Δευτέρα 3 Φεβρουαρίου 2014

Εταιρία ακινήτων της Εκκλησίας!... Ποιάς χριστιανικής εκκλησίας; Της Ελλάδος!....Ο Άλεξ Ρόντος;

Ποιοι θα τρέξουν την εταιρία ακινήτων της Εκκλησίας

Ο διευθύνων σύμβουλος της Intrakat Πέτρος Σουρέτης, ο πρόεδρος του Invest in Greece, Αριστομένης Συγγρός, ο πολιτικός μηχανικός Μιχαήλ Καρλούτσος (γιος του πρωτοπρεσβύτερου Αλεξ. Καρλούτσου, στενότατου συνεργάτη του Αρχιεπισκόπου Αμερικής Δημητριου), ο Δημήτρης Παναγιωτίδης και ο Παναγιώτης Νασόπουλος είναι τα μέλη του πρώτου διοικητικού συμβουλίου της επενδυτικής εταιρείας ακινήτων που ιδρύει η Ιερά Αρχιεπισκοπή Αθηνών και στην οποία συμμετέχει με 50% το δημόσιο.

ΠΑΡΕΝΘΕΣΗ......
(Η άνοδός του Ρόντος συνδυάστηκε και με την διείσδυσή του στα της ελληνορθόδοξης και οικονομικά ισχυρής Εκκλησίας στις ΗΠΑ. Με ευλογίες του τότε Αρχιεπισκόπου Βόρειας Αμερικής Ιακώβου και υπό το βλέμμα του Soros διμιουργήθηκε την περίφημο ΄΄International Orthodox Christian Charities΄΄ (IOCC), την πρώτη Μη Κυβερνητική Οργάνωση της Ορθόδοξης Εκκλησίας.)
Πρώτος εξ' αυτών, τα τελευταία χρόνια πανταχού παρών με Ρόντος και Παπανδρέου, ο Ελληνοαμερικανός Gregory Maniatis. Επιτυχημένος εκδότης στην ελληνική ομογένεια των ΗΠΑ (περιοδικό ΄΄ODYSSEY΄΄), ο Μανιάτης, ΄΄παιδί΄΄ του γνωστού και αμφιλεγόμενου στην ομογένεια father Alex Karloutsos, σε νεαρή ηλικία εμφανίζεται οικονομικά ισχυρός.
Tυχαία όχι, αφού π.χ. ο ΕΟΤ του χορηγεί σημαντικά ποσά στο ΄΄ODYSSEY΄΄, Διαπλέκεται γρήγορα (όχι βεβαίως τυχαία) με τον Γιώργο Παπανδρέου, του οποίου γίνεται σύμβουλος και ο Παπανδρέου του εμπιστεύεται το 2003 την διοργάνωση του συνεδρίου ΄΄ΕUROPEAN DIASPORAS΄΄.  Πηγή ΦΑΚΕΛΟΣ ΠΟΡΟΣ!
ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ...

Οι τρεις πρώτοι ορίστηκαν από την Εκκλησία και οι δύο τελευταίοι είναι οι εκπρόσωποι του δημοσίου. Αναμένεται η υπουργική απόφαση για τον επίσημο διορισμό των πέντε μελών, τα οποία στη συνέχεια θα συνεδριάσουν ώστε να επιλεγεί ο πρόεδρος και ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, η προσπάθεια αξιοποίησης ακινήτων θα ξεκινήσει από το οικόπεδο των 83 στρεμμάτων στη Βουλιαγμένη.

Θέμα εβδομάδων είναι και η επιλογή του διεθνούς οίκου ο οποίος θα αναλάβει τη διαχείριση του χαρτοφυλακίου ακινήτων που θα εισφερθεί στην επενδυτική εταιρία.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες και να είστε κόσμιοι στις εκφράσεις σας. Οποιοδήποτε άλλο σχόλιο με γκρικλις και ξένη γλώσσα θα διαγράφετε. Ευχαριστώ!

Έλληνες-ΑΥΤΗ Η ΓΗ ΕΧΕΙ ΦΩΝΗ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ

Έλληνες-ΑΥΤΗ Η ΓΗ ΕΧΕΙ ΦΩΝΗ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ