Πέμπτη 6 Μαρτίου 2014

Απ' ευθείας συνομιλίες Ρωσίας-με τους Ουκρανούς ΝΑΖΙ, ζητά ο Τζον Κέρι!... Έλα ρε man...Pa-ni-kos..!..

O Υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ, Τζον Κέρι, ανακοίνωσε επιπρόσθετες πολυμερείς συνομιλίες μέσα στην επόμενες μέρες, για την κρίση στην Ουκρανία και δήλωσε ότι δυτικοί και ουκρανοί διπλωμάτες ζητούν απ’ ευθείας πρόσωπο-με-πρόσωπο συνομιλίες μεταξύ Κιέβου και Μόσχας.


Σε δηλώσεις του απ’ το Παρίσι ο κ. Κέρι σημείωσε ότι ο ίδιος και εκπρόσωποι της Βρετανίας και της Ουκρανίας είχαν ξεχωριστές συναντήσεις με τον Ρώσο Υπουργό Εξωτερικών, Σεργκέι Λαβρώφ, και τον Ουκρανό υπηρεσιακό Υπουργό Εξωτερικών, Αντρί Ντεσίτσια.

Νωρίτερα σε ξεχωριστή συνάντηση, ο κ. Κέρι, ο Βρετανός ομόλογος του Γουίλλιαμ Χέιγκ και ο κ. Ντεσίτσια ζήτησαν την άμεση ανάπτυξη διεθνών παρατηρητών στην ανατολική Ουκρανία και στην Κριμαία. Ο κ. Λαβρώφ δεν συμμετείχε σ’ αυτή την συνάντηση.

Σχόλιο: Για την δυτική Ουκρανία όχι; Είναι φίλοι σας οι εβραιοΝαζιστές; 


Ο αμερικανός Υπουργός Εξωτερικών είχε κατ’ ιδίαν συνομιλίες με τον κ. Λαβρώφ και του ζήτησε να συμμετάσχει σε απ’ ευθείας διάλογο με τον Ουκρανό ομόλογο του. Δυτικοί διπλωμάτες φέρονται να δηλώνουν ότι ο κ. Λαβρώφ αναχώρησε από το Παρίσι χωρίς να συναντηθεί με τον κ. Ντεσίτσια. Ο Ρώσος Υπουργός Εξωτερικών φέρεται να δηλώνει ότι περαιτέρω συνομιλίες θα πραγματοποιηθούν «τις προσεχείς μέρες».

Έλληνες-ΑΥΤΗ Η ΓΗ ΕΧΕΙ ΦΩΝΗ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ

Έλληνες-ΑΥΤΗ Η ΓΗ ΕΧΕΙ ΦΩΝΗ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ