Δευτέρα 27 Ιανουαρίου 2014

Ο διασυρμός της ''οργανωμένης Ομογένειας'' ΗΠΑ είναι γεγονός

Πληρώνει στο εξωτερικό την διαχρονική ανεπάρκειά της.
Προεδρεύουσα Ελλάδα στην Ευρωπαϊκή 'Ενωση με υπολειτουργούντα Γραφεία Τύπου και ''διπλωμάτες-τουρίστες'' στις ΗΠΑ.

'Οταν τα γνωστά νεοελληνικά πολιτικο-κομματικά κριτήρια καθόριζαν και καθορίζουν ακόμα τις τοποθετήσεις εκπροσώπων της Ελλάδας στο εξωτερικό (διπλωμάτες, Γραφεία Τύπου κλπ), η γύμνια φαίνεται.

....................................................

Μυρτώ, παρανομούσα Ομοσπονδία ''κομπιναδόρων'' Βοστώνης, χρήματα έρανου

Ο διασυρμός της ''οργανωμένης Ομογένειας'' ΗΠΑ είναι γεγονός
Η ημιδιαλυμένη παρανομούσα Ομοσπονδία, που την λυμαίνονται 2-3 δεκαετίες οικογένειες και ολίγοι τυχοδιώκτες, λειτουργούσα ως ''ιδιωτικό μαγαζάκι'' και ευεργετηθείσα από την Ελλάδα με περίπου 250.000 δολάρια χορηγίες, που είχαν άγνωστη κατάληξη, ακόμα κρατά τα χρήματα που έδωσε η Ομογένεια γιά την Μυρτώ, αρνείται να δώσει λογαριασμό με διάφορες προφάσεις και κινδυνεύει με διώξεις, αστικές και ποινικές. '

Ενα μήνα μετά την συλλογή χρημάτων από τον έρανο, με ανήθικες μεθόδους του νομικού της σύμβουλου, υπεκφυγές, ''εξαγγελίες'', απειλές και ''λάσπες'' προσπαθεί να αποφύγει καθαρές εξηγήσεις-λογαριασμούς και να ξεφύγει από το ουσιαστικό θέμα: 
Τι θα κάνει με τα χρήματα που έδωσε η Ομογένεια γιά την Μυρτώ και όχι γιά την Ομοσπονδία. 
Παράλληλα, η μεγαλύτερη -αμερικάνικη- εφημερίδα της Βοστώνης, μαζεύει υλικό σχετικό με τις διαχρονικές ανομίες της Οργάνωσης, γιά να ''δοξαστεί'' η Ομογένεια, ενώ η Εισαγγελία, μαζί με την Φορολογική Υπηρεσία ΗΠΑ ήδη την ερευνούν. Και αν βγούν στην επιφάνεια -από το IRS, όπως αναμένεται- οι χορηγίες από την Ελλάδα προς την Ομοσπονδία Βοστώνης, κατά παράβαση ομοσπονδιακού νόμου των ΗΠΑ, τότε θα ''δοξαστούμε'' σε παναμερικάνικο επίπεδο.

.........................................

www.kalami.net | www.kalami.us | www.kalami.co


Από 1995: Το ΚΑΛΑΜΙ είναι το πρώτο, παλαιότερο και μεγαλύτερο ιντερνετικό ΜΜΕ εκτός Ελλάδας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες και να είστε κόσμιοι στις εκφράσεις σας. Οποιοδήποτε άλλο σχόλιο με γκρικλις και ξένη γλώσσα θα διαγράφετε. Ευχαριστώ!

Έλληνες-ΑΥΤΗ Η ΓΗ ΕΧΕΙ ΦΩΝΗ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ

Έλληνες-ΑΥΤΗ Η ΓΗ ΕΧΕΙ ΦΩΝΗ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ