Τετάρτη 26 Μαρτίου 2014

ΚΑΛΕΣΜΑ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΟΦΥΛΑΚΗΣ - ΣΚΟΠΟΣ - ΝΕΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ

Πολλοί είναι αυτοί που στοιχημάτιζαν και είχαν ως σκοπό την διάλυση της Πατριωτικής Πολιτοφυλακής. Δυστυχώς όμως γι' αυτούς, δεν τους κάναμε την χάρη. Είμαστε και πάλι εδώ για ένα νέο δυνατό ξεκίνημα. Είμαστε και πάλι εδώ γιατί αξίζει να προσπαθήσουμε. Να προσπαθήσουμε για την αξιοπρέπειά μας και την τιμή μας.
Ο σκοπός της Πατριωτικής Πολιτοφυλακής δεν αλλάζει. Μαθήματα αυτοάμυνας και Πρώτων Βοηθειών παραμένουν ως βασικοί σκοποί για το κίνημά μας ενώ, μεγαλύτερη σημασία, θα δώσουμε αυτή την φορά στο κοινωνικό έργο.

Πολλοί θα αναρωτηθούν αν έχουμε σκοπό στο μέλλον να γίνουμε κομματικός φορέας. Όχι, η Πατριωτική Πολιτοφυλακή δεν έχει τέτοιους σκοπούς. Ούτε αναζητούμε συνεργασία με οποιονδήποτε κομματικό φορέα. Είμαστε ένα νόμιμο εκπαιδευτικό κίνημα και έτσι θα παραμείνουμε.

Η Πατριωτική Πολιτοφυλακή δεν είναι μια ακροδεξιά παραστρατιωτική οργάνωση, όπως κατηγορήθηκε πολλές φορές από κόμματα του κοινοβουλίου καθώς και από μνημονιακά ΜΜΕ. Λειτουργούμε στα πλαίσια του νόμου και οι εσωτερικοί κανόνες λειτουργίας του κινήματός μας θα παραμείνουν μέσα σε αυστηρά πλαίσια.

Είμαστε και θα παραμείνουμε Έλληνες πατριώτες, Έλληνες εθνικιστές και δεν έχουμε σκοπό να απολογηθούμε σε κανέναν για τις ιδέες μας. Δεν θα κάνουμε βήμα πίσω. Καλούμε τον κάθε Έλληνα και την κάθε Ελληνίδα, να πλαισιώσουν τις γραμμές τις Πατριωτικής Πολιτοφυλακής και να στηρίξουν την προσπάθειά μας.

ΕΚ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΩΣ

Καλούμε όλα τα μέλη παλιά και νέα καθώς και τους φίλους της Πατριωτικής Πολιτοφυλακής και όσους θελήσουν να πλαισιώσουν τις γραμμές μας, στα γραφεία μας στην οδό Καρόλου 28 πλατεία Καραϊσκάκη στο Μεταξουργείο, 5ος όροφος-5 γραφείο,το Σάββατο 29/03/2014 και ώρα 17:00. Σκοπός του καλέσματος είναι η πλήρη ενημέρωσή σας.

Επικοινωνήστε μαζί μας στο e-mail: patriotikipolitofilaki@gmail.com

Γίνετε μέλος στη σελίδα μας: https://www.facebook.com/patriotikipolitofilaki

Έλληνες-ΑΥΤΗ Η ΓΗ ΕΧΕΙ ΦΩΝΗ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ

Έλληνες-ΑΥΤΗ Η ΓΗ ΕΧΕΙ ΦΩΝΗ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ