Κυριακή, 12 Ιανουαρίου 2014

Ὁ Νταλκὰς καὶ Σκασίλα τοῦ λαοῦ

Ἀκούσατε τὴν δήλωση τῆς ἐκπροσώπου τοῦ λαοῦ κας Μπακογιάννη σχετικὰ μὲ τὴν «σκασίλα τοῦ λαοῦ» γιὰ τὴν ἀπόδραση τοῦτρομοκράτη καὶ δολοφόνου καὶ αὐτοῦ τοῦ συζύγου της, ἀειμνήστου Μπακογιάννη;

Πῶς εἶναι δυνατὸν μετὰ ἀπὸ τέτοιο θρᾶσσος νὰ κρατηθῇς καὶ νὴν ἀναφωνήσῃς.....

Ῥὲ ποῦ καταντήσαμε!!!

· Ὁ βεβαιωμένος τρομοκράτης βρίσκεται ΕΚΤΟΣ ΦΥΛΑΚΗΣ καὶ... σκασίλα μας.

· Οἱ μὴ ἀποδεδειγμένως φερόμενοι ὡς μέλη ἐγκληματικῆς ὀργανώσεως βρίσκονται ΕΝΤΟΣ ΦΥΛΑΚΗΣ καὶ... γι᾿ αὐτοὺς ὁ λαὸς ἔχει νταλκὰ.

Καὶ γαμῶ τὸ κράτος δικαίου. Νὰ τὸ χαιρόμαστε!!!

Ὑπατία Θέοντος

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ


«ΜΥΣΤΙΚΗ» συνάντηση Εντι ΡΑΜΑ - ΝΤΟΡΑΣ Μπακογιάννη στην Αθήνα

Το άρθρο της αλβανικής εφημερίδα «Gazeta Shqiptare», μεταφράστικε από τοwww.himara.gr ως εξής:  
Η επίσκεψη του ηγέτη του Αλβανικού Σοσιαλιστικού Κόμματος στην Ελλάδα, εκτός από την παρουσίαση του βιβλίου " Kurbani" (Θυσία), είχε μια γεμάτη ατζέντα με δημόσιες συγκεντρώσεις, αλλά και με «μυστικές», αν μπορεί να ονομαστεί έτσι.
Τέτοια ήταν η συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στις 29/1/2012 με την πρώην Υπουργό Εξωτερικών της Ελλάδας και πρόεδρο της Δημοκρατικής Συμμαχίας, Ντόρα Μπακογιάννη. Τα γραφεία τύπου και των δύο πλευρών δεν έχουν δημοσιεύσει δελτίο τύπου σχετικά την συνάντηση και γι' αυτό δεν μπορούμε να έχουμε εικόνα των θεμάτων που συζητήθηκαν.

Αντίθετα, η δεξιά εφημερίδα “Koha Jone”, φιλοξενεί δηλώσεις της κ. Μπακογιάννη, στις οποίες 
κατηγορεί τον πρόεδρο του ΣΚ Αλβανίας ότι ενώθηκε με τους εξτρεμιστές αλβανούς για εφήμερα πολιτικά συμφέροντα, χωρίς να υπολογίζει το συμφέρον της χώρας του. Στις ίδιες δηλώσεις, κατηγορεί και το ΠΑΣΟΚ, που δεν προσπάθησε να πείσει την αλβανική πλευρά, για το αμοιβαίο συμφέρον αυτής της συμφωνίας.  
 
Σύμφωνα με πληροφορίες του "Βορειοηπειρώτη" από το περιβάλλον της προέδρου της Δημοκρατικής Συμμαχίας, δεν πρόκειται για καμία μυστική συνάντηση όπως παρουσιάζεται από την αλβανική εφημερίδα. Η κ. Μπακογιάννη είχε απαντήσει αρχικά αρνητικά στο αίτημα του Ράμα για συνάντηση  και μετά την επιμονή του δεύτερου, πραγματοποιήθηκε μία σύντομη εθιμοτυπική συνάντηση, στην οποία η κ. Μπακογιάννη εξέφρασε  τη δυσφορία της για τη στάση του αρχηγού του ΣΚ στο θέμα της υφαλοκρηπίδας.  
Να θυμίζουμε ότι οι δύο πολιτικοί διατηρούσαν άριστες φιλικές σχέσεις όταν ήταν δήμαρχοι των δύο πρωτευουσών.


Πηγή: diadrastiko: «ΜΥΣΤΙΚΗ» συνάντηση Εντι ΡΑΜΑ - ΝΤΟΡΑΣ Μπακογιάννη στην Αθήνα http://diadrastiko.blogspot.com/2012/02/blog-post.html#ixzz2q9wy9qpf

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες και να είστε κόσμιοι στις εκφράσεις σας. Οποιοδήποτε άλλο σχόλιο με γκρικλις και ξένη γλώσσα θα διαγράφετε. Ευχαριστώ!

Έλληνες-ΑΥΤΗ Η ΓΗ ΕΧΕΙ ΦΩΝΗ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ

Έλληνες-ΑΥΤΗ Η ΓΗ ΕΧΕΙ ΦΩΝΗ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ