Παρασκευή 21 Φεβρουαρίου 2014

Στο τραπέζι του Προκρούστη...

...βρίσκονται η Κύπρος, τα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου, η Δυτική Θράκη και ίσως και η Κρήτη!!!
του Γ. Θ. Χατζηθεοδωρου

Η ήπειρος Ευρώπη έλαβε το όνομα της από την ομώνυμη κόρη του Αγήνορος, βασιλέως της Σιδωνος ‘η της Τυρου. Ο Ζευς βλεποντας αυτην να παιζη στην παραλια των Φιλισταιων (Αχαιων απο την Κρητη) με τις συντροφους της και εκπλαγεις απο την ομορφια της μεταμορφωθηκε σε λευκοτατον ταυρον και την απηγαγε στην ραχη του, και αφου διεσχισε την θαλασσα εφθασε στην Κρητη.

Ουδεις προσπαθησε να συνδεση τον μυθο με την πραγματικοτητα. Ο μυθος, δηλαδη ο λογος, η διηγηση, η ιερη ιστορια, η αλληγορικη γλωσσα της αληθειας που απαιτει αποκρυπτογραφηση κ.α., αποτελει ενα μονδελο πανω στο οποιο μπορουν να προσαρμοστουν, να μοιασουν ‘η και να ενσαρκωσουν πολλα γεγονοτα σε διαφορετικες εποχες, γιατι «δεν ειναι η ιστορια που επαναλαμβανεται, αλλα ο μυθος που επανεμφανιζεται».Φαινεται οτι η ιστορια, μετα απο μεγαλες καταστροφες και την ξαφνικη πτωση του πολιτισμου, μεταβληθηκε σε μυθο.

Υπο παλαιογεωγραφικο και γεωλογικο πρισμα, η ηπειρος Ευρωπη δεν υπηρχε.Ο μυθος περιγραφει την δια των μετακινουμενων λιθοσφαιρικων πλακων αποκοπη ενος μερους της Ασιας με ταυτοχρονη δημιουργια εκ της Τηθυας της Μεσογειου θαλασσης. Στο σταδιο αυτο ισως να μην υπηρχε ακομη και η σημερινη Ελλαδα ως γεωγραφικος χωρος απο την Ηπειρο και κατω. Η υποθεση αυτη ενισχυεται απο το γεγονος της μη ετυμολογησεως του ονοματος Ηπειρος και της ετυμολγιας του ονοματος Ελληνες. Το ονομα αυτο εληφθη απο τους Ελλους ‘η Σελλους, δηλαδη απο λαμπρους, επιφανεις, οπως η Σεληνη, το Σελας κ.α. ουρανια σωματα, δηλαδη απο ανθρωπους, που κατοικουσαν στην Θεσπρωτια ‘η Ελλοπια, περιοχη της Ηπειρου.
Ο Δευκαλιων ειχεν υιους τον Αμφικτυονα, ο οποιος καθιερωσε τις Αμφικτυονιες και τον Ελληνα, εκ του οποιου καταγονται οι Ελληνες. Ο Ελλην ελαβε ως συζυγο την νυμφην Ορση’ι’δα, και εγεννησεν τρεις υιους, τον Αιολον, γεναρχην των Αιολεων, τον Δωρον, γεναρχην των Δωριεων και τον Ξουθον, τεκνα των οποιων ηταν ο Αχαιος, γεναρχης των Αχαιων και ο Ιων, γεναρχης των Ιωνων κ.α. Η ιδια υποθεση αντανακλα και την αφιξη του μεταμορφωμενου σε ταυρο Δια στην Κρητη, που απετελεσε τον φαρο και τον φρουρο της νεας Ηπειρου, δηλαδη της Ευρωπης, ενω η σε αργοτερο γεωλογικο σταδιο αναδυθεισα Ελλαδα σαν γεωγραφικος και ηπειρωτικος χωρος απετελεσετην αρχην και τις πυλες της νεογεννηθεισης ηπειρου Ευρωπη. 
Ειτε το θελει ειτε δεν το θελει ο διεθνης και σημιτικης προελευσης πολιτικος σιωνισμος και οι ηλιθιοι και δηθεν ευρωπαιοι συνεργατες τους, η πορεια της Ευρωπης αρχιζει με την Ελλαδα και τελειωνει με την Ελλαδα και δεν μπορει να νοηθη χωρις την Ελλαδα, χωρις την γεννεσιουργο της δυναμη.
Αυτος ειναι και ο λογος που ο διεθνης πολιτικος σιωνισμος επιδιωκει συστηματικα την καταστροφη της Ελληνικοτητας και του Ελληνισμου, τοσο στην Κυπρο οσο και στην Ελλαδα. Διοτι η Ελλας υπηρξε τροφος της Ευρωπης και οχι της σημερινης σιωνιστικοκρατουμενης και γερμανοποιημενης Ε.Ε. Ποιος απο τους σημερινους και ετσι ονομασθεντες και μεταπλασμενους βαρβαρους Ευρωπαιους γνωριζει τον Ευρυβιαδην, τον Σπαρτιατην ναυαρχον και αρχηγον του ηνωμενου Ελληνικου στολου κατα την ναυμαχιαν της Σαλαμινας (22. Σεπτεμβριου 480 π.Χ.) που σκοπημα αφησεν τον Ξερξη με τους Περσας του να διαφυγη στην Ασια με τον ισχυρισμο (Ηροδοτος, Ιστορια Η, 108), «Ου μενεειν εν τηΕυρωπη».
Ο Ευρυβιαδης ειναι συνεπως απο τους πρωτους Ελληνες, που ωμιλησεν για την σωτηρια της Ευρωπης και πως πρεπει να μην μεινουν οι Ασιατες στην Ευρωπη. Η ευρωπα’ι’κη αυτη προσωπικοτητα ειδε την πραγματικοτητα της εποχης του που δεν την βλεπουν οι σημερινες!!! Οποια διαφορα με τους σημερινους σιωνιστικοκατευθυνομενους ηγετες της γερμανοποιημενης Ε.Ε. που επιδιωκουν με καθε τροπο να φερουν την Τουρκια, με καταστροφη της Κυπρου και της Ελλαδος, στην Ευρωπη. 

Ο διεθνης πολιτικος σιωνισμος με τους ειλωτες του στην Ε.Ε. αλλα και στην Κυπρο και Ελλαδα (ολοι τους ειναι μελη των Συνασπισμων των Βλακων, δηλαδη της λεσχης Μπιλντερμπεργκ, των Μασονικων στοων, των Ροταριανων, Λα’ι’ονς κ.α.) προγραμματισαν, αρχης γενομενης με την Κυπρο, ρυθμισεις, που θα αποτελεσουν εστιες επικινδυνων διενεξεων στην ευρυτερη περιοχη της ανατολικης Μεσογειου. 
Αυτες θα οδηγησουν στις ηδη προγραμματισμενες απο τον διεθνη πολιτικο σιωνισμο αφορμες για την καταλυψη απο την Τουρκια της Κυπρου, της Δυτικης Θρακης, των νησων του ανατολικου Αιγαιου και ισως και της Κρητης. Θα την αποζημιωσουν ετσι σε βαρος της Ελλαδος για να της αποσπασουν το Κουρδισταν.
Σε αντιθεση με αυτα που πιστευουν οι ηλιθιοι της νυν ελληνικης κυβερνησης και αντιπολιτευσης, η Τουρκια σημερα επιχειρει να αξιοποιηση τις ενταξιακες προοπτικες της στην Ε.Ε. οχι προς τον «εξευρωπα’ι’σμο» της συμπεριφορας της στα ελληνοτουρκικα, αλλα προς την «ευρωκατοχυρωση» των μονομερων διεκδηκησεων της στο Αρχιπελαγος του Αιγαιου, στην Δυτικη Θρακη και στην Κρητη σε βαρος της Ελλαδος, οπως ηδη πετυχε στην Κυπρο. «Μαυρη» ημερα για την Ε.Ε., την Κυπρο και την Ελλαδα αποδεικνυεται η μοιραια Δευτερα 3 Οκτωβριου 2005 για την αρχην των διαπραγματευσεων για την ενταξη της Τουρκιας στην Ε.Ε. «Μαυρη» ημερα αποδεικνυεται για την Κυπρο και η μοιρεα ημερα Τριτη 27 Μαρτιου 2007 οταν τα κρατη μελη του ΝΑΤΟ μαζι με την ηλιθια Ελλαδα ομοφωνησαν στις Βρυξελλες για την «διεθνως επιτηρουμενη ανεξαρτησια» του Κοσοβου.


Ελληνιδες και Ελληνες ξυπνηστε προτου καταστραφητε τελεσιδικα!!! Οι ενοπλες δυναμεις, τα σωματα ασφαλειας, οι νυν ασκουντες πολιτικη εξουσια εκ της μπασταρδεμενης με τον βενιζελισμο δεξιας και της εγκληματικης συνιστωσας της πασοκικης αριστερας αλλα και οι υπο αναμονη για την εξουσια ευρισκομενες υπολοιπες συνιστωσες της συριζα’ι’κης πολιτικης και επισης εγκληματικης αριστερας, υπο την εποπτεια της εβρα’ι’κης θρησκευτικης αιρεσης της καστας των ανδρων της απατης που φορουν μαυρες φουστες τοσο στην Κυπρο οσο και στην Ελλαδα, ειναι ελεγχομενα απο τον διεθνη πολιτικο σιωνισμο της Ε.Ε. και των ΗΠΑ και διαβρωμενα ανθελληνικα εκτρωματα της χειριστης μορφης που οδηγουν τον Ελληνισμο και την Ελληνικοτητα στον τελικο θανατο. 

Τα εκτρωματα, τα σκιαχτρα, οι φιγουρες και τα μορμολυκεια αυτα αγνοουν πληρως την προγονικη πνευματικη κληρονομια μας και κληρονομιαν μας και εγιναν μαθητες των μαθητων μας. 

Ειδικα η εγκληματικη αριστερα πασης αποχρωσης και συνειστωσας στην πατριδα μας ενω ανεγνωσεν τον Μαρξ αγνοει τον Επικουρον και τον Δημοκριτον παρ’ ολου που και ο Μαρξ εγραψε διατριβην με τιτλο «Διαφορα φυσικης Δημοκριτου και Επικουρου». 

Προδοτες της Ελληνικοτητας και του Ελληνισμου δεν ειναι μονο τα ως ανω εκτρωματα. Ειναι και οι καθηγητες και οι ακαδημα’ι’κοι και επίστημονες συλληβδην, διοτι ειτε απο αδιαφορια, ειτε απο ανικανοτητα προσφευγουν στους μαθητες των μαθητων μας. Τα ως ανω εκτρωματα που εμφανιζονται ως εγχωρια διανοηση, τα μελη των Συνασπισμων των Βλακων (Λεσχη Μπιλντερμπεργκ, Μασονικων στοων, Ραταριανων κ.α) διαπραττουν σε βαρος της πατριδας μας, κατ’ εντολην του διεθνους πολιτικου σιωνισμου, την ελεεινοτερη προδοσια, τον Αφελληνισμον. Μανιασμενα αγωνιζονται με καθε τροπο για να αποσιωπησουν, να παραγκωνισουν και να σβησουν απο την συνειδηση του λαου μας οτιδηποτεειναι Ελληνικον.

Ελληνιδες και Ελληνες!!!

Ενας καινουργιος οδηγος για την Ε.Ε. με εκτοπιση του διεθνους πολιτικου σιωνισμου θα μπορουσε να προκυψη με τις ευρωεκλογες της 15. Μα’ι’ου 2014 εαν ψηφισετε «Ελληνας πατριωτας και γνησιους εθνικιστας» που εμειναν απο αηδια εξω απο το χυδαιο και προδοτικο μανδρι της μπασταρδεμενης απο τον βενιζελισμο δεξιας της Ν.Δ. Ουδεις απο την διαβρωμενη δεξια και εγκληματικη αριστερα οφειλει να αποσταλη στις Βρυξελες. Ειναι κοινος τοπος, οτι μεταξυ 1974 και 2014 ο Καραμανλισμος και Παναριστερισμος με συνεργεια των ΜΜΕ εχει αποπροσανατολισει τους Ελληνες και τους εχει εκτρεψει απο την σωστη πορεια του εθνους στο οποιο ανηκουν. Οι διαμορφωτες της κοινης γνωμης σημερα στην Ελλαδα, οι υπευθυνοι ολων των ηλεκτρονικων, κυριως, μεσων μαζικης εξαπατισης, προερχονται ολοι σχεδον απο τον χωρο τηςεγκληματικης σιωνιστικης αριστερας και δεν ξεχνουν το παρελθον τους.

Διαμορφωνουν τις ψυχες της ελληνικης νεολαιας κατα τεοιο τροπο που αυτη λησμονει την υπερηφανη καταγωγη της. Ετσι δημιουργουνται οι νεοι μηδενιστες, οι πολεμιοι καθε προσπαθειας «Εθνικης Αντιστασης», οι αναζητες τροπων φυγης, αδιαφορωντας για τα παντα. Οι Ελληνες νεοι, αγνοι και ενθουσιωδεις, αλλ’ ακριτοι, χρησιμοποιηθηκαν και χρησιμοποιουνται ακομη σαν θυματα στο βωμο της κομματικης σκοπιμοτητας και του συμφεροντος τηςορατης και αορατου ελληνικης εξουσιας. Το Εθνος ειναι εννοια πνευματικη, η οποια συνδεει συγκεκριμενους ανθρωπους και ονομαζεται και Γενος και Φυληκαι εχει σφυρηλατηθη κατα την ιστορικη πορεια αυτης της ομαδας.

Ο σημερινος διεθνισμος του πολιτικου σιωνισμου στην γερμανικοποιημενη Ε.Ε. κατασυκοφαντει συστηματικα το πνευματικο ιδεωδες του Εθνους και επιδιωκει την καταρρευση των κοινωνιων αυτου. Η ισοτητα που προπαγανδιζει πουθενα δεν υπαρχει στην φυση. Η διαφορετικοτητα των ανθρωπων συμφωνει απολυτα με τους νομους της φυσης. Καθε Εθνος εχει την δικη του ιστορια, την οποια εχει καταγραψει κατα την χρονικη του πορεια. 
Την ιστορικη πορεια του Ελληνικου Εθνους οφειλουν ολοι οι Ελληνες να κατανοησουν ως κτημα τους και να ακολουθησουν αυτα που γραφει στην «Ασκητικη» του ο Νικος Καζαντζακης: «...Το πρωτο σου χρεος εχτελωντας τη θητεια σου στην Ρατσα, ειναι να νιωσης μεσα σου ολους τους προγονους. Το δευτερο, να φωτισης την ορμη τους και να συνεχισης το εργο τους. Το τριτο σου χρεος, να παραδοσεις στο Γιο την μεγαλη εντολη να σε ξεπεραση...».
Ο πατριωτισμος, ο εθνικισμος, δεν εχει καμμια σχεση με τον φασισμο, με τον ναζισμο πασης μορφης και αποχρωσης. Οποιος και εαν ειναι ο νεος οδηγος της Ε.Ε., θελει ‘η δεν θελει, θα ερθη αυτος στους Δελφους για να λαβη τον ενα και μοναδικο χρησμο: 
«Ηκεις, ω Λυκοοργε, εμον ποτε πιονα νηον Ζηνι και πασιν Ολυμπια δωματ’ εχουσι. Διζω, ‘η σε θεον μαντευσομαι ‘η ανθρωπον, αλλ’ ετι μαλλονν θεον ελπομαι, ω Λυκοοργε. Ηκεις δ’ ευνομιαν αιτουμενος αυταρ εγως. Δωσω την ουκ αλλη πολις επι χθονθη εξειν». 
Στα νεοελληνικα ο χρησμος αυτος διατυπωνεται ως εξης: «Ηλθες, ω Λυκουργε, στο δικο μου, καποτε ευημερουντα ναο του Διος και των αλλων θεων των εχοντων τις κατοικιες των στον Ολυμπο. Δισταζω να σε ονομασω θεον ‘η ανθρωπον, αλλα μαλλον θεον σε προσφωνω, ω Λυκουργε. Ηλθες αιτουμενος την ευνομια. Αμεσως εγω βεβαιως θα σου δωσω αυτην, την οποια ουδεμια αλλη πολη στην γη δεν εχει λαβη».
Απο την ιερα γη των Δελφων θα μπορουσε να αρχιση η νεα πορεια της Ε.Ε. μεεκτοπιση της σημερινης σιωνιστικοκρατουμενης και καθοδηγουμενης ηγεσιας της. Αυτος ειναι ο μεγας στοχος!!! Η Ε.Ε. ως εχει δεν μπορει να χαραξη την νεαν της πορεια, διοτι η πορεια αυτη ως σιωνιστικοκατευθυνομενη δεν θα ειναι τελεια, η δε τελειωση της, ως «Ευρωπη των πατριδων», θα πραγματοποιηθει μονο με την παρουσια στην ευρωβουλη της εθνικιστικης Ελλαδας, μονο με την επιστροφην της Ελλαδος στην Αμαλθεια της.Ελληνιδες και Ελληνες!!!

Η επιβιωση του Ελληνικου Εθνους θα επιτευχθει με συνεχην παλη και οχι με επαιτειαν. Η ιστορια απεδειξεν οτι «αγελη προβατων με ηγετην εναν λεοντα, νικα αγελη λεοντων με ηγετην ενα προβατο». Τερμα συνεπως απο την παραιτηση εθνικων διεκδικησεων με την ηλιθια διακηρυξη οτι «η Ελλας δεν διεκδικει τιποτε»!

Αληθεια ποιος εδωσε στα εκτρωματα της λεσχης Μπιλντερμπεργκ της νυν ελληνικης εξουσιας το δικαιωμα να μιλουν για λογαριασμο της Ελλαδος και εν ονοματι της να παραιτουνται των απαραγραπτων ιστορικων δικαιωματων της;

Τα σημερινα μας προβληματα, Μειονοτητες, Ελληνικο φρονημα, Ναρκωτικα, Εθνικη αμυνα, Οικονομικη καταστροφη, Απωλεια εθνικης ταυτοτητας, κυριαρχιας και εδαφικης ακεραιοτητας, Πολιτισμικη παρακμη, Ιδεολογικος χαο’ι’σμος, Ξενες οικονομικες επεμβασεις, Ανεργια, Μνημονια κ.α. επιβαλλεται εν αναγκη να λυθουν και κοσμογονικα, για να μην γινουν οι πρωτοποροι Ελληνες ουραγοι των εξουσιαστικων εκατεστημενων γερμανικης προελευσης. Απεναντι ολων αυτων που πληττουν μαζι την Ελληνικοτητα και τον Ελληνισμο πρεπει να αντιταχθη ο Ελληνικος Λογος.


PD Dr.-Ing. Georg Chaziteodorou
Bleibergweg 114, D-40885 Ratingen
Tel.+ Fax: 02102 32513
E-Mail: chaziteo@t-online.de 
17.02.2014

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες και να είστε κόσμιοι στις εκφράσεις σας. Οποιοδήποτε άλλο σχόλιο με γκρικλις και ξένη γλώσσα θα διαγράφετε. Ευχαριστώ!

Έλληνες-ΑΥΤΗ Η ΓΗ ΕΧΕΙ ΦΩΝΗ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ

Έλληνες-ΑΥΤΗ Η ΓΗ ΕΧΕΙ ΦΩΝΗ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ