Πέμπτη, 30 Ιανουαρίου 2014

NSA: Αστάθεια, αβεβαιότητα και ταραχές στα Βαλκάνια το 2014 και ο Hoyt Brian Yee

Μεγάλες εθνικές και πολιτικές αναταράξεις βλέπουν οι Αμερικανοί και συγκεκριμένα η NSA στα Βαλκάνια, μέσα στο 2014.

Συγκεκριμένα, ο James Clapper, διευθυντής της Εθνικής Υπηρεσίας Ασφαλείας των ΗΠΑ (NSA), δήλωσε ότι "παρά τις θετικές εξελίξεις κατά το 2013, στα Δυτικά Βαλκάνια, φέτος η περιοχή θα συνεχίσει να χαρακτηρίζεται από βαθιές πολιτικές και εθνοτικές διαιρέσεις".

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ:

Τα Σκόπια ζητούν από τις ΗΠΑ να «σωφρονίσουν» την Ελλάδα-από τον Hoyt Brian Yee, του 40χρονου «ειδικού» σε θέματα διάλυσης κρατών!....


Ο Κλάπερ έκανε τις παρατηρήσεις αυτές ενώπιον της Ειδικής Επιτροπής της Γερουσίας για θέματα μυστικών υπηρεσιών. Επίσης ανέφερε ότι η κατάσταση στη Βοσνία-Ερζεγοβίνη και στα Σκόπια, λόγω των εθνοτικών διαιρέσεων που υπάρχουν στις χώρες αυτές, είναι ιδιαίτερα ασταθής.

Σύμφωνα με τον διευθυντή της NSA, η σκοπιανή κυβέρνηση, συνεχίζει να προωθεί προγράμματα που στοχεύουν στην ενθάρρυνση του σκοπιανού εθνικισμού (με την εμμονή στη «Μακεδονία»), η οποία δυσχεραίνει την ευρω-ατλαντική ενσωμάτωση της χώρας.

Έτσι παραμένει στάσιμη η πορεία των Σκοπίων για ένταξη στην ΕΕ και το ΝΑΤΟ, λόγω της εμπλοκής της Ελλάδας, εξαιτίας της διαφοράς με το όνομα της χώρας, ενώ συγχρόνως, οι διμερείς σχέσεις με τη Βουλγαρία είναι κακές και υπάρχει ο κίνδυνος των εθνικών εντάσεων στο εσωτερικό, να αυξηθούν.

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Επιστρέφοντας στον Ρόντο, να θυμίσουμε.....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες και να είστε κόσμιοι στις εκφράσεις σας. Οποιοδήποτε άλλο σχόλιο με γκρικλις και ξένη γλώσσα θα διαγράφετε. Ευχαριστώ!

Έλληνες-ΑΥΤΗ Η ΓΗ ΕΧΕΙ ΦΩΝΗ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ

Έλληνες-ΑΥΤΗ Η ΓΗ ΕΧΕΙ ΦΩΝΗ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ