Παρασκευή 24 Ιανουαρίου 2014

ΑΛΛΑΞΑΝ ΟΙ ΔΙΕΥΘΥΝΤΕΣ ΣΤΗΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟΥ-ΕΚΠΛΗΞΗ Η ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ ΤΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑΣ ΤΑΡΑΜΠΙΚΟΥ

Ανακοινώθηκαν τα ονόματα των νέων διευθυντών Διοικητικού και Οικονομικού στην Επιτροπή Ανταγωνισμού. Οι νέοι διευθυντές είναι η Άννα Γλυνού (Διοικητικό) και ο Παντελής Μπορόβας (Οικονομικό).
Έκπληξη αποτέλεσε η αποχώρηση από την θέση διευθύντριας της Αλεξάνδρας Ταραμπίκου, του παλαιότερου στελέχους της Επιτροπής Ανταγωνισμού. 

Είναι άγνωστος ο λόγος που οδήγησε την κ. Ταραμπίκου να μην υποβάλει υποψηφιότητα με δεδομένο κιόλας το νεαρό της ηλικίας της για την προοπτική συνταξιοδότησης. Είναι βέβαιο ότι στο επόμενο διάστημα θα αποκαλυφθεί ο λόγος που προκάλεσε την εντυπωσιακή αυτή εξέλιξη για να μάθουμε πώς ένα τόσο σημαντικό για την Επιτροπή Ανταγωνισμού στέλεχος φεύγει από διευθύντρια τόσο ξαφνικά.

Εντύπωση επίσης προκάλεσε η συμμετοχή της γενικής διευθύντριας της Επιτροπής Ανταγωνισμού Διονυσίας Ξηρόκωστα στην διαδικασία επιλογής των διευθυντών.

Είθισται έως σήμερα την επιλογή να την κάνουν αποκλειστικά και μόνο τα μέλη της Επιτροπής Ανταγωνισμού και να μην έχουν λόγο στην διαδικασία στελέχη της Επιτροπής Ανταγωνισμού. Η κ. Ξηρόκωστα, με μακροχρόνια γνωριμία με τους υποψήφιους διευθυντές (και πλέον εκλεγμένους), υπέβαλε ερωτήσεις κατά την διαδικασία παρουσία φυσικά του προέδρου της Επιτροπής Ανταγωνισμού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες και να είστε κόσμιοι στις εκφράσεις σας. Οποιοδήποτε άλλο σχόλιο με γκρικλις και ξένη γλώσσα θα διαγράφετε. Ευχαριστώ!

Έλληνες-ΑΥΤΗ Η ΓΗ ΕΧΕΙ ΦΩΝΗ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ

Έλληνες-ΑΥΤΗ Η ΓΗ ΕΧΕΙ ΦΩΝΗ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ