Δευτέρα 3 Φεβρουαρίου 2014

Διορισμούς Σκάνδαλο του υπουργού Καψή; Πρώην σύμβουλος του Παπανδρέου σχεδιάζει το Internet της ΝΕΡΙΤ

Πριν καν εκπέμψει η ΝΕΡΙΤ ξεκίνησε να προσλαμβάνει …συμβούλους! Ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας Γιώργος Προκοπάκης υπέγραψε την ανάθεση συμβουλευτικών υπηρεσιών σε 4 ανθρώπους αντί ποσού 27,6 χιλιάδων ευρώ για 3 μήνες. Τα κριτήρια επιλογής των ανθρώπων που αναλαμβάνουν κρίσιμους τομείς, όπως ο σχεδιασμός του προγράμματος και της ιντερνετικής τους έκφρασης, παραμένουν άγνωστα.

Την ίδια ώρα που οι υπόλοιποι εργαζόμενοι καλούνται να διαβούν την πόρτα του Ραδιομεγάρου με διαγωνισμό, ....με υπουργικές αποφάσεις προσλαμβάνονται για 3μηνη συνεργασία με συνολική αμοιβή 6.900 ευρώ για τον καθένα, οι Αλέξανδρος Μελίδης, Μανόλης Ανδριωτάκης, Κωνσταντίνος Θεόφιλος – Φραγκόπουλος και Θεοδώρα Αναγνωστοπούλου. Σε καμία από τις αποφάσεις δεν προσκομίζονται στοιχεία για τις γνώσεις και την εξειδίκευση των ανθρώπων για τον τομέα με το οποίο συνάπτονται οι συμβάσεις τουςΚαι φυσικά δεν υπήρξε διαγωνισμός για τις θέσεις.

Στην ΝΕΡΙΤ, που σύμφωνα με τις κυβερνητικές εξαγγελίες θα απαλλάσσονταν από αυτού του είδους τις πρακτικές, με απόφαση του προέδρου- διευθύνοντος συμβούλου, Γιώργου Προκοπάκη για διάστημα 3 μηνών, ανατίθενται το έργο των συμβουλευτικών υπηρεσιών:,
Η δημοσιογράφος Θεοδώρα Αναγνωστοπούλου, θα παρέχει συμβουλές για την προμήθεια προγράμματος. Η δημοσιογράφος είχε εργαστεί στην ΕΡΤ, ως παρουσιάστρια θεμάτων σε εκπομπή.
Ο σκηνοθέτης Κωνσταντίνος-Θεόφιλος Φραγκόπουλος αναλαμβάνει και εκείνος θέση συμβούλου προγράμματος. Ο Κ. Φράγκοπουλος είχε συνεργαστεί με την «αμαρτωλή ΕΡΤ» και μεταξύ άλλων και ως βοηθός της σκηνοθέτιδος, Κατερίνας Ευαγγελάκου, μέλους του ΔΣ της ΝΕΡΙΤ , στο θέατρο
Ο πολιτικός επιστήμονας- σύμβουλος επικοινωνίας, Αλέξανδρος Μελίδης, θα συνεργαστεί με το σχεδιασμό των νέων Μέσων της ΝΕΡΙΤ, έχοντας στο βιογραφικό του, μεταξύ άλλων, τη συνεργασία με το τμήμα Διαδικτύου, Πληροφορικής και Νέων Τεχνολογιών του ΠΑΣΟΚ. Μαζί με το Γιώργο Παπανδρέου, καταχώρησαν το 2009 το όνομα opengov.gr το οποίο το κόμμα θα χρησιμοποιούσε όταν γινόταν κυβέρνηση, ενώ συμμετείχε και στην εκλογή του Γ. Καμίνη στη δημαρχία της Αθήνας.
Ο blogger και δημοσιογράφος Μανόλης Ανδριωτάκης αναλαμβάνει το σκέλος των εκπαιδευτικών αναγκών των υπαλλήλων της εταιρείας για τα νέα Μέσα.
Πηγή 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες και να είστε κόσμιοι στις εκφράσεις σας. Οποιοδήποτε άλλο σχόλιο με γκρικλις και ξένη γλώσσα θα διαγράφετε. Ευχαριστώ!

Έλληνες-ΑΥΤΗ Η ΓΗ ΕΧΕΙ ΦΩΝΗ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ

Έλληνες-ΑΥΤΗ Η ΓΗ ΕΧΕΙ ΦΩΝΗ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ