Παρασκευή 7 Φεβρουαρίου 2014

Ο Βενιαμίν Φραγκλίνος και η Ελληνική Γλώσσα!.....

Ο Βενιαμίν Φραγκλίνος πράγματι πρωτοστάτησε να καθιερωθή η Ελληνική Γλώσσα ως γλώσσα των Αμερικανών και έγραψε την Ελληνικήν γραμματικήν, με Ελληνικό αλφάβητο, η οποία θα εδιδάσκετο εις τον Αμερικανικό λαό, υπάρχει στα χέρια μου το βιβλίο αυτής της Γραμματικής.


Εις την πρώτην συνεδρίασιν και ενώ ενεκρίθη η Ελληνική Γλώσσα, .... πριν, όμως, τελειώσει η συνεδρίασις ένας εκ των συνέδρων είπε ότι το θέμα είναι σοβαρό γι’ αυτό να συσταθή ειδική επιτροπή να το ρυθμίση, δια ψηφοφορίας.

Συνεστήθη επιτροπή και οι μυστικές οργανώσεις των Σιωνιστών κατάφεραν να αλλιώσουν την σύνθεσίν της και έβαλαν σ’ αυτήν και τον εβραίο Δανιήλ Ουέμπστερ με την ψήφο αυτού και μόνον κέρδισε η Αγγλική (βαρβαρική) και καθιερώθηκε ως γλώσσα των Αμερικανών με μία ψήφο διαφορά από την Ελληνικήν.

Ο Βενιαμίν Φραγκλίνος είχε γράψει, τότε ένα γράμμα στον πρόεδρο της Αμερικής Άνταμς και του συνιστούσε να μην επιτρέψουν την εγκατάστασιν εβραίων στην Αμερικήν διότι, εάν το κάνουν, μετά διακόσια χρόνια οι Αμερικανοί θα δουλεύουν ως δούλοι των εβραίων και του εξηγούσε το γιατί…..

Για σκεφθήτε ψύχραιμα σήμερα πόσο δίκαιο είχε ο Φραγκλίνος και στα δύο θέματα!.....Εάν είχε θεσπισθή η Ελληνική Γλώσσα, θα ανέπτυσσε τον πολιτισμόν-ανθρωπισμόν των Αμερικανών και θα απέτρεπε την σημερινήν εγκληματικότητά των. 

Συγγραφέας Στρ. Γεώργιος Αϋφαντής

Βιβλίο: Ο ΒΩΜΟΣ ΤΗΣ ΕΛΠΙΔΟΣ

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΒΕΝΙΑΜΙΝ ΦΡΑΓΚΛΙΝΟΥ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΩΝ ΗΠΑ ΑΝΤΑΜΣ



Lakedaimwn
26/11/1781
"Συμφωνώ απόλυτα με τον Στρατηγόν Ουάσινγκτον, πως πρέπει να προστατέψουμε αυτό το νεαρό έθνος απο μια ύπουλη επίδραση και διείσδυση.


Αυτή η απειλή είναι οι Εβραίοι!

Σε οποιαδήποτε χώρα και αν εγκαταστάθηκαν οι Εβραίοι σε μεγάλο αριθμό, κατέβασαν το επίπεδο της ηθικής και εμπορικής ακεραιότητος.

Αποτέλεσαν δική τους κοινωνία (μέσα στο κράτος) και δεν....
αφομοιώθηκαν.
Εχλεύασαν και προσπάθησαν να υπονομεύσουν τη Χριστιανική θρησκεία πάνω στην οποία έχει θεμελιωθεί αυτό το κράτος.

Έφτιαξαν ένα Κράτος εν Κράτει! 

Και όταν συνάντησαν αντιρρήσεις προσπάθησαν να πνίξουν οικονομικά αυτό το έθνος, όπως εις την περίπτωση της Ισπανίας και της Πορτογαλίας. 

Περισσότερο από 1700 χρόνια οι Εβραίοι θρήνησαν τη θλιβερή τους μοίρα, που τους εξόρισε από τη πατρίδα τους όπως αποκαλούν τη Παλαιστίνη.

Αλλά άν ο κόσμος τους την είχε δώσει με εισιτήριο χωρίς επιστροφή, θα έβρισκαν αμέσως μια δικαιολογία για γυρίσουν εις τα άλλας Χώρας. Γιατι; 

Γιατί οι Εβραίοι είναι βαμπίρ (νυκτερίδες της Βραζιλίας που ευχαριστούνται να ρουφούν αίμα ανθρώπων) και τα βαμπίρ δεν μπορούν να ζήσουν από τα βαμπίρ!

Δεν μπορούν να ζήσουν μόνο μεταξύ τους (εννοείται μόνον με Εβραίους). Πρέπει να υφίστανται σε βάρος των Χριστιανών και άλλων λαών , και όχι της δικής τους ράτσας. 

Αν δεν τους αποκλείσετε από τις Ηνωμένες Πολιτείες, σε λιγότερο από 200 χρόνια θα έχουν συρρεύσει εδώ σε τόσο μεγάλους αριθμούς που θα κυριαρχήσουν και θα κατασπαράξουν τη χώρα και θα αλλάξουν τη μορφή του πολιτεύματος μας για το οποίο εμείς οι Αμερικάνοι χύσαμε το αίμα μας, δώσαμε τη ζωή μας, τα αγαθά μας και διακινδυνεύσαμε την ελευθερία μας.

Αν δεν τους αποκλείσετε , σε λιγότερο από 200 χρόνια οι απόγονοί μας θα δουλεύουν στα χωράφια για να τους παράσχουν αγαθά, ενώ αυτοί θα τρίβουν τα χέρια τους στις αποθήκες.

Σας προειδοποιώ:

Αν δεν αποκλείσετε τους Εβραίους δια παντός, τα παιδιά σας θα σας καταραστούν στους τάφους σας. 

Οι Εβραίοι οπουδήποτε και αν γεννιούνται, δεν πρόκειται ποτέ να αλλάξουν.

Οι ιδέες τους δεν συμβιβάζονται με αυτές του Αμερικανού και δεν πρόκειται ποτέ να συμβεί αυτό, αν και ζούν ανάμεσά μας από δέκα γενιές.

Μια λεοπάρδαλις, δεν μπορεί να αλλάξει τα στίγματά της...".

Πηγή:Βιβλίο Ιωάννη Πασά "Το έγκλημα της επιστήμης"
http://dia-kosmos.blogspot.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες και να είστε κόσμιοι στις εκφράσεις σας. Οποιοδήποτε άλλο σχόλιο με γκρικλις και ξένη γλώσσα θα διαγράφετε. Ευχαριστώ!

Έλληνες-ΑΥΤΗ Η ΓΗ ΕΧΕΙ ΦΩΝΗ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ

Έλληνες-ΑΥΤΗ Η ΓΗ ΕΧΕΙ ΦΩΝΗ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ