Πέμπτη, 30 Ιανουαρίου 2014

Βίντεο με το πολεμικό οπλοστάσιο του Αλβανού “τρομοκράτη” στην δημοσιότητα – σιωπή από τα ελληνόφωνα ΜΜ”Ε”. Τι συμβαίνει;

Σχόλιο: Η σιωπή των ΜΜΕ είναι πληρωμένη από τον ΣΟΡΟΣ, όπως και τα ΣΤΕΚΙΑ Λαθρο-ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ, απ' όπου βγαίνουν και οι εκπαιδευμένοι τρομοκράτες!... Όπου εκτελούν εντολές άνωθεν; Γι' αυτό υπάρχει ασυλία από τις κυβερνήσεις!.....

Βίντεο με το οπλοστάσιο του άκρως επικίνδυνου πληρωμένου δολοφόνου από την Αλβανία έδωσε στην δημοσιότητα η Αλβανική αστυνομία. Ο Julian Sinanaj έχει ομολογήσει 7 φόνους στην Ελλάδα και πληθώρα βομβιστικών επιθέσεων για τις οποίες είχαν αναλάβει ευθύνη γνωστές τρομοκρατικές οργανώσεις, ενώ ελέγχεται για δύο δολοφονίες και βομβιστικές επιθέσεις στην Αλβανία.


Το οπλοστάσιο που βρέθηκε στην κατοχή του θα έπρεπε να έχει σημάνει συναγερμό στις αρχές αφού περιλαμβάνει μέχρι και C4 με τηλεχειριζόμενους πυροκροτητές. Υλικό που δεν θα μπορούσε να έχει ένας “ιδεολόγος” του αντάρτικου πόλης.
Αλβανικό μέσο χθες αργά το βράδυ μετέδωσε την… πληροφορία ότι οι δολοφονίες στις οποίες έχει εμπλακεί στην Ελλάδα είναι ακόμα περισσότερες. Συνεχίζει να προκαλεί τεράστια εντύπωση η περίεργη σιωπή των Ελληνικών ΜΜ”Ε”, αλλά και της επίσημης πολιτείας, που λίγες ημέρες πριν έδωσε πακτωλό χρημάτων ως επικήρυξη τρομοκρατών.
Φοβούντα κάποιοι τον Sinanaj;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες και να είστε κόσμιοι στις εκφράσεις σας. Οποιοδήποτε άλλο σχόλιο με γκρικλις και ξένη γλώσσα θα διαγράφετε. Ευχαριστώ!

Έλληνες-ΑΥΤΗ Η ΓΗ ΕΧΕΙ ΦΩΝΗ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ

Έλληνες-ΑΥΤΗ Η ΓΗ ΕΧΕΙ ΦΩΝΗ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ