Δευτέρα 28 Ιουλίου 2014

«Χρησιμοποιώντας τα παιδιά των μεταναστών για τον Ασύμμετρο Πόλεμο»

Η κυβέρνηση διαθέτει πόρους για το Νότιο Τέξας, προβαίνοντας σε συστηματική παραγκώνιση των περιοχών εντός των ΗΠΑ, καθώς επίσης και αφήνοντας αφύλακτα τα σύνορα, λέει ο ειλικρινής παράγοντας πρώην πράκτορας Zach Taylor σε ένα Απόσπασμα που λήφθηκε για ένα επερχόμενο ντοκιμαντέρ με τίτλο, » Πίσω στα Σύνορα».

Ένας 26-χρονος βετεράνος της Border Patrol λέει σε συνέντευξη του ότι «Αυτό δίνει στους ανθρώπους ,που προσπαθούν να πάρουν ένα σπίτι και τα φάρμακά τους, βόμβες, βιολογικά όπλα , χημικά όπλα που εισάγονται στις Ηνωμένες Πολιτείες, χωρίς να γίνονται αντιληπτοί, επειδή αυτό το μέρος των συνόρων είναι ανοικτό και , δεν ελέγχεται . »
«Αν ο πόλεμος είναι επιτυχής, το πρώτο πράγμα που θα γίνει είναι να θέσει σε κίνδυνο την άμυνα της Αμερικής κατά την εισβολή», λέει ο Taylor, «επειδή θα έχουν το προσωπικό τους μέσα στις Ηνωμένες Πολιτείες προκειμένου να επηρεάσουν τις υποδομές …καθώς έχουν ήδη επηρεάσει τον εκφυλισμό του εσωτερικού των Ηνωμένων Πολιτειών. «
Ο συνταξιούχος ομοσπονδιακός πράκτορας ισχυρίζεται ότι μεγεθύνοντας κατά δέκα τοις εκατό τις συλλήψεις αυτών που προσπαθούν παράνομα να περάσουν τα σύνορα , και ως επί το πλείστον το ένα τοις εκατό είναι ανήλικοι μετανάστες, η κυβέρνηση σκόπιμα προσπαθεί να επιστήσει την προσοχή μακριά από τις εκατοντάδες χιλιάδες παράνομων αλλοδαπών που αποφεύγουν να συλλάβουν – που μπορεί να μεταφέρουν μεταδοτικές ασθένειες, ή μπορεί να συσχετίζονται με κάποια συμμορία.

Στην Κεντρική Αμερική, τα παιδιά από την ηλικία των 10 εντάσσονται σε βίαιες συμμορίες, όπως η MS-13, σύμφωνα με εκθέσεις των μυστικών υπηρεσιών , και σύμφωνα με μια έκθεση του FBI, πολλοί αρχίζουν να διαπράττουν φόνους.
«Αυτό που οι άνθρωποι δεν συνειδητοποιούν είναι ότι βάζουν τα παιδιά τους σε κίνδυνο, επειδή αυτά τα παιδιά πρόκειται να γραφτούν στα ίδια σχολεία με τα παιδιά τους», λέει ο Taylor.
Ο Taylor, ο οποίος διατελεί επίσης πρόεδρος της Εθνικής Ένωσης των πρώην αξιωματικών της συνοριακής περιπόλου, είχε προηγουμένως αναφέρει ότι το πρόσφατο κύμα μεταναστών ως διοίκηση κατασκευάστηκε από τον Ομπάμα.
«Αυτό δεν είναι μια ανθρωπιστική κρίση», έγραψε σε δελτίο Τύπου τον περασμένο μήνα. «Είναι μια προβλέψιμη, σκηνοθετημένη επίθεση στην συμπονετική πλευρά των Αμερικανών από τους πολιτικούς ηγέτες της που εν γνώσει τους βάζουν ανήλικα παιδιά σε κίνδυνο για καθαρά πολιτικούς λόγους. Σίγουρα, δεν είμαστε αρκετά αφελείς για να πιστέψουμε ότι χιλιάδες των ασυνόδευτων ανήλικων τέκνων της Κεντρικής Αμερικής ήρθαν στην Αμερική χωρίς την ενθάρρυνση, ενίσχυση και βοήθεια από την κυβέρνηση των Ηνωμένων Πολιτειών. «
Παρακάτω είναι ένα αντίγραφο του τμήματος του βίντεο, όπου ο Taylor εξηγεί πώς η κρίση της μετανάστευσης είναι ένας συγκεκαλυμμένος ασύμμετρος πόλεμος που απευθύνεται στο κοινό των ΗΠΑ.

Η όλη ιδέα του ασύμμετρου πολέμου είναι να νικήσει τον εχθρό από μέσα. Δεν είναι να του επιτεθεί απ “έξω. Φυσικά, η απειλή προέρχεται από το εξωτερικό, αλλά πρέπει να είναι στο εσωτερικό των ΗΠΑ για την πραγματοποίηση μιας επιτυχημένης στρατηγικής πολέμου.

Αν ο ασύμμετρος πόλεμος είναι επιτυχής, το πρώτο πράγμα που πρέπει να γίνει είναι να θέσει σε κίνδυνο την άμυνα της Αμερικής κατά την εισβολή, γιατί έχουν το προσωπικό τους μέσα στις Ηνωμένες Πολιτείες θα επηρεάσουν τις υποδομές της : τα νοσοκομεία μας, τα σχολεία μας, το ηλεκτρικό δίκτυο μας , τη παροχή νερού μας – βασικά αυτό που λέμε «. υποδομές» Όλα αυτά τα πράγματα δημιουργούν τις υποδομές μας – αλλά θα πρέπει να επηρεάζουν τον εκφυλισμό μέσα από τις Ηνωμένες Πολιτείες.

οι Ηνωμένες Πολιτείες ουσιαστικά καλούν αυτούς τους λαθρομετανάστες να έρθουν εδώ, από όπου και αν είναι ,στις Ηνωμένες Πολιτείες, αποσπώντας τους πόρους που προστατεύουν το υπόλοιπο των συνόρων των ΗΠΑ για τη φροντίδα των παράνομων αλλοδαπών παιδιών, για να βοηθήσουν με την υπερχείλιση των ανηλίκων, τις μεταφορές, ενώ εμείς θα είμαστε υπό την κράτηση της Εσωτερικής Ασφάλειας.

Όλο αυτό παίρνει τους πόρους που προστατεύουν την Αμερική και τους κατευθύνει από τα σύνορα, εκτός των συνόρων. Έτσι τώρα τα σύνορα είναι ανοιχτά. Αυτό δίνει στους ανθρώπους που προσπαθούν να έχουν τις υποδομές τους, τα προσωπικά τους και τα φάρμακά τους, βόμβες, βιολογικά όπλα, τα χημικά όπλα, χωρίς να γίνονται αντιληπτοί, γιατί αυτό το μέρος των συνόρων είναι ανοιχτό, δεν ελέγχεται.

Είναι μια τέλεια στρατιωτική στρατηγική. Παρόλα αυτά εμείς πρέπει να επικεντρωθούμε στα παιδιά μας και το μέλλον τους . Και ο τρόπος που η κυβέρνηση των Ηνωμένων Πολιτειών ανταποκρίνεται είναι με το να κρύβει το γεγονός από τον αμερικανικό λαό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες και να είστε κόσμιοι στις εκφράσεις σας. Οποιοδήποτε άλλο σχόλιο με γκρικλις και ξένη γλώσσα θα διαγράφετε. Ευχαριστώ!

Έλληνες-ΑΥΤΗ Η ΓΗ ΕΧΕΙ ΦΩΝΗ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ

Έλληνες-ΑΥΤΗ Η ΓΗ ΕΧΕΙ ΦΩΝΗ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ