Τρίτη 21 Ιανουαρίου 2014

Και η Ford “απειλεί” την Αγγλία σχετικά με μια πιθανή έξοδο από την Ευρωζώνη

Τον Νοέμβριο του 2013, ο CEO της Nissan, Carlos Ghosn είχε δηλώσει πως αν η Αγγλία βγει από την Ε.Ε. θα επανεξετάσει τη στρατηγική του.
Τώρα ο CEO της Ford Ευρώπης, Stephen Odell ερωτώμενος σχετικά με το δημοψήφισμα που θέλει να κάνει ο Πρωθυπουργός της Αγγλίας, David Cameron, το οποίο θα κρίνει αν η χώρα τους θα συνεχίσει να βρίσκεται στην Ευρωπαϊκή Ένωση, είπε πως μια τέτοια κίνηση θα ήταν καταστροφική για την Βρετανική αγορά.

Η Ford σήμερα απασχολεί 15.000 υπαλλήλους στα εργοστάσιά της κατασκευής κινητήρων στις πόλεις Bridgend και Dagenham, συνεχίζοντας τη μακρά ιστορία της στο Μεγάλο Νησί, η οποία μετρά από τα τέλη του 1920. Πέρυσι, στα πλαίσια της ευρωπαϊκής αναδιοργάνωσης, η Μπλε Οβάλ εταιρία έκλεισε το εργοστάσιό της στη πόλη του Southampton αλλά και τμήματα του εργοστασίου στη πόλη Dagenham, βάζοντας τέλος στη κατασκευή οχημάτων της επί Βρετανικού εδάφους, αφήνοντας άνεργους 1.400 ανθρώπους.

[Πηγή: The Telegraph]

Διάβασε το πλήρες άρθρο εδώ: Και η Ford “απειλεί” την Αγγλία σχετικά με μια πιθανή έξοδο από την Ευρωζώνη - AutoBlog.gr
Follow us: @Autoblogr on Twitter | Autoblog.gr on Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες και να είστε κόσμιοι στις εκφράσεις σας. Οποιοδήποτε άλλο σχόλιο με γκρικλις και ξένη γλώσσα θα διαγράφετε. Ευχαριστώ!

Έλληνες-ΑΥΤΗ Η ΓΗ ΕΧΕΙ ΦΩΝΗ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ

Έλληνες-ΑΥΤΗ Η ΓΗ ΕΧΕΙ ΦΩΝΗ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ