Πέμπτη 31 Ιουλίου 2014

Η λειτουργεία της Κεντρικής Τράπεζας, από τους σιωνιστές του Γιαχβέ!...

Στην αρχέγονη μορφή της μια Κεντρική τράπεζα είναι ένα ιδιωτικό μονοπώλιο των χρημάτων ενός Έθνους και η έκδοση πίστωσης υποστηρίζεται από την συνεκτική εξουσία του Κράτους.


Η Κεντρική Τράπεζα πρέπει να βρίσκεται στα χέρια μας μέχρι η νέα τάξη να εγκαθιδρυθεί σταθερά στην κυβερνητική, επιχειρηματική, Διανοητική και Πολιτική σφαίρα της κοινωνίας. Αφού η τάξης μας σταθεροποιηθεί, είναι προτιμητέα μια τυπική εθνικοποίηση της Κεντρικής Τράπεζας με ΜΕΓΑΛΕΣ ΦΑΝΦΑΡΕΣ ώστε να εξοβελίσουμε κάθε υποψία πως λειτουργεί για ιδιωτικό όφελος!...

Φυσικά μόνον σε πιστούς Πράκτορες της δυναστεία επιτρέπεται να αποκτούν υψηλές θέσεις στην Τράπεζα ώστε η εξουσία μας να παραμένει ανέπαφη. Είναι προφανές πως τα ιδιωτικά μονοπώλια είναι πάντοτε οι στόχοι δυναμικών αναμορφωτών ταραχοποιών. Μόνον οι πιο παρανοϊκοί όμως μπορούν να δούν μέσω της δημόσιας πρόσοψης ένα ιδιωτικό μονοπώλιο που είναι η εθνικοποιημένη ή μη εθνικοποιημένη Κεντρική Τράπεζα!...

Η Κεντρική Τράπεζα είναι το ΠΡΩΤΑΡΧΙΚΟ μονοπώλιο επί του οποίου στηρίζονται όλα τα μονοπώλιά μας. Η ΑΠΟΚΡΥΦΗ ΓΝΩΣΗ της Κεντρικής Τράπεζας να δημιουργεί χρήμα από το ΤΙΠΟΤΕ, είναι η πηγή που τροφοδοτεί την οικονομική και πολιτική μας ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ.

Θα κάνω μια γρήγορη ανασκόπηση ορισμένων από τους τρόπους που χρησιμοποιεί η ΜΥΣΤΙΚΗ αυτή ΕΞΟΥΣΙΑ!...

Βασικά η εξουσία της Κεντρικής Τράπεζας ξεκινά από τον έλεγχό της στα σημεία εισόδου στην οικονομία από νέο Πληθωριστικό Χρήμα που δημιουργεί από το ΤΙΠΟΤΕ!.... Ως συνήθως οι συναλλαγματικές, οι πιστωτικές επιστολές, τα Ομόλογα, τα Κυβερνητικά Χρεόγραφα και τα άλλα εργαλεία πίστωσης αγοράζονται από την Κεντρική Τράπεζα μέσω των ειδικών προνομιούχων πωλητών ώστε να εισάγουν το νέο χρήμα που συχνά δεν είναι παρά μόνον λογιστικές εγγραφές σε κυκλοφορία.

Στους πωλητές επιτρέπουμε μεγάλα κέρδη αφού είναι η ΕΜΠΡΟΣΘΟΦΥΛΑΚΗ μας που λειτουργεί από ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ μας. Η αγορά κυβερνητικών ασφαλειών ικανοποιεί την κυβέρνηση όπως η αγορά ιδιωτικών χρεών ικανοποιεί τους ιδιώτες χρεώστες. Σαν αντάλλαγμα για να εξασφαλιστεί η «ΚΑΛΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ», δίδονται στους ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ μας διευθυντικές θέσεις και γραφεία στις εταιρίες και τις ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ που επωφελούνται. Ως μία εξάρτηση στο ΝΑΡΚΩΤΙΚΟ του πληθωρισμού ή εύκολη πίστωση όλο και αυξάνει κι εμείς απαιτούμε όλο και περισσότερο έλεγχο από τον εξαρτώμενο κύκλο των κυβερνήσεων και των εταιριών!....
Όταν τελικά η εύκολη πίστωση σταματά να «μάχεται» τον πληθωρισμό, οι ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ και οι ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ είτε πέφτουν στα χέρια μας είτε ΧΡΕΩΚΟΠΟΥΝ, είτε διασώζονται με αντίτιμο τον ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΟ ΕΛΕΓΧΟ!.....
Επίσης εμείς οι κυρίαρχοι τραπεζίτες ελέγχουμε την ροή του χρήματος στην οικονομία μέσω της ευρείας εξουσίας της Κεντρική Τράπεζας η οποία δίνει άδεια, ελέγχει και ρυθμίζει τις ιδιωτικές τράπεζες!

Οι τράπεζες που δανείζουν σε συμφέροντα που βρίσκονται έξω από έναν νόμιμο περίγυρο, «ΕΛΕΓΧΟΝΤΑΙ» από την Κεντρική Τράπεζα και ανακαλύπτεται πως είναι επικίνδυνα υπερ-εκτεταμένες.

Ένας απλός υπαινιγμός αφερεγγυότητας από τις σεβαστές αρχές της Κεντρικής Τράπεζας είναι αρκετός για να προκαλέσει ορισμένες ενέργειες στην ανυπάκουη τράπεζα ή τουλάχιστον να σταματήσει τους ζωτικούς ΔΙΑΥΛΟΥΣ πίστωσης.

Σύντομα ο Τραπεζικός ΟΙΚΟΣ μαθαίνει αυτόματα να ακολουθεί τους υπαινιγμούς και να νεύματα των ΠΡΑΚΤΟΡΩΝ του ΠΑΤΕΡΑ ΣΟΥ που βρίσκονται στην Κεντρική Τράπεζα.

Οι περίοδοι εύκολου χρήματος και στενού χρήματος που εκδίδουμε μέσω του ελέγχου μας στην Κεντρική Τράπεζα προκαλούν τις αντίστοιχες διακυμάνσεις σε όλες τις αγορές.

Ο εσωτερικός μας κύκλος γνωρίζει εκ των προτέρων τις ΧΡΟΝΙΚΕΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥΣ ΤΩΝ ΚΥΚΛΩΝ και έτσι τα οφέλη Κερδοσκοπώντας σε αποθέματα, ΡΕΥΣΤΟ, ΧΡΥΣΟ, τραπεζογραμμάτια και εμπορεύματα. Τα ΜΟΝΟΠΩΛΙΑΚΑ αποθέματα και οι εξαγωγές αγαθών από ένα ζωτικό πρόσθεμα στην εξουσία μας που γίνεται δυνατό από την δύναμη της κεντρικής τράπεζας.

ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΜΕ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΑ ΔΙΚΑΙΗ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΑΚΗ ΑΓΟΡΑ, δίνουμε όμως μεγάλες παραστάσεις από «ΣΚΛΗΡΕΣ» κυβερνητικές Ρυθμίσεις για να δημιουργούμε μια ΨΕΥΔΗ αίσθηση εμπιστοσύνης στους μικρούς επενδυτές.

Με την βοήθεια των Ρυθμιστικών μας Συλλαβόγριφων και της οικονομικής μας εξουσίας είμαστε ικανοί να διατηρούμε τις συναλλαγές στα μέτρα των αναγκών του περιβάλλοντός μας για να χειριζόμαστε τις τιμές των ΜΕΤΟΧΩΝ εις ΒΑΡΟΣ των Ανεξάρτητων ΕΠΕΝΔΥΤΩΝ!....

ΟΙ ΠΡΟΝΟΜΙΟΥΧΟΙ ειδικοί που βρίσκονται στα χρηματιστήριά μας βοήθιουνται από την ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ του οικονομικού μας Τύπου και των χρηματιστηριακών ΟΙΚΩΝ και ποντάρουν διαρκώς στην ΑΦΕΛΕΙΑ και την ΑΠΛΗΣΤΙΑ για να στραγγίσουν τα αποθέματα των απληροφόρητων και να τα οδηγήσουν στα χρηματοκιβώτιά μας. Το χρηματιστήριο, τα εμπορεύματα και οι ασφάλειες που χειρίζονται μέσω εμπορεύσιμων λογαριασμών οι χρηματιστηριακοί οίκοι και οι οίκοι ανταλλαγών, μας παρέχουν μια δύναμη που είναι μεγαλύτερη από τις ΜΕΤΟΧΕΣ που κατέχουμε κι έτσι μπορούμε να χειριστούμε τις τιμές και να νικήσουμε μέσω των αντιπροσώπων μας στους αγώνες για την απόκτηση των εταιριών!....

Ελάχιστος κίνδυνος υπάρχει σ’ αυτήν την λίαν επικερδή επιχείρησή μας από τις ρυθμίσεις που γίνονται υπέρ του κοινού. Οι χειρισμοί μας είναι τόσο σύνθετοι που μόνον οι πιο ευφυείς ειδικοί μπορούν να τους κατανοήσουν. Για τους περισσότερους οικονομολόγους οι χρηματιστηριακές μας κινήσεις μοιάζουν να είναι προσπάθειες που βοηθούν να «ΣΤΑΘΕΡΟΠΟΙΗΘΕΙ» Η ΑΓΟΡΑ.

Εμείς οι κυρίαρχοι ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ εάν είμαστε ικανοί να διατηρήσουμε την ειρήνη ανάμεσά μας, γινόμαστε όλο και πιο πλούσιοι, καθώς περνά ο καιρός χωρίς να αφήνουμε να γίνονται οι ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΕΣ προσπάθειες προς όφελος των άλλων, δηλαδή κανενός άλλου!....

http://hellas-diaggeleas.blogspot.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες και να είστε κόσμιοι στις εκφράσεις σας. Οποιοδήποτε άλλο σχόλιο με γκρικλις και ξένη γλώσσα θα διαγράφετε. Ευχαριστώ!

Έλληνες-ΑΥΤΗ Η ΓΗ ΕΧΕΙ ΦΩΝΗ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ

Έλληνες-ΑΥΤΗ Η ΓΗ ΕΧΕΙ ΦΩΝΗ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ