Πέμπτη 20 Μαρτίου 2014

Η Δημοκρατία Συμμάχων στην Ουκρανία!....Βίντεο!...

Ειλικρινά δεν τους λυμάπαι. (ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ)  Χώσαμε πολλά χρήματα στις τσέπες τους, (ΤΩΝ ΜΚΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ)  αλλά δεν κατάφεραν να κάνουν αυτό που έκαναν οι Ουκρανοί συνεργάτες μας στο Κίεβο με τόσα λίγα χρήματα. 
Με τέτοιες πλουσιοπάροχες χορηγίες, η μόνη λογική εξήγηση για την αποτυχία σας είναι ότι δεν πιστεύετε ειλικρινά για αυτό που αγωνίζεσθε, αλλά σέρνετε μόνο τα πράγματα για να μαδάτε περισσότερα χρήματα.Έλα, δεν είμαι ανόητη και γνωρίζω την φύση των Ελλήνων.


Ακροδεξιοί βουλευτές χτύπησαν τον διευθυντή της... από Thanasis_Damaliths

Βουλευτής του ακροδεξιού κόμματος Σβόμποντα γρονθοκοπεί τον διευθυντή της κρατικής τηλεόρασης.

Θύμα πρωτοφανούς προπηλακισμού έπεσε μέσα στο γραφείο του, ο διευθυντής της ουκρανικής κρατικής τηλεόρασης Αλεξάντερ Παντελειμόνοβ, από μέλη του ακροδεξιού κόμματος Σβόμποντα.

Μετά το βίντεο με την επίθεση στον γενικό εισαγγελέα μέσα στο γραφείο του, ένα νέο βίντεο δείχνει μέλη του ακροδεξιού κόμματος της Ουκρανίας να εισβάλουν στο γραφείο του διευθυντή της κρατικής τηλεόρασης.

Κατηγορώντας τον ότι προέβαλε την τελετή υπογραφής της συνθήκης μεταξύ Ρωσίας - Κριμαίας, τον ακινητοποίησαν και τον χτύπησαν. Στην συνέχεια ο βουλευτής Αλεξάντερ Άροντς τον χτύπησε στο κεφάλι και τον ανάγκασε να συντάξει και να υπογράψει την επιστολή παραίτησης του.

Πηγή: news.pn/en/

Έλληνες-ΑΥΤΗ Η ΓΗ ΕΧΕΙ ΦΩΝΗ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ

Έλληνες-ΑΥΤΗ Η ΓΗ ΕΧΕΙ ΦΩΝΗ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ