Σάββατο 24 Μαΐου 2014

ΟΙ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2014 ΣΤΗΝ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΗ, ΔΙΑΛΥΜΕΝΗ ΚΑΙ ΔΙΑΒΡΩΜΕΝΗ ΕΒΡΑΙΟΕΛΛΑΔΑ ...

...ΚΑΙ ΤΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΤΟΥ ΗΓΕΜΟΝΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΣΗ ΤΩΝ ΠΡΟΒΑΤΩΝ ΠΟΥ ΑΥΤΟΟΝΟΜΑΖΟΝΤΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ!

Γ. Θ. Χατζηθεοδωρου

Τα γνωστα κομματα της Mεταπολιτευσης και τα εμφανισθεντα νεα κομματιδια, αντιμνημονιακα και μη, εξυπηρετουν τα ιδια συμφεροντα και εκτελουν προσταγες για οριστικη ριζωση στην πατριδα μας, της σκλαβιας και της δουλοπαρικοιας…..

Προκειται για χρησιμους ηλιθιους του Ηγεμονα.

Ο μελλοντικος ρολος των χρησιμων ηλιθιων του ΣΥΡΙΖΑ και της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ είναι καλα προγραμματισμενος και επικινδυνα προδοτικος.
Αν δεν υπηρχαν οι δυο ως ανω χρησιμοι ηλιθιοι, τα δυο ως ανω νεα εργαλεια του Ηγεμονα, τα προβατα της χωρας μας δεν θα ετρωγαν μονο χορτο, θα συζητουσαν και για την προδοσια του γνωστου «Σταυλου της Ελληνικης Δημοκρατιας», των επιγονων των Κοτζαμπασηδων, Κεχαγιαδων, Τσορμπασηδων και των αλλων Τουρκογυφτων, των επιγονων των Γερμανοτσολιαδων και Ταγματασφαλιστων, δηλαδη για τους επιγονους των δωσιλογων της γερμανικης κατοχης που παρισταναν και συνεχιζουν να παριστανουν τους «Ηρωες της Δημοκρατιας» και να πλασαρουν τα πολιτικα τους «ρεπερτορια».
Τοσο ο ΣΥΡΙΖΑ οσο και η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ προσφερουν στον Ηγεμονα για την Ελλαδα, ένα προπετασμα καπνου, για να σκεπαζη αυτος ολες τις χθεσινες και σημερινες αθλιοτητες της εγχωριας διαπλοκης που εχει και υπο κατοχη της την μεγαλυτερη εγκληματικη οργανωση εντος των τειχων μας, των ΜΜΕ, που συστηματικα παραπληροφορουν και αποβλακωνουν με πλυση εγκεφαλου επι 24ωρου βασεως, τα προβατα.

Το αρθρο του αξιολογου εκδοτη και αρθογραφου της ιστοσελιδας «berlin-athen.eu» κ. Εμμανουηλ Σαριδη, με τιτλο «ΓΟΤΟΒ jet!» το 2000 στο Βελιγραδι-«Ο Σαμαρας τελειωσε» το 2014 στην Αθηνα, εάν διαβαζονταν από κάθε ψηφοφορο προβατο της 25.05.2014, θα ειχεν τα αποτελεσματα που ισως θα εθεταν τα θεμελεια για τις τοσο αναγκαιες ριζοσπαστικες και μαλιστα αιματερες αλλαγες στην πατριδα μας.
Ολοι αυτοι που προσβλητικα απαιτουν τοσο για τις εκλογες της τοπικης αυτοδιοικησης οσο και για τις ευρωεκλογες την ψηφον των προβατων, είναι στην πραγματικοτητα Ανικανοι, Δολιοι, Αναιδεστατοι με Αυτοπροβολες και ψευδεις Υποσχεσεις. Με αλλα λογια, όπως σωστα τους ονομαζει ο κ. Σαριδης, ΒΛΑΚΕΣ-ΑΙΘΕΡΟΒΑΜΟΝΕΣ-ΨΥΧΟΠΑΘΕΙΣ!!! 

Αυτους καλλουνται τα προβατα να ψηφισουν. Ολοι αυτοι είναι ταυτοχρονα και μελη Μασονικων στοων, Κλουπς Ροταρυ και Λιονς, της λεσχης Bilderberg, CFR, Τριμερους Επιτροπης κ.α. Ολοι αυτοι προσκυνουν τον Ηγεμονα. 
 Οι 751 της ευρωβουλης παλαιοι και οι τυχων νεοι μετα τις ευρωεκλογες 2014, είναι σχεδον ολοι αδερφια των ιδιων αδελφοτητων.
Για ποιες δημοκρατικες ευρωεκλογες συνεπως ομιλουμε!

Πιστευουν μηπως τα προβατα, ότι αυτά εκλεγουν τα μελη της Κομμισσιον και της Επιτροπης;
Οι διαχειριστες του πλουτου σε τοπικο, περιφερειακο, εθνικο και ευρωπα’ι’κο επιπεδο ειναι όλοι αδελφια των ιδιων αδελφοτητων και αντιμετωπιζουν τα προβατα που ψηφιζουν σαν κοπαδια μη ελλογων οντων!
Δεν παει άλλο….. Η μονη γλωσσα που καταλαβαινει και φοβαται στην Ελλαδα η σημερινη διαβρωμενη πολιτικη, οικονομικη, θρησκευτικη και στρατιωτικη εξουσια, είναι η γλωσσα της αυθορμητης, της αυτοορμωμενης φανερης και γενικευμενης βιας, σαν αντιβαρο της δικης τους βιας.
Χωρις την βια αυτή, η σημερινη Σταυρωση των Ελληνων θα παραμεινει χωρις Ανασταση, ο επι 1700 χρονια εξεβρα’ι’σμος των Ελληνων θα συνεχιζει να παραμενη απορθητος.
Η διαιωνηση του εξουσιασμου του Ηγεμονα αντιμετωπιζεται μονο με μια επικη και γενικη συρραξη του Ελληνικου Πνευματος, της γνησιας Ελληνικοτητας.
Η συρραξη αυτή θα μπορουσε να ξαπλωθη σε ολη την Ευρωπη……

Τα προβατα ας σφαγουν……. 

Ετσι και αλλως δεν θα χαθει τιποτε το αξιολογο.

Γ. Θ. Χατζηθεοδωρου

PD Dr.-Ing. Georg Chaziteodorou Bleibergweg 114 D-40885 Ratingen Tel.+Fax: 0049 2102 32513 E-Mail:chaziteo@t-online.de
23.05.2014
http://www.arxaiaithomi.gr

Έλληνες-ΑΥΤΗ Η ΓΗ ΕΧΕΙ ΦΩΝΗ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ

Έλληνες-ΑΥΤΗ Η ΓΗ ΕΧΕΙ ΦΩΝΗ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ