Τετάρτη 26 Φεβρουαρίου 2014

Ταξιδιωτική οδηγία για την ΑΓΓΛΙΑ-Μ. ΒΡΕΤΑΝΙΑ!..

Με τη ζωή του πλήρωσε ο 40χρονος Andrew Young την παρατήρηση που έκανε σε έναν ποδηλάτη, ο οποίος κινείτο με το ποδήλατό του πάνω στο πεζοδρόμιο, στο Bournemouth της Βρετανίας.

Ο ποδηλάτης αποχώρησε αλλά ένας φίλος του, που ήταν μαζί του, στράφηκε κατά του Young και, όπως γράφει η Daily Mail, με μία και μοναδική γροθιά του στέρησε τη ζωή.

Το δικαστήριο καταδίκασε τον 20χρονο Lewis Gill σε φυλάκιση μόλις τεσσάρων ετών- ουσιαστικά σε δύο χρόνια να είναι εκτός φυλακής-, ποινή που η μητέρα του αδικοχαμένου Young χαρακτήρισε «απόλυτα αστεία».

Το απίστευτο περιστατικό καταγράφηκε από τις κάμερες ασφαλείας και δείχνει τη μοιραία στιγμή που ο 40χρονος- ο οποίος πάσχει από σύνδρομο Άσπεργκερ, μια υψηλής λειτουργικότητας μορφή αυτισμού- δέχεται τη γροθιά και σωριάζεται αναίσθητος στο έδαφος.

Στη συνέχεια ο Gill απλά σηκώνεται και φεύγει, ρίχνοντας μια τελευταία ματιά στο ακίνητο θύμα του.

Οι περαστικοί έσπευσαν να βοηθήσουν τον Young, όμως την επόμενη μέρα ο άτυχος άνδρας εξέπνευσε στο νοσοκομείο.

Δείτε το βίντεο...


ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ: Του κάρφωσε σφυρί στο κεφάλι γιατί έπεσε πάνω του

Μια έξοδος για να διασκεδάσει παραλίγο να κοστίσει στον Matthew Probert τη ζωή του.
Ο νεαρός παίκτης του ράγκμπι βρέθηκε στο νοσοκομείο με ένα σφυρί καρφωμένο στο κρανίο του και όλα αυτά γιατί σκούντηξε κατά λάθος έναν άλλο θαμώνα όταν χόρευε.

Ο Probert με φρίκη θυμάται να ξυπνά μέσα στο ασθενοφόρο και να του λένε ότι το σφυρί είναι ακόμα καρφωμένο στο κεφάλι του.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο 23χρονος Kris Bradley ακολούθησε μαζί με φίλους του τον παίκτη του ράγκμπι και του επιτέθηκε με μανία με το σφυρί.

Μάλιστα θραύσματα από το κόκκαλο του κρανίου του τραυμάτισαν νεύρα του εγκεφάλου του με τραγικές συνέπειες για την καθημερινότητά του.

Τώρα, που εκδικάζεται η υπόθεση σε δικαστήριο της Βρετανίας, ο Matthew με δυσκολία μπορεί να θυμηθεί τι συνέβη την μοιραία νύχτα του περασμένου Αυγούστου.

«Θυμάμαι ότι πήρα ένα ποτό στο club, αλλά τίποτε περισσότερο. Η επόμενη ανάμνησή μου είναι να έχω κάτι κολλημένο στο κεφάλι μου. Προσπάθησα να το βγάλω, αλλά οι νοσοκόμοι με σταμάτησαν. Στο νοσοκομείο οι γιατροί μου είπαν ότι έχω ένα σφυρί καρφωμένο στο κεφάλι μου», είπε το άτυχο θύμα στο δικαστήριο.

Ο Bradley πάλι αρνείται ότι ήθελε να τον σκοτώσει, ενώ οι άλλοι δύο δηλώνουν αθώοι.

ΠΡΟΣΟΧΗ ΟΙ ΕΙΚΟΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΣΚΛΗΡΕΣ:

newsbomb

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες και να είστε κόσμιοι στις εκφράσεις σας. Οποιοδήποτε άλλο σχόλιο με γκρικλις και ξένη γλώσσα θα διαγράφετε. Ευχαριστώ!

Έλληνες-ΑΥΤΗ Η ΓΗ ΕΧΕΙ ΦΩΝΗ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ

Έλληνες-ΑΥΤΗ Η ΓΗ ΕΧΕΙ ΦΩΝΗ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ