Τρίτη 15 Απριλίου 2014

Πακιστάν: Συνελήφθη και ο δεύτερος κανίβαλος - Είχε φάει 100 πτώματα [βίντεο+φωτο] Είναι σαν αυτούς που χρηματοδοτεί ο Σόρος με τους Αριστερούς!....

Ο 37χρονος Φάρμαν Άλι, που μαζί με τον αδελφό του κατηγορούνται ότι έφαγαν το πτώμα ενός μωρού, συνελήφθη στη διάρκεια της...


νύχτας της Δευτέρας προς Τρίτη, στην πόλη Ντάρια Καν στηνεπαρχαία Πουτζάμπ του Πακιστάν.

Ο 40χρονος αδελφός του, Μοχάμαντ Αριφ, είχε συλληφθεί τη Δευτέρα από τις διωκτικές αρχές του Πακιστάν, μετά από καταγγελίες γειτόνων για μια άσχημη μυρωδιά που προερχόταν από το σπίτι τους.

Η αστυνομία είχε βρει μέσα στο σπίτι το κρανίο ενός βρέφους, ενώ κατά την ανάκριση ο Αριφ ομολόγησε, ότι είχε κλέψει τη σορό του βρέφους από γειτονικό κοιμητήριο και το είχε φάει.

Τα δύο αδέλφια είχαν καταδικαστεί σε ποινές διετούς φυλάκισης το 2011 για μια παρόμοια υπόθεση κανιβαλισμού του πτώματος ενός άνδρα που πέθανε από καρκίνο. Μάλιστα, η αστυνομία είχε αναφέρει ότι οι αδελφοί είχαν ξεθάψει περισσότερα από 100 πτώματα από το τοπικό νεκροταφείο και τα είχαν φάει.



Πέρυσι τα δύο αδέλφια αφέθηκαν ελεύθερα.

Σύμφωνα με εκπρόσωπο των διωκτικών αρχών, τα αδέλφια θα προσαχθούν ενώπιον δικαστηρίου αρμοδίου για υποθέσεις τρομοκρατίας, προκειμένου να τους απαγγελθούν κατηγορίες.

http://directnews.gr/world/45043-pakistan-sunelhfthh-kai-o-deuteros-kanivalos-eixe-faei-100-ptomata-vinteo-foto.html



Έλληνες-ΑΥΤΗ Η ΓΗ ΕΧΕΙ ΦΩΝΗ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ

Έλληνες-ΑΥΤΗ Η ΓΗ ΕΧΕΙ ΦΩΝΗ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ