Τετάρτη 26 Μαρτίου 2014

«Οι Η.Π.Α. ευθύνονται για την κατάσταση στην Ουκρανία»

Πάταγο κάνουν στην άλλη μεριά του Ατλαντικού οι δηλώσεις του Dennis Kucinich,
πρώην δημοκρατικού προεδρικού υποψήφιου, ο οποίος δήλωσε ότι οι Αμερικανοί και το μακρύ χέρι της CIA ευθύνονται για την ρωσική επέμβαση στην Κριμαία και ότι η περιβόητη ΜΚΟ USAID (United States Agency for International Development) πληρώνεται από φορολογούμενους στις Η.Π.Α. όχι για να βοηθάει πολίτες αλλά για να κατεβάζει εκλεγμένες κυβερνήσεις! 

Το χάος που επιδιώχθηκε να δημιουργηθεί δηλαδή στην Ουκρανία ανάγκασε την Ρωσία να επέμβει για να υπερασπιστεί τα συμφέροντά της. Ότι ακριβώς γράφουμε τόσο καιρό, ότι δηλαδή οι μυστικές υπηρεσίες των παγκοσμιοποιητών στρατολογούν και χρηματοδοτούν άτομα και παρατάξεις για την δημιουργία χάους προς προώθηση των διπλωματικών τους σχεδίων. 

Βλέπουμε ότι καμιά φορά τα πράγματα δεν είναι όπως φαίνονται, ή μάλλον όπως παρουσιάζονται από ΜΜΕ, αλλά παίζονται χοντρά παιχνίδια πίσω από την πλάτη της κοινής γνώμης. 

Ο Kucinich σχολίασε στο Fox News στην εκπομπή του Bill O’Reilly αναφέροντας καθαρά ότι η αντιδημοκρατική ανάμειξη των Αμερικανών στα εσωτερικά της Ουκρανίας προκάλεσε την σημερινή κατάσταση και ότι οι Ουκρανοί πολίτες χρησιμοποιήθηκαν από την Δύση! 

Η αλήθεια πονάει…

Έλληνες-ΑΥΤΗ Η ΓΗ ΕΧΕΙ ΦΩΝΗ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ

Έλληνες-ΑΥΤΗ Η ΓΗ ΕΧΕΙ ΦΩΝΗ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ