Παρασκευή 31 Ιανουαρίου 2014

Την ουκρανική αντιπολίτευση συναντά ο Αμερικανός ΥΠΕΞ στο Μόναχο

Μόναχο: Συνάντηση με τους αρχηγούς δύο κομμάτων της ουκρανικής αντιπολίτευσης θα έχει ο αμερικανός υπουργός Εξωτερικών Τζον Κέρι στο Μόναχο, όπου θα βρίσκεται για το συνέδριο διεθνούς ασφάλειας. 

Ο Κέρι θα συναντήσει τον Βιτάλι Κλίτσκο και τον Αρσένι Γιατσένιουκ με στόχο, όπως αναφέρει το Στέιτ Ντιπάρτμεντ, να επικεντρωθούν σε κινήσεις για την αποκατάσταση της ηρεμίας στο Κίεβο. 

Οι ΗΠΑ κρατούν επίσης στενή επαφή με τον πρόεδρο Βίκτορ Γιανούκοβιτς, με τον οποίο ο αμερικανός αντιπρόεδρος Τζο Μπάιντεν έχει συνομιλήσει τρεις φορές τηλεφωνικά την τελευταία εβδομάδα. 

Η Ουάσινγκτον, διά της εκπροσώπου του Στέιτ Ντιπάρτμεντ Τζεν Ψακή, επιβεβαίωσε ότι θα εξετάσει κυρώσεις εναντίον στελεχών κυβέρνησης και αντιπολίτευσης εάν η κατάσταση εκτραχυνθεί. 

Πηγή: news.in.gr - See more at: http://www.philenews.com/el-gr/eidiseis-kosmos/47/183052/tin-oukraniki-antipolitefsi-synanta-o-amerikanos-ypex-sto-monacho#sthash.6jQXGbKN.dpuf

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες και να είστε κόσμιοι στις εκφράσεις σας. Οποιοδήποτε άλλο σχόλιο με γκρικλις και ξένη γλώσσα θα διαγράφετε. Ευχαριστώ!

Έλληνες-ΑΥΤΗ Η ΓΗ ΕΧΕΙ ΦΩΝΗ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ

Έλληνες-ΑΥΤΗ Η ΓΗ ΕΧΕΙ ΦΩΝΗ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ