Τετάρτη 23 Απριλίου 2014

Σαφής προειδοποίηση για εισβολή από Λαβρόφ: Επίθεση εναντίον ρώσων πολιτών, σημαίνει επίθεση στη Ρωσία!

Του Στρατή Μαζίδη

Σαφέστατη προειδοποίηση απέστειλε ο ρώσος ΥΠΕΞ Σεργκέι Λαβρόφ σε συνέντευξή του στο RT και τη Σοφία Σεβαρνάτζε.


Ο Λαβρόφ απέρριψε τις αιτιάσεις περί παρουσίας ρώσων στρατιωτών στο έδαφος της ανατολικής Ουκρανίας λέγοντας πως η ύπαρξη στρατευμάτων στα σύνορα συνάδει με το διεθνές δίκαιο και πως αυτή εξυπηρετεί στρατιωτικές ασκήσεις.

Ο κος Λαβρόφ χαρακτήρισε ως εγκληματική την απόφαση του Κιέβου για συνέχιση της "αντι-τρομοκρατικής" επιχείρησης υποστηρίζοντας ότι παραβιάζει τη Συμφωνία της Γενεύης η οποία προβλέπει παύση της βίας.

“Στη Γενεύη συμφωνήσαμε ότι πρέπει να μπει ένα τέλος στη βία. το επόμενο απόγευμα ο Τουτσίνοφ ανακοίνωσε μια έκτακτη κατάσταση δίνοντας εντολή στο στρατό να πυροβολεί κόσμο”.


Το ενδιαφέρον όμως στις δηλώσεις Λαβρόφ γίνεται μεγαλύτερο όταν δηλώνει πως σε ένα άσχημο σενάριο της ουκρανικής κρίσης, η Ρωσία θα εξαναγκαστεί να απαντήσει αν δεχθεί επίθεση.

“Αν μας επιτεθούν, σίγουρα θα απαντήσουμε. Αν τα συμφέροντα μας, τα νόμιμα συμφέροντά μας, τα συμφέροντα των ρώσων πληγούν ευθέως, όπως συνέβη στη Νότια Οσετία για παράδειγμα, δε βλέπω καμιά άλλη δίοδο από το να απαντήσουμε στα πλαίσια των διεθνών κανονισμών.” σχολιάζει για να συμπληρώσει:

“Επίθεση σε ρώσους κατοίκους σημαίνει επίθεση στη Ρωσική Ομοσπονδία" όπως είπε στη δημοσιογράφο.

Εδώ να σημειώσουμε ότι με το νέο διάταγμα του Πούτιν, όποιος μιλά άπταιστα τη ρωσική και στο παρελθόν αυτός ή πρόγονοί τους ήταν κάτοικοι της ΕΣΣΔ μπορεί με μια απλή διαδικασία να πολιτογραφηθεί ρώσος.

Τι πιο φωτογραφικό για τους ρωσόφωνους της Ανατολικής Ουκρανίας;

Εν ολίγοις, γίνετε ρώσοι, φάτε 1-2 και μετά άστε το πάνω μας.

http://www.freepen.gr/2014/04/blog-post_9435.html

Έλληνες-ΑΥΤΗ Η ΓΗ ΕΧΕΙ ΦΩΝΗ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ

Έλληνες-ΑΥΤΗ Η ΓΗ ΕΧΕΙ ΦΩΝΗ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ