Σάββατο 1 Φεβρουαρίου 2014

Ο Άγνωστος Πόλεμος... Η Ελλάδα στο μέσον του "σφαγείου".

(Φοβούνται την αντίδραση των Ελλήνων και προετοιμάζονται να την αντιμετωπίσουν, εκβιάζοντάς την με Εμφύλιο.) ΔΙΑΒΑΣΤΕ  ΕΔΩ και ΕΔΩ

Βλέποντας κάποιος τις εξελίξεις να "τρέχουν", αντιλαμβάνεται ότι ο σχεδιασμός τους έχει ήδη δρομολογηθεί. Μετά την Γιουγκοσλαβία θα "διευθετήσουν" το θέμα της Αιγύπτου και θα "έρθουν" και στην Ελλάδα. Παντού τις ίδιες πολιτικές ακολουθούν και λίγο-έως πολύ ξέρουμε τι περίπου να περιμένουμε. 

Η Ελλάδα σύντομα θα πέσει θύμα απειλών και εκβιασμών αν δεν συμμορφωθεί προς τις απαιτήσεις τους. Και μόνον να σκεφτεί να τους αντισταθεί σε αυτές τις απαιτήσεις, θα την βάλουν χωρίς δεύτερη "κουβέντα" στο "σφαγείο". Το έκαναν το '44 και είναι έτοιμοι να το κάνουν και σήμερα.


...Tο έκαναν πρόσφατα εις βάρος της Γιουγκοσλαβίας, το κάνουν σήμερα εις βάρος της Αιγύπτου και δεν θα έχουν κανέναν ενδοιασμό να το επαναλάβουν αύριο στην Ελλάδα.

Ήδη έχουν αρχίσει να "καλλιεργούν" ένα "κλίμα" κατά της Ελλάδας ..
.Ήδη έχουν βάλει την Ελλάδα ανάμεσα στους "κακούς", οι οποίοι πρέπει να συμμορφωθούν......
Όπως οι Σέρβοι ταλαιπωρούσαν τους "καλούς" μωαμεθανούς μειονοτικούς, έτσι και οι Έλληνες ταλαιπωρούν τους "καλούς" μωαμεθανούς λαθρομετανάστες. Πάντα τα δικά τους ΜΜΕ αντιλαμβάνονται "πρώτα" απ' όλους ό,τι τους βολεύει. 

Σε Προτεσταντικά ΜΜΕ ήδη βλέπουμε την "έκρηξη" της "ευαισθησίας" τους ...Βλέπουμε πολύ "θρήνο" για τους λαθρομετανάστες στην Ελλάδα. Σε Προτεσταντικά ΜΜΕ βλέπουμε "έκπληξη", "οργή" και "θλίψη" για την "άνοδο" της Ακροδεξιάς στην Ελλάδα, τη στιγμή που στην πραγματικότητα η Ελλάδα δεν συγκαταλέγεται καν στις χώρες υψηλού "κινδύνου" για την εμφάνιση του ναζισμού.
Στις Προτεσταντικές ΗΠΑ σημειώνονται πραγματικά μακελειά σε καθημερινή βάση και όλοι οι Αμερικανοί μεγαλοπαράγοντες "σοκαρίστηκαν" από τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα από τον τενεκέ της Χρυσής Αυγής. Στην Προτεσταντική Νορβηγία ο ακροδεξιός Μπρέιβικ εκτέλεσε μια εκατοστάδα αθώους, αλλά όλοι περιορίστηκαν στην ακροδεξιά ιδεολογία του δολοφόνου ...Κανένας δεν τόλμησε να αφήσει υπονοούμενα για την "ποιότητα" της Νορβηγίας και των Νορβηγών, όπως σήμερα αφήνουν υπονοούμενα για την Ελλάδα και τους Έλληνες...
...Είναι πολύ-Προτεστάντες οι Νορβηγοί, για να πέσουν "θύματα" τέτοιας δυσφημιστικής προπαγάνδας από τα "αδέρφια" τους, παρ' όλο που οι ακροδεξιοί στην χορτάτη Νορβηγία είναι υπερδιπλάσιοι σε ποσοστό από αυτούς που υπάρχουν στη μαστιζόμενη από την οικονομική κρίση Ελλάδα. Δεν χρειάζεται να ψάξει κάποιος σε μεγάλο "βάθος", για να διαπιστώσει το μέγεθος της υποκρισίας. Από τον γελοίο Σουλτς μέχρι τον σακάτη Σόιμπλε όλοι οι αυθεντικοί Ναζί αυτής της ηπείρου βγήκαν να δηλώσουν τις ανησυχίες τους για τον "φασισμό", ο οποίος "σκεπάζει" δήθεν την Ελλάδα. Τα πραγματικά παιδιά του ναζισμού ανησυχούν για τον ναζισμό στην Ευρώπη. Αυτοί βγήκαν να δυσφημίσουν την Ελλάδα. Μιλάμε για κανονική δυσφημιστική "καμπάνια", εφόσον τα όσα δήλωσαν δεν ανταποκρίνονται σε καμία πραγματικότητα και το ξέρουν κι αυτοί, οι οποίοι δηλώνουν "ανήσυχοι". Είναι υποχρεωμένοι να το ξέρουν, εξαιτίας των θεσμικών τους ρόλων και της υποχρεωτικής ενημέρωσης που τυγχάνουν οι ρόλοι αυτοί.
Η Ελλάδα δυσφημίζεται οργανωμένα για τον "ακροδεξιό" φασισμό, ενώ δεν είναι καθόλου ξεχωριστή περίπτωση ανάμεσα στις υπόλοιπες ευρωπαϊκές χώρες. Η Ελλάδα, με το 6,92 % που "έδωσε" στη Χρυσή Αυγή, δεν βρίσκεται καν στις χώρες, οι οποίες προηγούνται σε αυτήν την κατάταξη. Τα σκληρά Προτεσταντικά Κράτη, τα οποία εμφανίζονται σαν πολύ "ενοχλημένα" από τον "φασισμό" στην Ελλάδα, είναι χειρότερα από αυτήν ...Προηγείται η "αγνή" Φιλανδία με το τεράστιο 19,1% και ακολουθούν η Νορβηγία με 16,3%, η Δανία με 12,3%, η Ολλανδία με 10,2%, η Λετονία με 7,7% και τέλος η Σουηδία με 5,7%.
Γι' αυτά τα "άμωμα" κράτη και τους λαούς τους δεν είδαμε να εκφράζει άποψη ο φασίστας ο Σουλτς. Για την καταδικασμένη πατρίδα του ούτε λόγος. Τι να πει άραγε για την πατρίδα του, η οποία "δοξάστηκε" από τον ναζισμό; Η Γερμανία δεν μπορεί να επιδείξει το πραγματικό της ποσοστό, εφόσον υπάρχει ειδικό νομικό καθεστώς, το οποίο καθιστά παράνομη την παρουσία τέτοιων κομμάτων στις εκλογές. Η Γερμανία είναι σαν τον "αλκοολικό", ο οποίος δεν μπαίνει καν στη διαδικασία του "αλκοτέστ" ...Πάντα είναι "μεθυσμένη" ...ακόμα κι όταν δεν "πίνει".

 Ευτυχώς δηλαδή δεν είναι ζωντανοί οι συγγενείς του Σουλτς, γιατί κι αυτοί θα "ανατρίχιαζαν" με τον φασισμό των Ελλήνων ...Θα "συγκλονίζονταν", μόλις έβλεπαν τον Κασιδιάρη να κλωτσάει τον φωτορεπόρτερ ...Θα τους "έτρεμε" το χέρι από την "ταραχή" και μπορεί και να αστοχούσαν, όταν "εκπολίτιζαν" τον κόσμο ...Όταν τον "έβαζαν" μέσα στους λάκκους, σε περίπτωση που αρνούνταν να μάθει τι σημαίνει Προτεσταντική Ηθική ...Την ηθική που χαρακτηρίζει τον Σόιμπλε και τον Σουλτς ...Την ηθική που αγνοεί επιδεικτικά την αλήθεια, όταν αυτή δεν την συμφέρει.
Αυτό έκαναν και σήμερα με την Ελλάδα. Η αλήθεια, που την αφορά, είναι ότι δεν ανήκει σε καμία επικίνδυνη "ζώνη" φασιστικών κρατών. Αν ήταν Προτεσταντική χώρα, θα ήταν προτελευταία στην κατάταξη που αφορά το ποσοστό των εθνικιστών μέσα στην κοινωνία της και άρα θα ήταν το κράτος εκείνο, το οποίο θα προκαλούσε τη λιγότερη ανησυχία. Μόνον η Σουηδία θα είχε χαμηλότερο απ' αυτήν ποσοστό. Δυστυχώς όμως η Ελλάδα δεν είναι μια "ηθική" και "δημοκρατική" Προτεσταντική χώρα και ως εκ τούτου "ανησυχεί" τη διεθνή κοινότητα για τον φασιστικό "εκτροχιασμό" της και γι' αυτόν τον λόγο δυσφημείται παγκοσμίως.
Δυστυχώς όμως για την Ελλάδα δεν είναι ούτε καν "πολιτισμένη" χώρα, όπως είναι όλοι οι υπόλοιποι που την δυσφημούν. Προηγείται η Ελβετία με 26,6% ακροδεξιό ποσοστό και ακολουθούν η Αυστρία με 21%, η Γαλλία με 17,1%, και το Λουξεμβούργο με 8,1%. Οι "πολιτισμένοι" δυσφημιστές της Ελλάδας και πάλι προηγούνται με πολύ μεγάλες διαφορές από αυτήν ...Οι "αγνοί", οι οποίοι "ανατριχιάζουν" με αυτά τα οποία συμβαίνουν στην Ελλάδα ...Οι "άμωμοι", οι οποίοι ανησυχούν για τον "ναζισμό", που "σκεπάζει" την ηλιόλουστη Ελλάδα ...Οι "άμωμοι", οι οποίοι δεν ανησυχούν για παράδειγμα που στη Γαλλία οι τελευταίες δημοσκοπήσεις δείχνουν ότι το φασιστικό κόμμα των Λεπέν με 24% είναι πλέον η πρώτη πολιτική δύναμη. Δεν τους ανησυχεί το γεγονός ότι ένας στους τέσσερις Γάλλους είναι ακροδεξιός. Η Ελλάδα τους "ανησυχεί", γιατί είδαν τον Κασιδιάρη κάπως νευρικό.
Μέχρι και η φασίστρια η Λεπέν βγήκε να διαχωρίσει το κόμμα της από τη Χρυσή Αυγή και να κατηγορήσει τον ελληνικό φασισμό ...Ο ελληνικός φασισμός είναι "ποιοτικά" διαφορετικός από τον δικό της. Ακόμα κι αυτή, η οποία εντελώς "δημοκρατικά" "κληρονόμησε" τον πατέρα της, εμφανίζεται σαν πολέμιος του ελληνικού "φασισμού". ...Προφανώς οι Γάλλοι φασίστες είναι πιο "δημοκράτες", λόγω κουμπαριάς με τον Βορίδη, ο οποίος παριστάνει τον οπαδό τού δημοκρατικού "τόξου" ...αντί να το κουβαλάει, όπως έκανε πριν από μερικά χρόνια.
Όμως, αν θέλει κάποιος να δει τι σημαίνει κακοήθεια και υστεροβουλία σε επίπεδο ρεκόρ, δεν έχει παρά να διαβάσει τις δηλώσεις του Προέδρου των Ευρωπαίων "Σοσιαληστών" ...Του προέδρου των συναδέλφων του Γιωργάκη, του Βαγγέλα και του Ολάντ. Ανάμεσα σ' αυτούς, οι οποίοι "ανατρίχιασαν" με τη βία της Χρυσής Αυγής και τον φασισμό της ελληνικής κοινωνίας, είναι και ο Σβόμποντα ...Ο συμπατριώτης του Αδόλφου Χίτλερ ...Ένας Αυστριακός, ο οποίος "ανατριχιάζει" με το 6.92% της ελληνικής ακροδεξιάς, τη στιγμή που η σημερινή Αυστρία —που κάποτε γέννησε τον Χίτλερ— έχει 21%. Αυτός, ο οποίος είναι σήμερα ευρωπαίος αξιωματούχος απλά και μόνον επειδή κάποτε Αυστριακοί και Γερμανοί απαλλάχθηκαν από τις συλλογικές ευθύνεςγια τη συνεργασία τους με τον Χίτλερ, αποδίδει τέτοιου είδους ευθύνες στην Ελλάδα, εξαιτίας της Χρυσής Αυγής.
Πώς τις αποδίδει; ...Ο "σοσιαληστής" επίγονος του σοσιαλιστή Αδόλφου Χίτλερ δήλωσε ότι ...«Αν η ελληνική κυβέρνηση και ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς δεν μπορέσουν να σταματήσουν τη γεμάτη μίσος συμπεριφορά τής Χρυσής Αυγής και άλλων φασιστικών ομάδων, θα είναι μια απαράδεκτη προεδρία της ΕΕ και δεν θα φέρει καμία πρόοδο στην Ευρώπη ή την Ελλάδα». 

Με το 6,92 % της Χρυσής Αυγής το κτήνος της Αυστρίας καταδικάζει ολόκληρη την Ελλάδα. Θα είναι "απαράδεκτη" η ελληνική προεδρία, επειδή πήγε ένα ζώο και πραγματοποίησε ένα έγκλημα, το οποίο το καταδίκασε αναφανδόν σύσσωμη η ελληνική κοινωνία ...Ένα έγκλημα μίσους, από αυτά που είναι πλέον καθημερινότητα στον "πολιτισμένο" κόσμο ...Ένα έγκλημα-"πταίσμα" μπροστά στα εγκλήματα μίσους των "πατέρων" του Σβόμποντα.
Γιατί συμβαίνουν όλα αυτά; Είναι τόσο βλάκας ο Σβόμποντα και δεν ξέρει να "διαβάζει" τις δημοσκοπήσεις ή μήπως κάτι άλλο συμβαίνει; Γιατί βιάστηκε να προκαταλάβει και να συκοφαντήσει την ελληνική προεδρία της ΕΕ; Γιατί προέβλεψε με την σιγουριά ενός ΠΡΟΦΗΤΗ ότι η προεδρία της δεν θα προσφέρει ΚΑΜΙΑ ΠΡΟΟΔΟ στην Ευρώπη ή στην Ελλάδα; ...Για έναν πολύ απλό λόγο ...Γιατί ήταν γνωστό εδώ και αρκετό καιρό ότι η Ελλάδα στη διάρκεια της προεδρίας της θα έθετε εκ νέου το ζήτημα της ασφάλειας των εξωτερικών συνόρων της ΕΕ και βέβαια αυτό της λαθρομετανάστευσης.
Τώρα —και μετά την τραγωδία της Λαμπεντούζα— είναι βέβαιον ότι χτύπησαν οι "συναγερμοί" σε ολόκληρη την Ευρώπη. Χτύπησαν οι "συναγερμοί" και τρέχουν οι λακέδες να μαζέψουν τα πράγματα πριν αυτά γίνουν ανεξέλεγκτα. Είναι βέβαιο ότι τα κράτη της ΕΕ, τα οποία θίγονται από τις συνθήκες τύπου Δουβλίνου II, θα θέσουν από κοινού το θέμα της λαθρομετανάστευσης, επιχειρώντας να φέρουν τους "ηθικούς" του Βορρά ενώπιον των ευθυνών τους ...Τους "άμωμους" συμπατριώτες του Σβόμποντα ...Τους εκ του ασφαλούς κρίνοντες την "ανοχή" των άλλων ...Τους "τζάμπα"-μάγκες του πολιτισμού και του ανθρωπισμού.
Μετά την πρόσφατη τραγωδία δεν μπορούν όλοι αυτοί να κρύβονται πίσω από την ασφάλεια των νόμων εκείνων, τους οποίους μόνοι τους επέβαλαν με εκβιασμούς και απειλές κατά των μεσογειακών κρατών. Εφόσον λοιπόν είναι βέβαιον ότι η "προεδρεύουσα" Ελλάδα με τη βοήθεια της Ιταλίας και πιθανότητα της Ισπανίας θα βάλει στην "ατζέντα" της προεδρίας της το θέμα της λαθρομετανάστευσης, τι πιο αποτελεσματικό για τους "άμωμους" να αμφισβητήσουν προκαταβολικά την "ηθική" αυτών, οι οποίοι θα φέρουν το θέμα στην επιφάνεια; Τι πιο χρήσιμο από το να εμφανίσουν τους Έλληνες σαν φασίστες και ρατσιστές; Θα εμφανίσουν δηλαδή ένα μεγάλο πρόβλημα της Ευρώπης όχι ως πρόβλημα πραγματικό, αλλά ως "εμμονή" μιας φασιστικής χώρας, η οποία απλά μισεί τους μετανάστες.
Όπως αντιλαμβανόμαστε, όλα αυτά δεν είναι τυχαία. Γιατί όμως τόσο μένος εναντίον μιας τόσο μικρής χώρας; ...Γιατί το "χτίζουν" σιγά-σιγά οι Προτεστάντες το "παραμύθι" ...Γιατί, όπως στην περίπτωση της Γιουγκοσλαβίας ή της Αιγύπτου, υπάρχει σχέδιο εναντίον της Ελλάδας ...Πρέπει να δυσφημίσεις πρώτα αυτόν, τον οποίο σε κάποια στιγμή θα πρέπει να αδικήσεις ...Που θα πρέπει είτε να τον απειλήσεις —για να του πάρεις αυτά που έχει— είτε να τον "χτυπήσεις", αν αυτό κρίνεις ως απαραίτητο ...Πρέπει να εξασφαλίσεις για τον εαυτό σου ένα στοιχειώδες "δίκιο", για να μην βλέπει ο κόσμος την αθλιότητά σου ...Να μην βλέπει ο κόσμος ότι προσπαθείς να λεηλατήσεις ένα θύμα σου.
...Προκαταβολικό άλλοθι "κατασκευάζουν" σήμερα οι Προτεστάντες και οι λακέδες τους, προκειμένου να λεηλατήσουν την Ελλάδα. Δυσφημούν την Ελλάδα, για να μην βρίσκει συμπαράσταση από πουθενά. Τα κτήνη συκοφαντούν έναν λαό, ο οποίος βοήθησε ολόκληρο τον κόσμο, προκειμένου ο ίδιος στη δική του δύσκολη ώρα να μην έχει βοήθεια από κανέναν. Ο "δημοκράτης" Σβόμποντα, ο οποίος είναι τόσο "ευαίσθητος" στα θέματα του φασισμού, ξεχνάει να μας δηλώσει ότι η γυναίκα του Brigitte Ederer είναι μέλος του διοικητικού συμβουλίου της Siemens...Της Siemens, η οποία ιδρύθηκε από τους πραγματικούς Ναζί του Χίτλερ ...Της Siemens, η οποία είναι από τους κύριους υπεύθυνους της οικονομικής κατάστασης, που γιγάντωσε τη Χρυσή Αυγή ...Της Siemens του Χριστοφοράκου, που διέφθειρε την ελληνική διοίκηση ...Της Siemens, που έχει συμφέρον από τη συκοφαντία του ελληνικού λαού, γιατί διεκδικεί —ανάμεσα σε όλα τα άλλα— και τον ΟΣΕ.
Αυτός είναι ο "σοσιαληστής" Σβόμποντα ...Ένα όρθιο κτήνος, που για τα χρήματα μπορεί να κάνει το οτιδήποτε ...Ένα άπληστο ζώο, απ' αυτά που νομίζουν ότι και τα σάβανα έχουν τσέπες ...Ένα ακόμα "γρανάζι" της ίδιας φονικής "μηχανής", που "σφάζει" λαούς, για να τους λεηλατήσουν τα αφεντικά του ...Δεν αποτελεί καν έκπληξη η συμπεριφορά του. Πάντα τα ίδια κάνουν τα κτήνη εναντίον όποιων θεωρούν εχθρούς τους. Αν θυμάται κάποιος την περίπτωση της Σερβίας, εύκολα αντιλαμβάνεται τα "βήματα" της μεθόδευσής τους. Πρώτα "δαιμονοποίησαν" τους "δολοφόνους" Σέρβους και μετά τους "έδωσαν" ό,τι "δικαιούνταν". Πρώτα τους εμφάνισαν σαν σφαγείς εγκύων γυναικών και μετά τους διέλυσαν, επειδή αυτό ήταν το "δίκαιο".
Το ίδιο έκαναν και με το Ιράκ, το Ιράν και τώρα με τη Συρία. "Δαιμονοποιούν" τους λαούς και μετά τους χτυπούν ανελέητα, χωρίς οι ίδιοι με τα εγκλήματά τους να χάνουν την "αρετή" τους. Τους χτυπούν με όλα τα μέσα, γιατί οι "δαίμονες" δεν δικαιούνται ελέους. Αν αρχίσει ο ελληνικός λαός και αντιδρά στη σημερινή του λεηλασία, πρέπει να προετοιμάσουν το έδαφος οι Προτεστάντες, προκειμένου να τον χειριστούν. Έχει λοιπόν "νόημα" η επίθεση του Σβόμποντα, εφόσον με τις πράξεις του διευκολύνει την εταιρεία, που πληρώνει τη γυναίκα του, να λεηλατήσει την Ελλάδα. Έχει οικογενειακό συμφέρον ο Σβόμποντα να βοηθήσει τη "δημοκρατική" Siemens να λεηλατήσει τη "φασιστική" Ελλάδα ...Μπόνους απόδοσης θα πάρει η γυναίκα του, αν την βοηθήσει ο άντρας της στην εξυπηρέτηση των σχεδίων της εταιρίας.

Σε αυτό το σημείο αποκαλύπτεται η αναγκαιότητα της δυσφημιστικής τους εκστρατείας. Πρέπει όλος ο κόσμος να σχηματίσει την άποψη ότι οι Έλληνες τής σύγχρονης Ελλάδας είναι φασίστες ...Την άποψη ότι δεν έχουν καμία σχέση με τους προγόνους τους και είναι σκληροί φασίστες και ρατσιστές. Ποιος θα λυπηθεί έναν λαό φασίστα και ρατσιστή; Ποιος θα τολμήσει να υπερασπιστεί έναν λαό φασίστα και ρατσιστή; Θα τολμήσουν οι Έλληνες "φασίστες" να αρνηθούν να πληρώσουν τα χρέη τους; Θα αρνηθούν οι Έλληνες "φασίστες" να παραδώσουν τη δημόσια περιουσία τους στους "εκλεκτούς"; ...Θα τους λιώσουν και θα απαλλάξουν και την ανθρωπότητα από τη "μιαρή" παρουσία τους.
Βλέποντας κάποιος όλο αυτό "παιχνίδι" της δυσφήμισης, αρχίζει και υποπτεύεται μερικά πράγματα. Ήταν οι Προτεστάντες τόσο "τυχεροί", που στην κατάλληλη γι' αυτούς εποχή εμφανίστηκε η Χρυσή Αυγή ή μήπως την "τύχη" τους την έφτιαξαν μόνοι τους; Τόσο μεγάλα συμφέροντα στηρίζονται στην "τυχαία" άνοδο της Χρυσής Αυγής; Βοήθησαν αυτοί καθόλου προς αυτήν την κατεύθυνση; Μήπως είναι δικό τους δημιούργημα το "πρόβλημα", το οποίο δυσφημεί τόσο πολύ την Ελλάδα στο εξωτερικό; Ήθελαν να δυσφημίσουν την Ελλάδα και είχαν τόσο μεγάλη "τύχη" με τους χοντροκώληδες Φίρερ και τους κασιδιάρηδες "ήρωες"; ...Δεν είναι εποχές, δηλαδή, ο παράγων "τύχη" να αφήνεται στην "τύχη" του.

Όταν θέλεις να δυσφημίσεις κάποιον, γιατί αυτό επιβάλει η κύρια και βασική στρατηγική σου, θα πρέπει να "βοηθήσεις" κι εσύ προς αυτήν την κατεύθυνση. Δεν είναι δυνατόν να κάθεσαι να περιμένεις να διογκωθεί ο φασισμός, επειδή αυτό λένε τα στατιστικά στοιχεία, τα οποία αφορούν τις κοινωνίες που βρίσκονται υπό την πίεση μιας μεγάλης οικονομικής κρίσης. Πρέπει να βοηθήσεις σ' αυτήν τη "διόγκωση" της Ακροδεξιάς. Επιπλέον, πρέπει να προλάβεις και να βάλεις εκεί που χρειάζεσαι τα δικά σου άτομα, για να την εκμεταλλευτείς ...όπως —και βέβαια όποτε— θέλεις. 
Πρέπει να είναι δικοί σου οι άνθρωποι, οι οποίοι θα σου δώσουν τα "πλάνα" που έχεις ανάγκη για την προπαγάνδα σου. Πρέπει ο Κασιδιάρης να χτυπάει την Κανέλη ή τους δημοσιογράφους όταν σε βολεύει εσένα ...και όχι όταν απλά αυτοί βρίσκονται δίπλα του και τους "φτάνει".
Υπάρχουν όμως κι άλλα περίεργα στην υπόθεση της Χρυσής Αυγής. Πώς διέλυσε το επίσης ακροδεξιό —αλλά όχι ναζιστικό— ΛΑΟΣ τόσο εύκολα, χωρίς να αντιδράσει ο υπάλληλος του Μητσοτάκη; Πώς άφησε το έμπειρο και πολύ πιο οργανωμένο ΛΑΟΣ ένα κόμμα αγράμματων και γραφικών να του λεηλατήσουν την εθνικιστική και πατριωτική "πελατεία"; Το γεγονός ότι ο Μιχαλολιάκος υπήρξε "εκλεκτός" τού Παπαδόπουλου, έχει κάποια σημασία; Έχει σημασία, που ήταν "εκλεκτός" ενός σεσημασμένου υπαλλήλου της CIA;
Μήπως οι ηγέτες των χρυσαυγιτών είναι πληρωμένοι προβοκάτορες, όπως είναι πληρωμένοι οι ηγέτες των "αδερφών μουσουλμάνων"; ...Εμείς δεν βλέπουμε και πολλές διαφορές μεταξύ τους ...Οι πρώτοι πουλάνε φανατικό πατριωτισμό και οι δεύτεροι φανατική θρησκοληψία ...Ναζιστικά "μορφώματα", που εκμεταλλεύονται φτωχούς κι αγράμματους είναι καί τα δύο ...Επιστρατεύουν αφελείς σε έναν "σκοπό", τον οποίο δεν θα μάθουν ποτέ ούτε ποιοι τον χρηματοδοτούν ούτε ποιους εξυπηρετεί. ...Πού βρίσκεται το παράξενο σ' αυτά τα οποία λέμε; ...Αλλάχ Ακμπάρ ο ένας ...Φύρερ Ακμπάρ ο άλλος ...Με μαχαίρια, μπαλτάδες και σουγιάδες υπερασπίζονται τα "ανώτερα" καί οι μεν καί οι δε. Άλλωστε δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι η ιστορία μάς διδάσκει πως στους πολύ "φανατικούς" βρίσκεις πάντα τους καλούς προδότες ...Κάποιοι με "κραυγές" πίστης προδίδουν την θρησκεία και κάποιοι άλλοι την πατρίδα.
Το θέμα είναι ότι —για να συνεχίσουμε την ανάλυση—, γνωρίζοντας κάποιος τη στρατηγική και τους στόχους των Προτεσταντών, διαπιστώνει ότι η Χρυσή Αυγή τούς εξυπηρετεί απόλυτα και άρα δεν μπορεί εκ των δεδομένων να είναι τόσο "αθώα" και "πατριωτική" όσο θέλει να δείχνει 
...Τους έδωσε τη δυνατότητα να δυσφημίσουν τη χώρα και τον λαό της στα πέρατα του κόσμου ...Τους έδωσε τα τηλεοπτικά πλάνα, τα οποία χρειάζονταν, για να "ντύσουν" την προπαγάνδα τους ...Τους έδωσε τις εικόνες των "τραβεστί" πολιτών, οι οποίοι παρελαύνουν και εκτελούν στρατιωτικά παραγγέλματα ...Τους έδωσε εικόνες φρίκης με κακοποιημένους μετανάστες 
...Τους έδωσε εικόνες γραφικότητας με κλωτσιές σε πάγκους, κασόνια και άλλους "ύποπτους" κάδους σκουπιδιών ...Τέλος, τους έδωσε και έναν νεκρό, για να βγουν σαν "μοιρολογίστρες" της δημοκρατίας και να κλαίνε δημοσίως.
Αφού τους είναι τόσο χρήσιμη η Χρυσή Αυγή, θα έλεγε κάποιος, τότε γιατί την "διαλύουν"; Δεν υπάρχει αντίφαση σ' αυτά τα οποία λέμε; ...Όχι βέβαια ...Την "διαλύουν", για να την κάνουν ακόμα πιο χρήσιμη ...Την "διαλύουν" φαινομενικά, γιατί "πήραν" από αυτήν αυτό το οποίο μέχρι τώρα ήθελαν και θέλουν να συνεχίσουν να παίρνουν από αυτήν και στο μέλλον. Ό,τι ήταν να τους δώσει με τη νομιμότητά της, τους το έδωσε. Από εδώ και στο εξής το κέρδος θα τους το δίνει μόνον με την "παρανομία" της. Τι θέλουμε να πούμε με αυτό; Με τη Χρυσή Αυγή θέλουν να παίξουν το παιχνίδι εκείνο, το οποίο έπαιζαν πριν από τον Εμφύλιο με το ΚΚΕ. Τους ηγέτες της θα τους τραβολογούνε στην Ασφάλεια, όπως έκαναν με τους Ζαχαριάδηδες, τους Σιάντους και τους άλλους. Γιατί; ...Για να δημιουργούν εντυπώσεις ...Για να παριστάνουν οι ίδιοι τους δημοκράτες "ήρωες" και να τρομάζουν τον λαό με φασιστικά "φαντάσματα".
Αν γνωρίζει κάποιος το παιχνίδι, το οποίο έπαιξαν με τους χαφιέδες του ΚΚΕ, θα καταλάβει και τι παιχνίδι παίζεται σήμερα με τον Μιχαλολιάκο και τους άλλους ...Τους "ήρωες" της "αντίστασης". Το ΚΚΕ το έβγαλαν τότε στην "παρανομία" όχι επειδή ήταν ισχυρό και το φοβούνταν —όπως νομίζουν κάποιοι—, αλλά για τον ακριβώς αντίθετο λόγο ...Επειδή ήταν αδύναμο και δεν τους εξυπηρετούσε 
...Το έβγαλαν στην "παρανομία" απλά και μόνον, για να μην υπάρχει μέθοδος "μέτρησής" του. Γιατί; 
...Για να το παρουσιάζουν όπως ήθελαν, όποτε τους βόλευε. Για να το παρουσιάζουν σαν απειλή για τη δημοκρατία και να βγαίνουν οι ατιμώρητοι δωσίλογοι σαν κομμουνιστοφάγοι και να παριστάνουν τους δημοκράτες. Για να παρουσιάζουν στη διεθνή κοινότητα τους Έλληνες σαν "κομμουνιστές", που με την ακραία ιδεολογία τους απειλούν την ασφάλεια της Δύσης.
Αν το ΚΚΕ εμφανιζόταν αδύναμο, πώς θα έπαιρναν ρόλο "σωτήρα" οι παλιοί δωσίλογοι; Αν το ΚΚΕ εμφανιζόταν αδύναμο, πώς θα έμπαιναν οι "απελευθερωτές" της ηρωικής Ελλάδας ως δυνάμεις Κατοχής; Με αυτό το άλλοθι εισέβαλαν στην Ελλάδα οι Προτεστάντες ως δυνάμεις Κατοχής, ενώ η Ελλάδα ήταν ανάμεσα στους νικητές του πολέμου. Ιμπεριαλιστές και δωσίλογοι έπεισαν τους λαούς της Δύσης ότι έπρεπε να το κάνουν αυτό, γιατί η Ελλάδα ήταν "κρυπτοκομμουνιστική" και άρα "επικίνδυνη" ..."Επικίνδυνη" για όλους και βέβαια και για τον εαυτό της ...Την "έσωσαν" και την ίδια με την εισβολή τους.
Μιλάμε για ένα ακραίο παιχνίδι προπαγάνδας, το οποίο καταδίκασε έναν ολόκληρο λαό στον αλληλοσπαραγμό και την καταστροφή. Εξαιτίας του μή-μετρήσιμου ΚΚΕ, οι Έλληνες εμφανίστηκαν σαν "κρυπτοκομμουνιστές" και κανένας δεν αντέδρασε με την εισβολή των δυτικών δυνάμεων μέσα σε μια σύμμαχο χώρα και τη μετέπειτα δρομολόγηση του Εμφυλίου. Αυτό τούς το επέτρεψε το "παράνομο" ΚΚΕ, το οποίο δεν συμμετείχε σε εκλογικές διαδικασίες και επέτρεπε στους άθλιους να παρουσιάζουν την Ελλάδα όπως ήθελαν.
Το ίδιο παιχνίδι επιχειρούν και σήμερα με τη Χρυσή Αυγή. Προκειμένου να εκβιάζουν την Ελλάδα, μέχρι να τη λεηλατήσουν πλήρως, πρέπει να την εμφανίσουν σαν "κρυπτοφασιστική". Σε μια εποχή που η Γαλλία έχει 24% ακροδεξιούς, η νόμιμη Χρυσή Αυγή με το 6% δεν τους βολεύει ...Δεν τους βολεύει με ένα ποσοστό, το οποίο είναι το ένα τρίτο του ποσοστού της "αγνής" Γαλλίας ή της "άμωμης" Φιλανδίας. Βγάζοντάς την στην παρανομία, έχουν ένα πεδίο προπαγάνδας ορθάνοιχτο. Δεν θα μετριέται το ποσοστό της, γιατί δεν θα συμμετέχει στις εκλογές. Ό,τι θέλει θα λέει ο καθένας και τα "παπαγαλάκια" αυτά θα τα αναπαράγουν. Από τη στιγμή που έγινε η αρχή της συκοφαντίας της Ελλάδας με νόμιμη τη Χρυσή Αυγή, αντιλαμβανόμαστε τι μπορεί να ακολουθήσει στον καιρό της "παρανομίας" της.
Σε λίγο καιρό θα πουν ότι η "παράνομη" Χρυσή Αυγή έχει πάνω από 50% του εκλογικού σώματος και κανένας δεν θα μπορεί να τους διαψεύσει, γιατί δεν θα υπάρχουν τα αντικειμενικά εκείνα στοιχεία, τα οποία απαιτούνται για μια τέτοια διάψευση ...Ό,τι "πιάσει" ...Ό,τι θα "μετράνε" για τους Ευρωπαίους, θα δίνουν ένα "κλικ" πάνω στους Έλληνες ...που είναι πιο πολύ "φασίστες". Πάντα οι Έλληνες θα είναι οι πιο "φασίστες" της Ευρώπης ...Αυτοί, οι οποίοι "ανησυχούν" τους "ενάρετους" Ευρωπαίους ...Αυτοί, οι οποίοι "τρομάζουν" μέχρι και την οικογένεια Λεπέν. Κάποιοι θα το αναπαράγουν και πολλοί περισσότεροι θα το πιστεύουν.
Από εκεί και πέρα είναι θέμα χειρισμού της προπαγάνδας. Ο λαός θα αντιδρά και αυτή η αντίδραση θα αποδίδεται όπου βολεύει το σύστημα. Όσο πιο πολύ θυμώνει ο κόσμος —λόγω της κρίσης— τόσο πιο εύκολα θα γίνεται πιστευτή μια άνοδος του φασισμού στην Ελλάδα. Αυτός είναι ο στόχος τους. Όπως κάποτε οι λαοί δεν αντέδρασαν, "βλέποντας" την "κρυπτοκομμουνιστική" Ελλάδα να τιμωρείται με εισβολές και Εμφύλιο, έτσι θεωρούν κάποιοι ότι οι ίδιοι λαοί θα κάνουν επίσης πως δεν "βλέπουν", σε περίπτωση που στο άμεσο μέλλον κάποιοι "άμωμοι" θα θελήσουν να τιμωρήσουν τους "κρυπτοφασίστες" Έλληνες.
...Αυτό είναι το κόλπο. Στην αρχή έδωσαν στη Χρυσή Αυγή μια νομιμότητα και άπειρη διαφήμιση, για να την "μετρήσουν" δήθεν και τώρα θα την βγάλουν στην "παρανομία", για να την χειρίζονται σαν απειλητικό "φάντασμα" ...Ένα "φάντασμα", το οποίο όλοι είδαμε ότι δεν υπάρχει, καθώς οι Έλληνες δεν είναι φασίστες. Το απέδειξαν αυτό οι Έλληνες, όταν δεν πήγαν ούτε ελάχιστοι απ' αυτούς να υπερασπιστούν τους χρυσαυγίτες έξω από τη ΓΑΔΑ ...Στην πραγματικότητα ούτε οι συγγενείς των συλληφθέντων χρυσαυγιτών δεν πήγαν να τους συμπαρασταθούν. Όλα αυτά, τα οποία είδαμε εμείς να συμβαίνουν, το σύστημα τα γνώριζε πριν συμβούν.
Γνώριζε το σύστημα ότι η Χρυσή Αυγή δεν έχει καθόλου δυνάμεις. Γνώριζε το σύστημα ότι τα νούμερα των δημοσκοπήσεων ήταν "πειραγμένα", εφόσον αυτό της τα "χάριζε". Πριν λοιπόν "ξεφουσκώσει" το —ελέω Προτεσταντών και πληρωμένων δημοσκόπων— "παραμύθι" της "πανίσχυρης" Χρυσής Αυγής, έπρεπε να λάβουν τα μέτρα τους. Γι' αυτόν τον λόγο, όσο ακόμα το επέτρεπαν τα φαινόμενα, ήθελαν να την "αποσύρουν" και να την βάλουν στον χώρο του ασαφούς "μύθου". Από εκεί και πέρα θα εισπράξουν και κέρδος και από το "ξήλωμά" της ...Αυτοί, οι οποίοι την "γέννησαν", επιζητούν και τα κέρδη της "ταφής" της ...Τους δικούς τους ανθρώπους θα κάνουν "ήρωες".
Τώρα "λέρωσαν" τους Έλληνες με τη Χρυσή Αυγή και αυτό αρκεί για την προπαγάνδα των "ευαίσθητων" Προτεσταντών ...Πήρε ο Σβόμποντα αυτό που ήθελε από τη Χρυσή Αυγή, για να δείξει "ανήσυχος" ...Πήρε ο Σουλτς αυτό που ήθελε, για να δείξει "ταραγμένος". Τώρα, αν πάνε οι Λαγοί και οι άλλοι φυλακή για νταβατζιλίκια και μαστροπείες, αυτό θα είναι ένα τελευταίο "δωράκι" των Προτεσταντών στα δουλικά τους. Θα πετάξουν τη Χρυσή Αυγή "λεία" στα "σκυλιά" τους ...Στα "σκυλιά" του δημοκρατικού "τόξου" ...Δική τους είναι η Χρυσή Αυγή, ό,τι θέλουν την κάνουν ...Όπου θέλουν "χαρίζουν" το "πτώμα" της, προκειμένου να δημιουργήσουν τους "ήρωες" της επιλογής τους. Υπάλληλοι των ίδιων υπηρεσιών ήταν ο Ζαχαριάδης παλιότερα και ο Μιχαλολιάκος σήμερα. Η CIA έλεγχε τον "πατέρα" του ΚΚΕ και η ίδια ελέγχει και τον "εκλεκτό" του Παπαδόπουλου.
Ακόμα δηλαδή και από τον "θάνατο" της Χρυσής Αυγής θα επιχειρήσουν να βγάλουν κέρδος. Με τον "θάνατό" της θα δώσουν τη δυνατότητα στα δικά τους "παρτάλια" να παραστήσουν τους ήρωες ...Θα δώσουν τη δυνατότητα σε ένα απαξιωμένο πολιτικό σύστημα να βγει στα "παράθυρα" και να παριστάνει τον προστάτη της Δημοκρατίας ...Θα δώσουν τη δυνατότητα σε όλες τις μνημονιακές δυνάμεις να παραστήσουν τους προστάτες της Δημοκρατίας. Πολιτικοί, δημοσιογράφοι και διαπλεκόμενοι θα προσφέρουν "υπηρεσίες" στην πατρίδα και στη Δημοκρατία ..."Ήρωες" της δημοκρατίας καθημερινά αυτοανακηρύσσονται ο Σαμαράς, ο Βενιζέλος, αλλά και ο Πρετεντέρης με την Τρέμη και τον Τσίμα.
Πρετεντέρης είπαμε; Πού εργάζεται ο Πρετεντέρης; Στο γνωστό Συγκρότημα Λαμπράκη; ...Στο Συγκρότημα, το οποίο πλέον ανήκει στον πατέρα του Ανδρέα Ψυχάρη, ο οποίος δήλωσε πως δεν θέλει να βρίσκεται στην ίδια Βουλή με δολοφόνους; ...Αυτό κι αν είναι "έκπληξη". Σε αυτό το σημείο αποκαλύπτεται το πόσο εύκολα επαναλαμβάνεται η ιστορία, έστω και στην πιο χυδαία της μορφή. Μόνον στην Ελλάδα επαναλαμβάνεται η ιστορία τόσο γρήγορα και με τόσο γελοίο τρόπο. Προφανώς κάποιοι νομίζουν ότι έχουν να κάνουν με έναν λαό με μνήμη "χρυσόψαρου" και δεν διστάζουν να πουν αυτά, τα οποία σε άλλες περιπτώσεις θα φοβούνταν να υπενθυμίσουν στον κόσμο ...Δεν διστάζουν να μιλάνε στο σπίτι του κρεμασμένου για σκοινί.
Στην πρόκληση της τεχνητής υστερίας εναντίον του ΚΚΕ, που έσωσε τους δωσίλογους της Κατοχής, πρωταγωνίστησε το Συγκρότημα του Λαμπράκη. Το Συγκρότημα του δωσίλογου Λαμπράκη, που οι τίτλοι των εφημερίδων του κατασχέθηκαν από το ελληνικό κράτος ως περιουσία των Ναζί. Στη σημερινή τεχνητή "αντιχρυσαυγίτικη" υστερία, η οποία στόχο έχει να σώσει τους σύγχρονους δωσίλογους, πρωταγωνιστεί και πάλι το Συγκρότημα Λαμπράκη ...Όλοι στο "μεροκάματο" ...Ακόμα και ο Μπόμπολας κάτι "τσίμπησε" με τις συνεντεύξεις ανωνύμων φασιστών στο Έθνος ...Όλοι πήραν το κατιτίς τους από το "δημιούργημα" της πρεσβείας της Βασιλίσσης Σοφίας.
Πώς είπε ο "ήρωας" της δημοκρατίας στην πόλη που "έσκισε" ως πιτσαδόρος; ...Αυτό, που δεν κατάφερε ο Τσόρτσιλ, το κατάφερε ο Σαμαράς και το ανακοίνωσε στην Νέα Υόρκη ...Μετά από τόνους ζύμης "γύρισε" νικητής στην πόλη που τον έμαθε να ζυμώνει. Μπροστά σε ενθουσιώδεις Εβραίους "επενδυτές" δήλωσε περιχαρής ότι ..."η Ελλάδα, υπό την "φωτισμένη" ηγεσία του, νίκησε τον ναζισμό". Ο άνθρωπος, ο οποίος στο πρόσφατο συνέδριο της ΝΔ ύψωσε τη γροθιά της νίκης γιατί νίκησε τη διάρροια, νίκησε και τον ναζισμό. Ποτέ και κανένας άλλος στην ανθρώπινη ιστορία δεν πρέπει να έχει υψώσει τη γροθιά του γι' αυτόν τον λόγο ...Ο άνθρωπος το πανηγύρισε ...Όχι μόνον δεν χέστηκε, αλλά στη συνέχεια βρήκε τις δυνάμεις και νίκησε και τους χέστες του ναζισμού ...Ο ήρωας του βόθρου, με σήμα το κενό "ταβάνι" ...του μυαλού του.
Όλα αυτά είναι μέρος ενός σχεδιασμού, που στόχο έχει τη λεηλασία της Ελλάδας. Μόνον αυτό ενδιαφέρει τους Προτεστάντες τώρα. Έχουν κάνει όλη την προετοιμασία για το έγκλημα και τώρα τους ενδιαφέρει να μην αντιδράσει ο ελληνικός λαός ...Τους ενδιαφέρει να τον παρουσιάσουν σαν "φασίστα", ώστε να μην μπορεί να βρει συμπαράσταση σε αυτήν του την αντίδραση ...Τους ενδιαφέρει να τον κάνουν αντιπαθή σε όλα τα μήκη και τα πλάτη του Πλανήτη. Μιλάμε καθαρά για συνομωσία εις βάρος ενός ολόκληρου λαού. Μιλάμε για μεθοδεύσεις, οι οποίες εύκολα μπορούν να καταγγελθούν, για να πάνε κάποιοι Ευρωπαίοι "δημοκράτες" στα δικαστήρια και από εκεί στη φυλακή.
Η Ελλάδα είναι θύμα "δολοφονικής" επιχείρησης και αυτό είναι που ανησυχεί τους "δολοφόνους". Φοβούνται μήπως κάποιος ξετυλίξει το "μίτο" της ιστορίας και τους αποκαλύψει. Τίποτε από αυτά, τα οποία έχουν εγκλωβίσει την Ελλάδα στη φτώχεια και στην απελπισία, δεν έγινε τυχαία ...Τα προκάλεσε η πιο αδίστακτη και φονική συμμορία στην ιστορία του κόσμου. Θυμάται κάποιος τα περίφημα "στρες-τεστ" των τραπεζών; Μέχρι να βάλουν την Ελλάδα και την Κύπρο στην "αγχόνη" του τεράστιου χρέους, το ένα τεστ διαδεχόταν το άλλο. Από ολόκληρη την Ευρώπη μόνον οι ελληνικές τράπεζες της Ελλάδας και της Κύπρου είχαν πρόβλημα ...Όλοι οι άλλοι —μεταξύ των οποίων και η DEXIA— προφανώς ήταν "τέλειοι" ...και έτσι τα στρες-τεστ δεν ξανάγιναν.
Όταν "διαπιστώθηκε" το πρόβλημα αυτό, έβαλαν τους Έλληνες να πληρώσουν τα χρέη των ιδιωτικών τους τραπεζών. Το αποτέλεσμα ήταν ολέθριο. Τα κρατικά χρέη Ελλάδας και Κύπρου έγιναν μη διαχειρίσημα και τα κράτη στην ουσία έχασαν την εθνική τους κυριαρχία και περιήλθαν στην εξουσία των δανειστών. Πάνω από διακόσια δισεκατομμύρια ευρώ "χρεώθηκε" ο ελληνικός λαός για τις τράπεζες τού Λάτση, του Βαρδινογιάννη και των άλλων διαπλεκομένων, οι οποίοι επί χρόνια και με τις "ευλογίες" της συμμορίας έπαιρναν χρήματα από τη διεθνή αγορά, για να τα μοιράζονται μεταξύ τους.
Τότε, που η Ελλάδα του Σημίτη είχε "συμβούλους" σαν τον Στρος Καν και οι οποίοι τώρα "φορτώνουν" τους Σέρβους με χρέη. Τότε, που δεν τους ένοιαζε πού πηγαίνουν τα λεφτά των μεγάλων έργων, γιατί αυτοί κοιτούσαν μόνον το πότε θα γεμίσει ο "κουβάς" με τα χρέη, τα οποία θα έφερναν τους τοκογλύφους έξω από την πόρτα μας. Τώρα, που αυτά τα ιδιωτικά χρέη —με εντελώς παράνομο και εγκληματικό τρόπο— έγιναν κρατικά, ο ελληνικός λαός έπεσε θύμα εκβιασμού. Τώρα, που "γονάτισε" ο ελληνικός λαός και η περιουσία του μέσω ΤΑΙΠΕΔ πέρασε στην αρμοδιότητα και τον έλεγχο των δανειστών, αλλάζει η τακτική των Ευρωπαίων σε θέματα που αφορούν τα ιδιωτικά χρέη των λαών ...Μόνον τον Ελλήνων τα ιδιωτικά χρέη γίνονται κρατικά. Τώρα μας διαβεβαιώνει ο Προτεστάντης Ρεν ότι από εδώ και στο εξής τα χρέη των ιδιωτικών τραπεζών δεν θα επιβαρύνουν τα χρέη των κρατών.
Τώρα, δηλαδή, που έφτασε το πρόβλημα στα δικά τους τα κράτη, θα αλλάξουν τακτική. Τώρα, που οι τραπεζικές αθλιότητες απειλούν να "βυθίσουν" τα δικά τους "ηθικά" κράτη στην κρίση, δεν δέχονται τους όρους που επέβαλαν στην "βρόμικη", "φασιστική" και "ανήθικη" Ελλάδα ...Μιλάμε για προμελετημένο έγκλημα. Σε έναν κόσμο, ο οποίος λειτουργεί στο σύνολό του με δανεικά, μόνον την Ελλάδα "βοηθούν". Ό,τι είναι για όλους τους υπολοίπους "δάνειο", για την Ελλάδα ονομάζεται"βοήθεια με τόκο" ...Τα ακούνε αυτά και οι αγράμματοι αναγνώστες της Bild και νομίζουν ότι "βοηθάνε" από τις "τσέπες" τους, ενώ στην πραγματικότητα το κράτος τους "κονομάει" από τη δυστυχία των Ελλήνων ...Πραγματική "κονόμα", εφόσον εισπράττουν στο ακέραιο τις αποδόσεις παλαιότερων ομολόγων, δίνοντας ενυπόθηκα δάνεια.
Αυτήν την Ελλάδα, την οποία στην κυριολεξία την "έπνιξαν" με τα χέρια τους, τώρα την φοβούνται μήπως και αντιδράσει. "Βοηθώντας" την καθημερινά με τοκογλυφικά δάνεια, φοβούνται μήπως και αντιδράσει. Επειδή ακριβώς έχουν αυτό τον φόβο, ως γνήσιοι δολοφόνοι, έχουν προετοιμάσει την τακτική τους. Αυτό είναι φυσικό, εφόσον, ακόμα και γουρούνι να πας να σφάξεις, θα πρέπει να είσαι προετοιμασμένος για την αντίδρασή του.
Αυτήν την αντίδραση της Ελλάδας προετοιμάζονται να την αντιμετωπίσουν, εκβιάζοντάς την με Εμφύλιο. Στήνουν "σκηνικό" εμφυλίου, για να μπορούν ανά πάσα στιγμή να εκβιάζουν και να απειλούν. Όπως συνέβη με την περίπτωση των Γιουγκοσλάβων ή των Σύριων ή των Αιγυπτίων, έτσι και με την περίπτωση της Ελλάδας υπάρχει έτοιμο το σενάριο άμυνάς τους. Υπάρχει έτοιμη η μεθόδευση, η οποία θα ακολουθηθεί σε περίπτωση αντίδρασης. Υπάρχει αυτό, το οποίο είπαμε ως Μodus Οperandi ...Το γνωστό και πολυπαιγμένο μοτίβο του εμφυλίου πολέμου ...Το μοτίβο, το οποίο μας επιτρέπει να "αναγνωρίσουμε" τους εμπνευστές τέτοιων επικίνδυνων παιχνιδιών.
Αυτό, όσο κι αν φαίνεται δύσκολο ή περίπλοκο στη δρομολόγησή του, δεν είναι τέτοιο. Η Ελλάδα δεν είναι πλέον ένα μικρό και εθνικά ομοιογενές κράτος, ώστε να μην βρίσκουν εύκολα "μοχλούς", για να μεθοδεύσουν κοινωνικές συγκρούσεις και άρα τον διχασμό της. Υπάρχουν ξένοι μέσα στην Ελλάδα σε αριθμό ικανό να συνθέσουν αντίπαλο "πόλο" σε μια μελλοντική κοινωνική σύγκρουση ...Από αυτούς θα ξεκινήσουν ...Από τους "δικούς" τους ανθρώπους, τους οποίους μετέφεραν στην Ελλάδα, πληρώνοντας οι ίδιοι τα "ναύλα" τους στους δουλεμπόρους. Είδαμε άλλωστε τις αντίστοιχες "πρόβες" με τα γεγονότα που ακολούθησαν του θανάτου του Αλέξη Γρηγορόπουλου ...Αυτό είναι το "σενάριο".
Στην αρχή θα ξεκινήσουν με το εύκολο "μέτωπο" μεταξύ γηγενών και λαθρομεταναστών και μετά θα το πάνε προς τον "εμφύλιο" ...Θα το πάνε στο "ποιος υποστηρίζει ποιον" ...Θα το κάνουν "ντέρμπι" και θα προσπαθήσουν να παρασύρουν στα πάθη τον λαό ...Θα "θυμίσουν" σε κάποιους πως είναι "αριστεροί" και δήθεν διεθνιστές και σε κάποιους άλλους πως είναι "δεξιοί" και τοπικιστές. Θα θυμίσουν σε όλους τις ιδεολογικές ή εθνικές "υποχρεώσεις" τους. Οι "αριστεροί" θα είναι υποχρεωμένοι να ταυτιστούν με τους μετανάστες, γιατί οι "δεξιοί" —ως γνωστόν— είναι "φασίστες" ...Δουλεμένα "παραμύθια" εδώ και δεκαετίες. Αυτό μπορεί να φαίνεται δύσκολο, αλλά αυτοί διαθέτουν ανθρώπους μέσα στην Ελλάδα, για να το "παλέψουν".
Μια σύγκρουση με τους μετανάστες μπορεί να διχάσει ιδεολογικά τους Έλληνες και ο διχασμός αυτός σε καιρούς οικονομικής κρίσης —με την "εύφλεκτη" Αθήνα γεμάτη ξένους πράκτορες και πληρωμένους προβοκάτορες— είναι εύκολο να οδηγήσει σε ανεξέλεγκτες καταστάσεις. Έχουν και υπό τις εντολές τους τα παιδιά των παλιών δωσίλογων, που μας οδήγησαν και παλιότερα στον Εμφύλιο και μπορούν να τους εκμεταλλευτούν, βάζοντάς τους επικεφαλής καί των δύο πλευρών ...Οι Μητσοτάκηδες, οι Παπανδρέου και οι Σαμαράδες παιδιά των δωσίλογων του Εμφυλίου είναι ...και πάντα στη διάθεσή τους.
Αυτοί αναπαράγονται μέσα από τα Προτεσταντικά Κολέγια και καταλαμβάνουν τις κυβερνητικές θέσεις υπό τις εντολές της Αμερικανικής Πρεσβείας. Καταλαμβάνουν το σύνολο του εύρους του πολιτικού μας σκηνικού και ελέγχουν τα πάντα. Ποιοι είναι οι πιο "ευαίσθητοι" πολιτικοί στα θέματα των λαθρομεταναστών; ...Ο Γιωργάκης, ο Μητσοτάκης, ο Καμίνης, ο Μπουτάρης, ο Μπίστης κλπ.. ...Τα παιδιά των Κολεγίων. Ποιοι είναι οι "φανατικοί" Έλληνες "πατριώτες", που στέκονται "απέναντι" στους μετανάστες; Ποιοι είναι οι "ροπαλοφόροι" πατριώτες; ...Ο Αντωνάκης και ο Βορίδης ...Τα παιδιά των Κολεγίων. Οι ηγέτες, δηλαδή, καί των δύο πλευρών είναι συμμαθητές και φίλοι μεταξύ τους ..."Στημένες" καί οι δύο πλευρές από την Αμερικανική Πρεσβεία. Ποιος ρυθμίζει τις εντάσεις μεταξύ τους και μπορεί να βάλει "φωτιά" στο "φυτίλι"; ...Ποιος μπορεί να γίνει ο "Έβερτ" κάποιων νέων "Δεκεμβριανών"; ...Ο υπουργός Δημόσιας Τάξης ...Ο επίσης Κολεγιόπαις Δένδιας.

Όλοι αυτοί δεν θα διστάσουν μπροστά σε τίποτε, προκειμένου να εξυπηρετήσουν τα αφεντικά και ευεργέτες τους. Όπως και οι γονείς τους, είναι έτοιμοι να βγάλουν τα κέρδη τους από έναν Εμφύλιο. Έτσι κι αλλιώς μισέλληνες είναι 
...Εκπαιδευμένοι —από μικρά παιδιά στα Κολέγια— μισέλληνες ...Εξ απαλών ονύχων. Ενεργούν, χωρίς να έχουν τον παραμικρό ενδοιασμό σ' ό,τι αφορά τις πράξεις τους. Ό,τι για τον κοινό Έλληνα είναι προδοσία, γι' αυτούς είναι πράξη πίστης, εφόσον αλλού "πιστεύουν". Η Ελλάδα γι' αυτούς είναι μια "μπίζνα", που, όσο πιο πολλά κέρδη τους αποφέρει, τόσο το καλύτερο γι' αυτούς. Όσο πιο σημαντική είναι η Ελλάδα για τα αφεντικά τους, τόσο πιο πολλά τα οφέλη για τους προδότες, οι οποίοι θα τους την παραδώσουν.
Γι' αυτόν τον λόγο αναζητάμε στο σημείο αυτό την ουσία της κατάστασης με τη λογική της εγκληματολογίας. Όπως υπάρχει το πρώτο Modus Operandi, που αποκαλύπτει τα αφεντικά, έτσι υπάρχει και ένα δεύτερο Modus Operandi, που αποκαλύπτει τους συνενόχους τους. Όλοι επαναλαμβάνουν τα ίδια πράγματα, εφόσον αυτό επιβάλει το κοινό σενάριο. Απλά, ο καθένας κάνει ό,τι προβλέπει ο ρόλος του και όπως γνωρίζουμε οι ρόλοι δεν είναι ίδιοι ...Δεν είναι ίδιος ο ρόλος του ιμπεριαλιστή με αυτόν του προδότη, γιατί δεν είναι ίδιος ένας "Δαρείος" με έναν "Εφιάλτη".
Όταν λοιπόν ο κόσμος αρχίσει να συνειδητοποιεί πως τίποτε από όλα αυτά τα άσχημα που του συμβαίνουν δεν είναι τυχαίο και έχει να κάνει με μια συμμορία προδοτών, εύκολα θα μπορεί να "διακρίνει" όλους τους συμμορίτες. Θα αποκαλυφθούν όλες οι ιδιαίτερες σχέσεις τους ...Ολόκληρος ο "άξονας" των υποδομών, που "αναπαράγει" τους συμμορίτες μέσα στον χρόνο ...Τους συμμορίτες αφεντικά και τους συμμορίτες δουλικά. Δεν είναι δύσκολο να καταλάβει κάποιος τι συμβαίνει ...Συγκοινωνούντα δοχεία είναι τα Κολέγια των ΗΠΑ με αυτά των "Μπανανιών" ...Εκεί αναπαράγονται οι συμμορίτες ...Εκεί γνωρίζονται μεταξύ τους και εκεί "διαπαιδαγωγούνται" με βάση τα Προτεσταντικά πρότυπα ...Εκεί μυούνται στα κοινά συνωμοτικά τους σχέδια.
Όταν αρχίσει ο λαός και τα "βλέπει" όλα αυτά, πολλά πράγματα θα αλλάξουν ...Θα δρομολογηθούν εξελίξεις πολύ αρνητικές για τους σύγχρονους "Εφιάλτες". Το πτυχίο του Αμερικανικού Κολεγίου, για παράδειγμα, μέχρι τώρα μπορεί να ήταν ένα "προσόν" για τη ζωή του αποφοίτου του, αλλά, αν αλλάξουν τα πράγματα, μπορεί να γίνει βασικό ενοχοποιητικό στοιχείο. Αυτό, το οποίο κάποτε έμοιαζε με "σωσίβιο" και σε βαστούσε στην κοινωνική "επιφάνεια", θα αρχίσει να μοιάζει με ένα "βαρίδιο", το οποίο θα σε βυθίζει στον κοινωνικό "πάτο" και θα σε απειλεί με τιμωρία.
...Απλά πράγματα ...Σύμπτωση, που επαναλαμβάνεται διαρκώς —και με τον ίδιο απόλυτα τρόπο—, δεν είναι σύμπτωση. Δεν είναι δυνατόν αυτοί, οι οποίοι συνεργάστηκαν με τους Ναζί να είναι οι γονείς αυτών, που μας οδήγησαν στη Χούντα και παππούδες αυτών, που μας οδήγησαν στην υποταγή του Μνημονίου. Δεν είναι δυνατόν οι ίδιες πάντα οικογένειες να προδίδουν την πατρίδα μας και να "επιπλέουν" πάντα στην κοινωνική "επιφάνεια". Δεν είναι δυνατόν πάντα τα Προτεσταντικά συμφέροντα να επιβάλουν στην ελληνική κοινωνία τα ίδια πρόσωπα και να μην αποτελεί ενοχοποιητικό στοιχείο το "εκκολαπτήριο", το οποίο παράγει αναλλοίωτα τα πρόσωπα αυτά. Τα στοιχεία, τα οποία αποδεικνύουν τους ισχυρισμούς μας, υπάρχουν και απλά κανένας δεν τα εξετάζει, γιατί δεν επιτρέπεται και δεν αφήνεται κανένας να τα εξετάζει.
Οι Βενιζελικοί δωσίλογοι ήταν αυτοί, οι οποίοι συνεργάστηκαν με τους Ναζί και οι ίδιοι ήταν αυτοί, οι οποίοι ίδρυσαν το Αμερικανικό Κολέγιο Αθηνών. Κολεγιόπαις ήταν ο Ανδρέας Παπανδρέου, ο οποίος με την υπόθεση "Ασπίδα" δρομολόγησε τη σύγκρουση μεταξύ Κυβέρνησης και Παλατιού, που μας οδήγησε στη Χούντα και ο ίδιος ήταν που με τον υπερδανεισμό κατέστρεψε την ελληνική οικονομία στη διάρκεια της Μεταπολίτευσης. 
Ο Μητσοτάκης ήταν ανιψιός του ιδρυτή του Κολεγίου, που με την αποστασία του έδωσε την εξουσία σε μια μη εκλεγμένη Κυβέρνηση, την οποία "έριξε" η Χούντα και ο ίδιος ήταν που συμπλήρωσε το καταστροφικό έργο τού Παπανδρέου στη διάρκεια της Μεταπολίτευσης. Χάρη σε αυτούς τους δύο φτάσαμε στο χείλος του "γκρεμού" της οικονομικής καταστροφής.
Γιατί πέσαμε "μέσα" σε αυτόν τον "γκρεμό"; Γιατί μετά από αυτούς τους προδότες ανέλαβαν να μας εξουσιάσουν τα παιδιά τους. 
Γιατί όλοι οι Πρωθυπουργοί του Μνημονίου είναι απόφοιτοι του Κολεγίου αυτού ...Γιωργάκης, Κωστάκης, Αντωνάκης, Παπαδήμος. Όσοι πρωταγωνίστησαν και δεν ήταν απόφοιτοι του Αμερικανικού Κολεγίου, ήταν απόφοιτοι του Γερμανικού Κολεγίου ...Πικραμένος, Ντορούλα, Γιαννίτσης, Χριστοφοράκος. Μαζί και τους όλοι όσοι συντέλεσαν στο έγκλημα αυτό ...Παπακωνσταντίνου, Μητσοτάκης, Λιάπης, Δούκας, Μάνος, Βορίδης, Μπίστης, Δένδιας, Λαμπρινίδης, Νανόπουλος, Κλέων Παπαδόπουλος κλπ...

...Τι άλλο πρέπει να ξέρουμε, δηλαδή, για να καταλάβουμε ότι τα Κολέγια αυτά είναι "εκκολαπτήρια" εγκληματιών; ...Ότι είναι "γιάφκες", όπου προστατεύονται, διαπαιδαγωγούνται και συγχρωτίζονται μεταξύ τους τα παιδιά εγκληματιών. Τι πρέπει να γίνει, δηλαδή, για να καταλάβουμε ότι ιδρύθηκαν γι' αυτούς ακριβώς τους λόγους; ...Να καταλάβουμε πως οι υποτροφίες τους για σπουδές στα Κολέγια των "αφεντικών" δίνονται με τα ανάλογα κριτήρια; ...Να καταλάβουμε τον λόγο που αυτά τα Κολέγια και οι απόφοιτοί τους παρακολουθούνται από τις μυστικές υπηρεσίες των Προτεσταντών; ...Τις γνωστές μυστικές υπηρεσίες, που εν καιρώ ειρήνης θα φροντίσουν για τις καριέρες των αποφοίτων τους, αλλά, όταν το απαιτήσουν οι καιροί, θα ζητήσουν την προδοσία.
Για ποιον άλλο λόγο να ενδιαφέρεται η Αμερικανική Πρεσβεία για την "τύχη" του Γιωργάκη ή της Ντορούλας, όταν ο λαός θα θελήσει να τους τιμωρήσει; Γιατί να παρέμβουν οι Αμερικανοί, για να "ξεκουράσουν" με κρατικό μισθό και ασυλία τον "κουρασμένο" της Ραφήνας; Γιατί έχουν εγγυηθεί από τώρα την ασφάλεια του στραβού πιτσαδόρου, που παριστάνει τον Πρωθυπουργό; Τι άλλο πρέπει να μας δείξει η "στατιστική", για να καταλάβουμε πως δεν είναι τυχαία αυτή η συνεχής και μονότονη επανάληψη των ίδιων φαινομένων;
Αυτό, το οποίο έχει σημασία, είναι πως όλα αυτά πλέον τελειώνουν ...Ο χρόνος τους τελειώνει. Οι ισχυροί χάνουν τη δύναμή τους, γιατί οι ίδιοι υπέπεσαν στα ολέθρια εκείνα λάθη, που τους οδηγούν στο τέλος τους. Με οδηγό την απληστία και "άλλοθι" την Προτεσταντική "ηθική" —η οποία μπορεί να δικαιολογεί τα πάντα— κατέστρεψαν ένα σύστημα, το οποίο λειτουργεί απροβλημάτιστα εδώ και χιλιάδες χρόνια ...Ένα σύστημα, το οποίο θα λειτουργούσε ακόμα και μόνο του, αν δεν το "μπλόκαραν" με τις απείρου "ευφυΐας" επεμβάσεις τους ...Μιλάμε για βλάκες, που όμοιούς τους δεν έχει ξαναδεί το σύστημα εξουσίας.
Ενώ είχαν την απόλυτη εξουσία σε ένα κατ' όνομα "δημόσιο" σύστημα, το οποίο δεν το αμφισβητούσε κανένας, πήγαν και το ιδιωτικοποίησαν, θέτοντας υπό αμφισβήτηση τα πάντα και άρα και τους εαυτούς τους, οι οποίοι το είχαν παρανόμως οικειοποιηθεί. Ενώ μονοπωλούσαν την εξουσία σε ένα υποτίθεται κοινωνικό σύστημα, για την προστασία του οποίου "έτρεχαν" οι λαοί να προσφέρουν οικιοθελώς το αίμα και το χρήμα τους, το έκαναν ένα "ακοινώνητο" ιδιωτικό "μαγαζάκι", που μόνον φόρους ζητάει και δεν το συμπαθεί κανένας. Ενώ είχαν καταφέρει να "καπελώσουν" τη Δημοκρατία και να μονοπωλούν οι ίδιοι και οι οικογένειές τους την εξουσία σε ένα σύστημα το οποίο "πουλούσε" δημοκρατία, πήγαν και το μετέτρεψαν σε "αγορά", μετατρέποντας τους εαυτούς τους σε εμπόρους του δρόμου. Ενώ είχαν καταφέρει να κρύβονται πίσω από τον νόμο, ο οποίος τους υπηρετούσε, ξαφνικά βρέθηκαν μαζί με όλους τους υπόλοιπους πολίτες απέναντι στον νόμο να επιχειρούν να τον "ξεγελάσουν" σαν κοινοί απατεώνες.
Με τις άνευ λόγου και αιτίας ιδιωτικοποιήσεις —που επιχείρησαν παντού στον κόσμο— στη πραγματικότητα "πριόνισαν" τα "υποστυλώματα" ενός κόσμου, ο οποίος είναι θέμα χρόνου να "πέσει" πάνω τους και να τους "πλακώσει". Τα κρατικά συστήματα έχασαν την "ιερότητά" τους και αντιμετωπίζονται από τους πάντες σαν ιδιωτικές επιχειρήσεις με ισολογισμούς, που, αν δεν είναι ισορροπημένοι, μπορούν να οδηγήσουν και σε "λουκέτα". Μιλάμε για απίστευτα πράγματα, που μόνον διεστραμμένα μυαλά θα μπορούσαν μέχρι τώρα να τα φανταστούν. Μερικές χιλιάδες εγκληματιών, έχοντας άγνοια κινδύνου, πήγαν και "στάθηκαν" απέναντι από έξι δισεκατομμύρια θυμάτων, νομίζοντας ότι ο κόσμος ελέγχεται, αν πληρώνουν μερικούς "Πρετεντέρηδες" να τον "δουλεύουν". Νόμιζαν ότι θα έλεγχαν ολόκληρο τον Πλανήτη, επειδή κάποιοι Κολεγιόπαιδες, που τους "διόρισαν" Πρωθυπουργούς, θα τους υπέγραφαν τους τίτλους ιδιοκτησίας του.
Γιατί το έκαναν αυτό οι Προτεστάντες; ...Γιατί απλούστατα πήγαν για "μαλλί" και βγήκαν "κουρεμένοι" ...Γιατί από κουτοπονηριά πήγαν και έμπλεξαν με τους Εβραίους ...Ήταν στραβό το "κλίμα", το έφαγε κι ο "γάιδαρος" ...Ήταν που ήταν άπληστοι, τους παρέσυραν σε ακόμα μεγαλύτερη απληστία οι τοκογλύφοι. Οι Εβραίοι ήταν τραπεζίτες και ελέγχοντας το κεντρικό νομισματικό σύστημα των ΗΠΑ μπορούσαν να παίζουν με τις οικονομίες όχι μόνον των ΗΠΑ, αλλά και των υπόλοιπων Προτεσταντικών Κρατών. Τύπωναν "χαρτάκια" και έπαιζαν "Μονόπολη" με τα συστήματα των άλλων ...Δεν τους αφορούσαν τα όσα είπαμε πιο πάνω για τους εξουσιαστές. Τα συστήματα, που διέβρωναν, έτσι κι αλλιώς δεν τους ανήκαν και δεν είχαν ενδοιασμό να τα βάλουν στη διαδικασία της ιδιωτικοποίησης, προκειμένου να τα "αγοράσουν" με τις "φωτοτυπίες" που τύπωναν μόνοι τους.
Δεν είχαν να χάσουν τίποτε, τη στιγμή που οι Προτεστάντες ρίσκαραν να χάσουν τα πάντα. Οι Εβραίοι όλους τους αντιμετώπισαν σαν "Ινδιάνους". Με τις πλάτες των Προτεσταντών λεηλάτησαν όλα τα κράτη και στο τέλος λεηλάτησαν και τα Προτεσταντικά Κράτη. Η παρακμή, που βιώνουν σήμερα οι ΗΠΑ, είναι η απόλυτη απόδειξη της λεηλασίας που υπέστησαν από την εβραϊκή "ακρίδα" ...Από την "ακρίδα", η οποία κατοικοεδρεύει στην ιδιωτική "FED", από την οποία ξεκίνησε ο "καρκίνος" των συστημάτων, που είναι η ιδιωτικοποίησή τους ...Η FED του Εβραίου Γκρίνσπαν, που ξεκίνησε την "επίθεση" του φτηνού χρήματος, για να φορτώσει τα κράτη με χρέη ...Η FED του Εβραίου Μπενράνκε, που διαχειρίστηκε την κρίση χρέους όπως οι τοκογλύφοι, οι οποίοι οδηγούν τα θύματά τους σε πλειστηριασμό των περιουσιών τους.
Αυτή η FED πρέπει τώρα να διαχειριστεί και την καταστροφή των ΗΠΑ ...Να διαχειριστεί το "παράσιτο" τον οικονομικό "θάνατο" του "ξενιστή" του ...Να διαχειριστεί ο "δολοφόνος" μέσα στο σπίτι του "νεκρού" τη "διαθήκη" του ...Να δικαιολογήσει στα "παιδιά" τού πρώην πλούσιου "εργοδότη" του το πώς κατέληξε η περιουσία του στον ίδιο και όχι σ' αυτά. Με χρέη πάνω από 17 τρις δολάρια οι ΗΠΑ είναι "νεκρές" χωρίς καμία πιθανότητα ανάνηψης. Θα πρέπει τώρα να εξηγήσουν οι Εβραίοι της FED στους Αμερικανούς το πώς το γιγαντιαίο κράτος των ΗΠΑ βρέθηκε να χρωστάει πάνω από 10 τρις σε ...πρώην λαθρομετανάστες, οι οποίοι έφτασαν στις ΗΠΑ μέσα σε αμπάρια πλοίων με μόνη τους περιουσία τις ψείρες στα κεφάλια τους.
Αυτόν τον ρόλο θα αναλάβει η νέα διοίκηση της FED. Ποιος θα είναι ο νέος της ηγέτης; Για πρώτη φορά στην ιστορία της θα είναι μια γυναίκα ...Κατά "σύμπτωση" κι αυτήν, μέλος του "περιούσιου" λαού ...Εβραία θα αναλάβει την ηγεσία της FED ...Η Τζάνετ Γέλεν ...Μια σκληροπυρηνική σιωνίστρια ...Σύζυγος του επίσης Εβραίου οικονομολόγου Άκερλοφ... ...Μιλάμε για "θεία δίκη" ...Την πάτησαν οι Προτεστάντες από τους γύφτους ...Η μεγαλύτερη συμμορία στην ιστορία των λαών έπεσε θύμα της χειρότερης σπείρας ...Οι πιο άπληστοι από τους άρπαγες έπεσαν θύματα των πιο αδίστακτων τοκογλύφων ...ΗΠΑ, Βρετανία, Γερμανία, Ολλανδία και όλα τα άλλα τα "παιδιά" θα περιμένουν τη σειρά τους στο ίδιο "ταμείο" με την Ελλάδα και τους υπόλοιπους φτωχούς του Νότου.

Τώρα, όμως, φτάνει η "ώρα της πληρωμής" ...Φτάνει η ώρα, που θα αποδώσουν οι "επενδύσεις" όλων αυτών. Αν είχαν επενδύσει στην "καταστροφή", τότε θα δικαιωθούν για το σύνολο των επιλογών τους. 
Τόσο μεγάλα και μαζεμένα λάθη μόνον επίτηδες μπορούσαν να γίνουν. Γιατί να μην υποθέσουμε ότι οι Εβραίοι έριξαν το σύστημα στην "ξέρα", για να σώσουν τον κόσμο από τα "νύχια" του; "Σωτήρες" του κόσμου κινδυνεύουν να γίνουν οι Αμερικανοί, οι οποίοι ανέτρεψαν κάθε έννοια στατιστικής, κάνοντας τα πάντα λάθος ...Στην τύχη να άφηναν τα πράγματα, κάτι καλύτερο θα επιτύγχαναν γι' αυτούς ..."Παπατζήδες" του δρόμου να συμβουλεύονταν, καλύτεροι θα ήταν από τους Εβραίους μυστικοσυμβούλους που είχαν ...Το χταπόδι-προφήτη να έβαζαν στη θέση του Μπους ή του Ομπάμα, καλύτερα θα τα κατάφερνε.
Οι άνθρωποι αποδείχθηκαν ανίκανοι και προπάντων βλάκες, για να ανταπεξέλθουν στα καθήκοντα του "κυβερνήτη". Εκτελώντας "παραγγελίες" τραπεζιτών και επενδυτών, διέλυσαν ολόκληρο το σύστημα, προκειμένου να επανεκλεγούν και να συνεχίσουν να λειτουργούν σαν "ντελιβεράδες" των τοκογλύφων. Τώρα οι Αμερικανοί χάνουν τη δύναμή τους και εγκαταλείπουν τα δουλικά τους στο έλεος των θυμάτων τους ...Τα όπου Γης δουλικά τους — και άρα και αυτά στην Ελλάδα. Το Αμερικανικό Κολέγιο Αθηνών και οι απόφοιτοί του σύντομα θα διαπιστώσουν ότι η αμερικανική "παρακμή" θα έχει συνέπειες, τις οποίες θα τις βρουν οι ίδιοι "μπροστά" τους ...Συνέπειες μη αναστρέψιμες.
Κάποτε οι ναζιστές δωσίλογοι γονείς τους τη "γλίτωσαν", γιατί ανέβηκαν εγκαίρως στην αμερικανική "βάρκα" ...Οι φιλογερμανοί δωσίλογοι με συνοπτικές διαδικασίες έγιναν φιλοαμερικανοί και γλίτωσαν. Τα ανάλογα έκαναν και οι σταλινικοί χαφιέδες της Στάζι, οι οποίοι τη γλίτωσαν, γιατί έτσι βόλευε τους πανίσχυρους Αμερικανούς ...Από προδότες φιλοσοβιετικοί έγιναν προδότες φιλοαμερικανοί —σαν την Μέρκελ— και την γλίτωσαν επίσης. Τώρα τα πράγματα έχουν αλλάξει, γιατί οι Αμερικανοί ούτε "βάρκα" διαθέτουν ούτε είναι τόσο ισχυροί όσο ήταν στο παρελθόν. Τώρα, τους όπου Γης χαφιέδες της CIA, δεν θα τους σώσει κανένας, γιατί απλούστατα οι ίδιοι οι Αμερικανοί δεν θα έχουν δυνάμεις να τους προστατεύσουν. Τα παλιά αφεντικά "ξεδοντιάζονται" και καινούργια δεν φαίνονται με νέες "βάρκες" στον ορίζοντα. Τώρα το αμερικανικό cavalry έμεινε από "σανό" και δεν πρόκειται να έρθει.Τώρα οι προδότες θα την πληρώσουν και μάλιστα σκληρά.
Η Νέα Τάξη βασίζεται σε τόσο σαθρά "υλικά", που σύντομα θα αποδειχθεί ένας σωρός από "σκουπίδια", παρά "κάστρο", το οποίο αμύνεται σε επιθέσεις και φιλοδοξεί να επιβιώσει. Καθημερινά δείχνει όχι απλά σημάδια "κόπωσης", αλλά σημάδια "σήψης". Η Νέα Τάξη δεν θα μπορέσει να επιβιώσει και να επιβληθεί όσο κι αν το επιθυμούν οι εμπνευστές της. "Σκοτεινιάζει" ο ουρανός γύρω από το Ψυχικό και αυτό έχουν αρχίσει να το αντιλαμβάνονται πολλοί. Η "απόσταση" από το Ψυχικό μέχρι τη Βασιλίσσης Σοφίας θα γίνει πολύ μεγάλη, για να τη διατρέξει κάποιος. Ό,τι εύχεται καθημερινά ο κόσμος να πάθουν οι προδότες, θα το πάθουν ...Θα το πάθουν και με το παραπάνω, γιατί αυτοί, οι οποίοι θα τους τιμωρήσουν, είναι πολύ θυμωμένοι και έχουν πολύ μεγαλύτερη φαντασία από τον μέσο όρο. Αυτοί, οι οποίοι πρέπει, έχουν γνώση όλων όσων συμβαίνουν, όπως γνωρίζουν και όλους όσους είναι υπεύθυνοι για όλα αυτά.
Σε λίγο καιρό δεν θα μπορεί η Νέα Τάξη να προστατεύει τους "εκλεκτούς" της. Δεν είναι δυνατόν να τους προστατεύσει. Δεν υπάρχει πιθανότητα αυτές οι μερικές χιλιάδων ανθρώπων, που είναι υπεύθυνοι για την παγκόσμια δυστυχία και πείνα, να τη "γλιτώσουν". Ολόκληρη η "συμμορία" θα ξηλωθεί από τη "ρίζα" της ...Θα ξηλωθεί από την κορυφή της μέχρι τη βάση ...Από τους ηγέτες των μεγάλων κρατών μέχρι τα δουλικά τους από τα κατά τόπους Κολέγια των προδοτών ...Από τα σκουπίδια του Skull and Βones του Yaleμέχρι την "παράγκα" του Κολεγίου Αθηνών ...Από τουςGreeks των Αμερικανικών Κολεγίων μέχρι τους Greeks της προδοσίας.
Ο κόσμος έχει γίνει πολύ μικρός, για να μπορέσουν ξεφύγουν. Αν κάποτε η Λατινική Αμερική αποτελούσε "εγγύηση" ασφάλειας για κοινωνικούς εγκληματίες, σήμερα αυτό δεν ισχύει ...Κάποτε φαινόταν και ήταν πολύ μακριά —για να αναζητήσει κάποιος κοινωνικούς εγκληματίες, προκειμένου να τους τιμωρήσει— και σήμερα είναι δίπλα μας. Στην εποχή του ίντερνετ και της εύκολης επικοινωνίας, πριν "φτάσει" εκεί ο εγκληματίας, θα έχει "φτάσει" το "μήνυμα" να τον περιμένουν οι ομοιοπαθείς των θυμάτων του. Τέτοιου είδους σωτήριες προσδοκίες μπορεί σήμερα να δημιουργήσει μόνον ένας άλλος Πλανήτης και τέτοιος δεν υπάρχει, για να φιλοξενήσει τους εγκληματίες ...Ο χρόνος μετράει αντίστροφα και θα έχουμε εξελίξεις.
Για ένα πράγμα μπορεί ο γράφων να διαβεβαιώσει τους αναγνώστες. Πολλοί από αυτούς, στους οποίους αναφερθήκαμε στο κείμενο αυτό, θα "φύγουν" με λυγμούς από τον κόσμο αυτόν ...Θα φύγουν με κατάρες και παράπονα, σαν να μην κατάλαβαν τι έκαναν ...Πρόβλημά τους. Όπως είπαμε και σε άλλο σημείο, δεν χρειάζεται να είναι κανείς προφήτης, για να καταλάβει πώς θα εξελιχθούν τα πράγματα ...Έχουν γνώση οι φύλακες ...Ακόμα κι αυτούς, τους οποίους ο κόσμος τους ξέχασε, αυτοί, που πρέπει, ...τους θυμούνται.
ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ

Ο Άγνωστος Πόλεμος...


ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΡΑΪΑΝΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες και να είστε κόσμιοι στις εκφράσεις σας. Οποιοδήποτε άλλο σχόλιο με γκρικλις και ξένη γλώσσα θα διαγράφετε. Ευχαριστώ!

Έλληνες-ΑΥΤΗ Η ΓΗ ΕΧΕΙ ΦΩΝΗ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ

Έλληνες-ΑΥΤΗ Η ΓΗ ΕΧΕΙ ΦΩΝΗ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ