Τετάρτη 19 Μαρτίου 2014

ΟΙ ΣΥΜΠΤΩΣΕΙΣ . . . ΤΑ ΣΚΑΝΔΑΛΑ . . . ΚΑΙ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΟΥΣ.

«Την πρώτη φορά είναι τυχαίο, τη δεύτερη φορά είναι σύμπτωση, την τρίτη, εχθρική ενέργεια.»

Στις μέρες που διανύουμε οι «συμπτώσεις» είναι συχνό φαινόμενο ειδικό όταν το ανθελληνικό κράτος των τοκογλύφων τις χρησιμοποιεί κατά κόρων θεωρώντας ότι ο ελληνικός λαός είναι αφελής. Παράλληλα με αυτές αποκαλύπτονται σκάνδαλα μεγάτονων που πολλές φορές είναι παράγωγο των συμπτώσεων αυτών...




Τις ημέρες λοιπόν που ο Χριστόδουλος Ξηρός, λαμβάνοντας ακόμα μια άδεια από το «ξενοδοχείο» των φυλακών κορυδαλλού που διέμενε, κυκλοφορούσε και πάλι ελεύθερος πληροφορούμαστε από αμερικάνικες πηγές για πυρήνες ισλαμιστών στα Μεσόγεια. (αλήθεια ποιος ξέρει ότι οι ''επαναστάτες'' του γλυκού νερού-δολοφόνοι μεταξύ άλλων και του νεαρού Αξαρλιάν - εκτέλεσαν τον σταθμάρχη της CIA Σώντερς λίγο προτού υπογραφεί η συμφωνία για την προμήθεια των Τσάλεντζερ 2 που τελικά έγιναν Λέοπαρντ;). Παράλληλα μαθαίνουμε για εντολές σε Έλληνες Λιμενικούς να μην ενοχλούν τους Τούρκους στην Ζουράφα. Ποιος ξέρει τι ετοιμάζουν οι άθλιοι πάλι!!

Μόλις το σκάνδαλο του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου άρχισε να ταλανίζει την επικαιρότητα, με εμπλεκόμενο μεταξύ άλλων (Κοντομηνά, Λαυρεντιάδη, Γριβέα, Βάτσικα κ.λ.π ), και του ταμία της Νέας Δημοκρατίας εν έτη 2004 και πρώην πρόεδρο του Π.Α.Ο, Άγγελο Φιλιππίδη, που η υπόθεση σύλληψης του στην Τουρκιά εξελίχθηκε σε διπλωματικό θρίλερ άλλα και σε παιχνίδι κατασκόπων συμπτωματικά (πάντα!) υπήρξε σιγή ιχθύος, για τα 100 εκατομμύρια ευρώ, που έχει πάρει το ΜΕGA.

Παράλληλα προωθήθηκε νομοθετική ρύθμιση για να περάσει το σύνολο των δανειακών υποχρεώσεων του Οργανισμού Μεγάρου Μουσικής στο δημόσιο. Πρόκειται συνολικά για 245 εκατομμύρια ευρώ (!) δηλαδή για δυο δάνεια 95 εκατομμυρίων ευρώ από Εθνική τράπεζα και 150 εκατομμύρια ευρώ από Ευρωπαϊκή Τράπεζα επενδύσεων, (FREE SUNDAY 12/1/2014).

Να θυμηθούμε και την απαλλαγή με ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΗ ΡΥΘΜΙΣΗ, των υπευθύνων της ΑΤΕ BANK, για τα δάνεια σε ΠΑΣΟΚ,ΝΔ(220 εκατομμύρια ευρώ); Αλλά και την παραχώρηση της , μετά τον διαχωρισμό της σε «καλή» και «κακή» από την τρικομματική χούντα (ΠΑΣΟΚ, ΝΔ, ΔΗΜΑΡ) στην Τράπεζα Πειραιώς του μεγαλοκαρχαρία τραπεζίτη Μιχάλη Σαλλά.

Να θυμηθούμε την απευθείας ανάθεση στην Γερμανική εταιρεία ThyssenKrupp και τα 2.5 δισ ευρώ με υπογραφές των Σημίτη και Τσοζατζόπουλου για τα υποβρύχια; Υποβρύχια που ήδη θα έπρεπε να ήταν εν πλω από το 2008 και που σαπίζουν στα Ναυπηγεία Σκαραμαγκά ενώ εκκρεμεί μια νέα παραγγελία δύο ακόμη υποβρυχίων και οι 1500 εργαζόμενοι των Ναυπηγείων για 19 μήνες είναι απλήρωτοι και βρίσκονται κυριολεκτικά «στο δρόμο»….

Τις κόκκινες μπίζνες του ΚΚΕ με την πώληση του 902; Πώληση μια κρατικής συχνότητας που είχε δοθεί στο αντεργατικό και καπιταλιστικό αυτό κόμμα και πωλήθηκε σε off shore (A-OrizonMedia, με έδρα την Κύπρο ) συμφερόντων του μουσουλμάνου μεγαλοεπενδυτή Khaled Hamvi.

Τις αντιρατσιστικές ΜΚΟ με τον πακτωλό εκατομμυρίων ευρώ με άμεσα εμπλεκόμενους , όπως αποδείχθηκε , στελέχη του ΠΑΣΟΚ και μέλη της οικογενείας Παπανδρέου; 
Το εκατομμύριο του Τσουκάτου από τα μαύρα ταμεία της SIEMENS ;
Να θυμηθούμε τα εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ των στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Μητρόπουλου και Δημήτρη Τσούκαλα
Τις λιρες Αγγλίας του ΠΑΛΙΟΥ στελέχους της ΚΝΕ και νυν βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Νάντιας Βαλαβάνη
Την μη δίωξη του Σταθακη με τις ψήφους της ΝΔ,(κατηγορούνταν για υπεξαίρεση).
Τις μετοχές των Τσακαλώτου και Σταθάκη στην Black Rock; Μεγαλομετοχου της El Dorado Gold , που μέσω της Ελληνικός Χρυσός προχωρά και τώρα στην εξόρυξη χρυσού στις Σκουριές της Χαλκιδικής δηλητηριάζοντας τον ντόπιο πληθυσμό ,ενώ ταυτόχρονα διαδηλώνουν με τα λάβαρα του ΣΥΡΙΖΑ ενάντια στην εξόρυξη. 
Φυσικά τους φονιάδες του Γιώργου και του Μάνου ψάχνουν(;),να τους βρουν…

Και αυτές τις μέρες μαθαίνουμε οι δρομολογείτε πια η προφυλάκιση ΟΛΩΝ των βουλευτών του κινήματος.Τα παπαγαλάκια λένε ότι αυτοί που διαμαρτύρονται για τις προφυλακίσεις είναι ναζιστές, φασίστες και αντιδημοκράτες. Συμμορία. Διότι σε σώμα 300 ατόμων πλειοψηφία υπάρχει με 151.Σε σώμα 282 πλειοψηφία υπάρχει με 142.Σε σώμα 300 πρόεδρο εκλέγεις με 180.Σε σώμα 282 με 169.

Διότι δεν έχει σημασία αν σε ψήφισε ο κόσμος. ΕΚΛΕΓΜΕΝΕ ΒΟΥΛΕΥΤΗ,ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΨΗΦΙΖΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ !! Και όσο για σένα που τους ψήφισες. Και όσο για σένα που θέλεις να τους ψηφίσεις, ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ να τους ψηφίσεις ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ!! Μας δημιουργείς πρόβλημα... ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ; ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ και ΛΑΜΟΓΙΑ κυκλοφορούν ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ.

Οι ΕΝΤΙΜΟΙ ηρωικοί ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ είναι στην φυλακή.

Τι σου ζήτησαν ψηφοφόρε που ψηφίζεις το ηρωικό κίνημα μας, λίγη δημοκρατία σου ζήτησαν και εσύ πάλι ψηφίζεις τους Εθνικιστές. Όμως δεν θα μπορούσε να γίνει αλλιώς. Διότι το τόξο είναι όμορφο, ΗΘΙΚΟ ''συνταγματικό'' φτιαγμένο.


ΓΙΑΤΙ Ο ΚΛΕΦΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΑΣ.
ΖΗΤΩ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ
ΖΗΤΩ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ
ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ Η ΘΑΝΑΤΟΣ
ΜΑΥΡΟΣ ΚΑΒΑΛΑΡΗΣ

Έλληνες-ΑΥΤΗ Η ΓΗ ΕΧΕΙ ΦΩΝΗ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ

Έλληνες-ΑΥΤΗ Η ΓΗ ΕΧΕΙ ΦΩΝΗ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ