Πέμπτη 15 Μαΐου 2014

Ένα γήπεδο στο Πειραιά! Αυτό λείπει απο την έρημο;

Ο κόσμος δεν έχει δουλειές και κάποιοι κοιτούν πως να του τα πάρουν χωρίς δυσκολία. Το κόλπο απλό. Κατεβάζεις τον δικό σου για υποψήφιο δήμαρχο, μπαίνεις και σύ στο Δημοτικό συμβούλιο για να έχεις μια ψήφο σίγουρη και μετά μιλάς στα ΜΜΕ τα δικά σου, για έργα που θα γίνουν αν βγεί στο Πειριαιά ο Μώραλης! Παράλληλα πιάνεις και συνομιλία με τους αντιπάλους “τυχαία” σε μια χασαποταβέρνα μήπως και κάτσει το φοβερό δίδυμο Δρίτσα – Μιχαλολιάκου στο τελικό, αντί του διδύμου Μώραλη – Μιχαλολιάκου, ώστε να μη πάρει κάποιο άλλο “κανάλι” το φοβερό αυτό έργο πολιτισμού και ανάπτυξης που χρειάζεται ο Πειραιάς, ένα γήπεδο!

Και σας ρωτώ, ο λαός του Πειραιά χρειάζεται δουλειές ή πεζοδρόμια, κοινωφελή έργα, δενδράκια, γήπεδα και άλλες παπαριές; H γνώμη μου είναι ότι χρειάζεται δουλειές και αυτό σημαίνει σοβαρές επενδύσεις.

Οι εφοπλιστές εκτός του ότι δεν πληρώνουν φόρους, όπως έκαναν οι άρχοντες το Μεσαίωνα, δημιουργούν αντιανάπτυξη στρέφοντας το ενδιαφέρον του κόσμου σε τρίχες για να ξεχνάει το πόνο του και να ξεθυμαίνει τις ορμές του.

Eίναι δυνατόν να μιλούν για ανάτπυξη οι υποψήφιοι δήμαρχοι και να καίγονται για το που θα πάνε τα δικαστήρια του Πειραιά; Για τα δάνεια του Δήμου Πειραιά γιατί δεν μιλάει κανείς;

Και οι ΑΝΕΛ όμως έρριξαν τις μάσκες. Γυναίκα υποψήφια ευρωβουλευτής τους σε τηλεοπτική εκπομπή μιλάει για την ανάγκη νέας συμφωνίας με την ΕΕ, όπως και για την ανάγκη χρήσης των μελλοντικών τιτλοποιήσεων των κοιτασμάτων των υδρογοναθράκων στο ΤΑΙΠΕΔ...

Τι δεν καταλάβατε πάλι; Δεν θέλει κανένας ανάπτυξη. Πέφτει δούλεμμα.

Όσα δεν λέει το ένα κόμμα τα λέει το άλλο, αποδεικνύοντας ότι όλα μαζί είναι μια αγαπημένη παρείτσα που καθημερινά κάνει πλάκες για να γελάει τον απονήρευτο και απαίδευτο Ελληνικό λαό, που τους πιστεύει.

Οι απόψεις του Θόδωρου Πάγκαλου σήμερα για τη συμπεριφορά της Ρένας Δούρου και τις δηλώσεις Γλέζου θα ήταν απόλυτα δικαιολογημένες ως πρός την ουσία, αν δεν είχαν προηγηθεί πολλές άλλες εκ μέρους του. Φυσικά δεν πρέπει να ξεχνάμε και σε ποιό σχηματισμό επιχειρηματιών ανήκει ο κάθε πολιτικός… Tα νέα μαθεύονται εύκολα. Εκτός αυτού λειτουργούν και σαν αυτοθυσία για να ξεχάσει ο κόσμος τη “τυχαία” συνάντηση.

Εν τω μετσξύ, οι αντιπαραγωγικές προσλήψεις στο δημόσιο ξανάρχισαν για τα δικά μας παιδιά…



Αν νομίζετε ότι χωρίς βιομηχανίες και μόνο με τούβλα και μπετόν θα υπάρξει ανάπτυξη πρέπει να είστε πολύ μα πολύ (δεν το λέω).
Σοβαρευτείτε και αποκτείστε μνήμη. 
Δεν ξέρω πραγματικά στο τέλος ποιός θα “πονέσει” περισσότερο. Η “θεωρία” λεει ότι τον πόνο μπορείς να τον αποφύγεις για λίγο αλλά στο τέλος θα σε βρεί εκείνος.

http://zcode-gr.blogspot.gr/2014/05/blog-post_8181.html#more

Έλληνες-ΑΥΤΗ Η ΓΗ ΕΧΕΙ ΦΩΝΗ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ

Έλληνες-ΑΥΤΗ Η ΓΗ ΕΧΕΙ ΦΩΝΗ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ