Σάββατο 1 Μαρτίου 2014

ΣΥΡΙΖΑ: σαν κυβέρνηση θα παίρνει τα μισά από όσους έχουν εισόδημα πάνω από 50.000 ευρώ! Να έχουν τα παιδιά να τζογάρουν στην Μόργκαν+Γκολντμανς !...

"Γραμμή πλούτου" το ετήσιο εισόδημα των 50.000 ευρώ, για το οποίο θα ισχύσει φορολογικός συντελεστής 42%, όρισε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και τομεάρχης Ανάπτυξης, Γιώργος Σταθάκης, σε νέα του .......παρέμβαση.

To παληκάρι έχει τρελαθεί από την πρέζα της δημοσιότητας και καθημερινά ανακοινώνει νέα μέτρα. Όσοι έχουν εισοδήματα πανω από 50.000 ευρώ ο ΣΥΡΙΖΑ θα τους παίρνει τα μισά για να πληρώνει μισθούς στα κομματόσκυλα που θα προσλάβει. Τα ίδια δηλαδή που κάνει το ΠΑΣΟΚ και η ΝΔ.

Αυτά λένε και κινδυνεύουν να τους περάσει η ΝΔ. Είναι για λύπηση τα παληκάρια, αν κρίνουμε και από την δημοσκόπηση του Έθνους της Κυριακής στην οποία η διαφορά τους με την ΝΔ είναι στα όρια του στατιστικού λάθους.
Όπως ανέφερε, δε «στο πρόγραμμα του κόμματος υπάρχουν προϋποθέσεις για φορολογικές ελαφρύνσεις, για όλους τους χαμηλόμισθους και τους χαμηλοσυνταξιούχους, ενώ ως "γραμμή πλούτου" θα οριστεί ο φορολογικός συντελεστής του 42% για όσους έχουν εισοδήματα από 50.000 και πάνω». Το αφορολόγητο θα επιστρέψει, όπως είπε, στα 12.000 ευρώ, ενώ θα μειωθεί ο ΦΠΑ σε βασικά είδη και θα μειωθεί ο φόρος στο πετρέλαιο.

Παράλληλα, επανέλαβε την εκτίμηση πως το ελληνικό χρέος δεν είναι βιώσιμο, καθώς η μείωση των επιτοκίων και η επιμήκυνση των δανείων δεν διευκολύνει στη δύσκολη περίοδο έως το 2020, αλλά μεταγενέστερες αποπληρωμές, επανέλαβε.

Μιλώντας στον «Σκάι», ο κ. Σταθάκης έδωσε διευκρινήσεις για παλαιότερη τοποθέτησή του, ότι στην Ελλάδα υπάρχει υποφορολόγηση, λέγοντας πως υποφορολογούνται «ορισμένες κατηγορίες», ενώ αντίθετα μισθωτοί και καταναλωτές «πληρώνουν το βάρος των μνημονιακών πολιτικών»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες και να είστε κόσμιοι στις εκφράσεις σας. Οποιοδήποτε άλλο σχόλιο με γκρικλις και ξένη γλώσσα θα διαγράφετε. Ευχαριστώ!

Έλληνες-ΑΥΤΗ Η ΓΗ ΕΧΕΙ ΦΩΝΗ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ

Έλληνες-ΑΥΤΗ Η ΓΗ ΕΧΕΙ ΦΩΝΗ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ