Κυριακή 18 Μαΐου 2014

Δεύτερη αναβολή της δίκης για τον εμπρησμό της Marfin – Οι κατηγορούμενοι (σύντροφοι), κυκλοφορούν ελεύθεροι ανάμεσά μας!

Στα…ψιλά πέρασε η είδηση για τη δεύτερη αναβολή της δίκης των δύο κατηγορουμένων για τον εμπρησμό τηςMarfin και το μαρτυρικό τέλος τριών συνανθρώπων μας κι ενός αγέννητου παιδιού!Όπως δημοσιεύθηκε σε γνωστή ιστοσελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου:

«Η σημερινή δίκη του συντρόφου Θ… Σ… διωκόμενου για την υπόθεση Μαρφίν αναβάλλεται λόγω των εκλογών.
Τελικώς δεν χρειάστηκε η παρουσία του ιδίου στα δικαστήρια ,αλλά ούτε και των δικηγόρων του. Μετά από επικοινωνία με τους δικηγόρους της υπόθεσης το δικαστήριο θα ξεκινήσει τον Δεκέμβριο του 2014. Συγκεκριμένη ημερομηνία θα οριστεί το επόμενο διάστημα».

Υπενθυμίζουμε, πως και οι δύο κατηγορούμενοι είναι ελεύθεροι και κυκλοφορούν ανάμεσά μας, με την επιβολή «περιοριστικών» όρων. 

Δείτε γιατί κατηγορείται ο ένας εξ’ αυτών, ο «σύντροφος Θ.Σ.» :
«Ενεργώντας κατόπιν συναποφάσεως με κοινή δράση και κοινό ανθρωποκτόνο δόλο, με άλλους δύο εισέτι δράστες, σε κατάσταση ψυχικής ηρεμίας και γνωρίζοντας ότι εντός τού επί της οδού Σταδίου αριθ. 23 στην Αθήνα κείμενου διώροφου κτιρίου ευρίσκοντο άνθρωποι, αφού εις εκ των δύο αυτών αγνώστων δραστών έθραυσε τους υαλοπίνακες της προσόψεως του εν λόγω διώροφου κτιρίου… και ο έτερος δράστης περιέβρεξε με εύφλεκτο υγρό εσωτερικά τμήμα της αριστερής πλευράς του ισόγειου χώρου τού εν λόγω κτιρίου, ο Θ. Σ… εκσφενδόνισε εντός του κτιρίου αυτού ενεργοποιημένο αυτοσχέδιο εκρηκτικό μηχανισμό – βόμβα μολότοφ, προξενώντας έκρηξη και εντεύθεν πυρκαγιά εντός του ως άνω κτιρίου, εξαιτίας της οποίας ως μοναδικής ενεργούς αιτίας επήλθε ο θάνατος της Αγγελικής Παπαθανασίου, της Παρασκευής Ζούλια και του Επαμεινώνδα Τσάκαλη. Ο κατηγορούμενος μαζί με τους δύο ακόμα άγνωστους δράστες είχε πρόθεση όχι μόνο να σκοτώσει τους τρεις αλλά και τους ευρισκόμενους εντός του εν λόγω διώροφου κτιρίου, δηλαδή 24 άτομα. Το ότι δεν το πέτυχε, δεν οφείλεται, σημειώνεται, σε δική του βούληση αλλά σε εξωτερικά εμπόδια».
Δείτε το σχετικό βίντεο:

makeleio.gr
Αναρτήθηκε από Λίθος Φωτός

Έλληνες-ΑΥΤΗ Η ΓΗ ΕΧΕΙ ΦΩΝΗ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ

Έλληνες-ΑΥΤΗ Η ΓΗ ΕΧΕΙ ΦΩΝΗ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ