλαση.
  Ο Άγιος Πέτρος τον συνόδευσε στον ανελκυστήρα και κατέβηκε στην κόλαση … Όταν άνοιξε την πόρτα, ξύπνησε στη μέση μιας ερήμου που καλύπτονταν με κάθε λογής σκουπίδια. Είδε τους φίλους του ντυμένους με κουρέλια, να σκάβουν μέσα στα σκουπίδια.
  Ο Μεγάλος διάβολος τον υποδέχτηκε και τον χάιδεψε στον ώμο …
  - Δεν καταλαβαίνω, είπε ο μεγάλος αρρωστημένος προδότης χθες ήμουν εδώ και ήταν όμορφες γυναίκες, γκολφ, έφαγα από όλα τα καλά και διασκέδασα πολύ …. και … και …
  Τώρα το μόνο που έχετε είναι ένα ξηρό έδαφος, γεμάτο σκουπίδια … και οι φίλοι μου φαίνονται πικραμένοι …
  Ο Μεγάλος διάβολος χαμογέλασε και είπε:
  - Χθες ήταν η προεκλογική εκστρατεία! ΣΗΜΕΡΑ ΨΗΦΙΣΕΣ!

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλώ να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες και να είστε κόσμιοι στις εκφράσεις σας. Οποιοδήποτε άλλο σχόλιο με γκρικλις και ξένη γλώσσα θα διαγράφετε. Ευχαριστώ!

Έλληνες-ΑΥΤΗ Η ΓΗ ΕΧΕΙ ΦΩΝΗ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ

Έλληνες-ΑΥΤΗ Η ΓΗ ΕΧΕΙ ΦΩΝΗ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ