Τρίτη 22 Απριλίου 2014

Στη γιορτή για την επέτειο της Εξόδου του Μεσολογγίου, την περασμένη Κυριακή των Βαΐων, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, ο πρωθυπουργός και ΟΛΟΙ οι υπουργοί και υφυπουργοί ήταν απόντες!

Σχόλιον: Σαν Εβραίοι που είναι πηγαίνουν μόνον σε εβραϊκές τελετές μαύρης-λευκής Μαγείας!....Λεγόμενην ...Καμπάλα!...

Άλλοτε στην ηρωική πόλη, κάθε τέτοια μεγάλη μέρα, γινόταν συνωστισμός. Εκεί ο Παπούλιας, εκεί ο πρωθυπουργός, εκεί στρατιά ολόκληρη από υπουργούς, υφυπουργούς και βουλευτάδες από όλα τα κόμματα. Εκεί και αρχηγοί κομμάτων. Φέτος ΚΑ-ΝΕΙΣ!


Και μετά λένε ότι αγωνίζονται για την Ελλάδα, ότι θυσιάζονται για να 'χει επόμενη μέρα και δεν τιμούν τα ιερά και τα όσιά τους, χάρις στα οποία υπάρχει η Ελλάδα. Απαξιώνουν τα πάντα. Έχουν πάψει να μιλούν για την ιστορία αυτής της γης, που είναι ποτισμένη με αίμα. Καταλαβαίνουν τι μηνύματα δίνουν στη νέα γενιά, για την οποία δήθεν κόπτονται και αγωνιούν;

Ποιος ο λόγος της απουσίας σας, κύριε Παπούλια; Και εσάς, κύριε Σαμαρά; Λίγες ώρες δεν σας περίσσευαν για να τιμήσετε τον Καψάλη και τους μπουρλοτιέρηδές του; Και οι υπουργοί, δούλευαν και αυτοί; Εκτός αν φοβάσθε τον λαό. Δεν φταίει όμως αυτός, τα έργα σας φταίνε.

Αλλά και εσάς, κύριοι αρχηγοί των κομμάτων της αντιπολίτευσης, το Μεσολόγγι δεν σας είδε... Προέχουν βλέπεις, οι κομματικές συσκέψεις.

Τι να πεις... Κάνουν όλοι τους ό,τι μπορούν για να γκρεμίζουν το καθετί που κράτησε όρθιο τούτο τον τόπο.

Προς μεγάλη χαρά των σημερινών προστατών μας...[Παρόν]

Έλληνες-ΑΥΤΗ Η ΓΗ ΕΧΕΙ ΦΩΝΗ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ

Έλληνες-ΑΥΤΗ Η ΓΗ ΕΧΕΙ ΦΩΝΗ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ