Τετάρτη 8 Ιανουαρίου 2014

Κατάπτυστη ανακοίνωση του υπουργείου εξωτερικών των ΗΠΑ για την απόδραση του Χριστόδουλου Ξηρού

Σχόλιο: Μήπως ο εξαφανισμένος βρίσκεται, είτε στην Αμερικανική Πρεσβεία, είτε σε κάποιο από τα διαμερίσματα των Μυστικών Υπηρεσιών των ΗΠΑ; Διότι παλαιότερα τα ίχνη της 17ης Νοέμβρη χανόταν πέριξ της Αμερικανικής Πρεσβείας!.... Και σίγουρα το δίκτυο των ΑΡΙΣΤΕΡΩΝ που συνεργάζονται (ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΑΡΕΛΚΟΜΕΝΑ) με τις μυστικές υπηρεσίες των ΗΠΑ ετοιμάζουν την υπεράσπιση; Ερωτήματα!... Απαντήσεις; 

Η ανακοίνωση του State Department επί λέξει:

«Μας ανησυχεί βαθύτατα ότι ο καταδικασμένος για πράξεις τρομοκρατίας Χριστόδουλος Ξηρός, ο οποίος ήταν ένα βασικό μέλος της τρομοκρατικής οργάνωσης 17 Νοέμβρη, που σκότωσε πέντε υπαλλήλους της αμερικανικής Αποστολής στην Ελλάδα, αγνοείται μετά από μια άδεια απουσίας από τη φυλακή όπου εξέτιε έξι διαδοχικές ποινές ισόβιας κάθειρξης για δολοφονίες.
Συνεργαζόμαστε με Έλληνες αξιωματούχους σχετικά με την υπόθεση. Καλούμε την ελληνική κυβέρνηση να εντοπίσει τον Ξηρό και να τον στείλει στην φυλακή. Οι Ηνωμένες Πολιτείες και η Ελλάδα είναι εταίροι στην καταπολέμηση της τρομοκρατίας σε όλες τις μορφές της, και συνεργαζόμαστε στενά με τις ελληνικές αρχές για την αντιμετώπιση όσων χρησιμοποιούν τη βία για να επιδιώξουν να επιτύχουν τους στόχους τους».
Πρώτον, η στενή συνεργασία της κυβερνήσεως των ΗΠΑ με την κατοχική ληστοσυμμορία Σαμαρά η οποία γενοκτονεί τον Ελληνικό Λαό, θα ληφθεί σοβαρώς υπ’ όψιν όταν ανατραπεί η χούντα Σαμαρά. Για μία εισέτι φορά οι ΗΠΑ ταυτίζονται με την Χούντα, αντί με τον Ελληνικό Λαό.
Δεύτερον, οι ΗΠΑ παρέχουν άσυλο σε έναν ημι-ηλίθιο δολοφόνο κατά συρροήν, ονόματι Γιώργο Παπανδρέου. Αν η κυβέρνηση των ΗΠΑ επιθυμεί να διατηρήσει καλές σχέσεις με την Ελλάδα, οφείλει να τον συλλάβει και να τον παραδώσει δέσμιο στον Ελληνικό Λαό. Ο καταδικασμένος για εγκλήματα γενοκτονίας στην συνείδηση του Ελληνικού Λαού, Γιώργος Παπανδρέου, φαίνεται ότι δεν εμπίπτει στον ποινικό κώδικα των ΗΠΑ. Μόνον ο Χριστόδουλος Ξηρός απασχολεί το State Department, και οι πέντε νεκροί της αμερικανικής αποστολής στην Ελλάδα. Οι οκτώ χιλιάδες και πλέον νεκροί από την ληστοσυμμορία Παπανδρέου-Σαμαρά-Κουβέλη-Βενιζέλου-Παπαδήμου, δεν φαίνεται να συγκινούν ιδιαιτέρως την κυβέρνηση των ΗΠΑ.

Τρίτον, η επί δεκαετίες αγαστή συνεργασία των κυβερνήσεων των ΗΠΑ με τους δολοφόνους των Ισαάκ και Σολωμού, και τους Τούρκους κατακτητές της Κύπρου, και η επιμονή τους για διζωνική ομοσπονδία, αποδεικνύει ότι η σημερινή κυβέρνηση των ΗΠΑ όχι μόνον δεν ενδιαφέρεται για την δικαιοσύνη, αλλά έχει καταντήσει ο υπερασπιστής της διεθνούς αδικίας.
Τέταρτον, δεν υπάρχει πιό γελοίο και κακόγουστο αστείο μετά την στάση που τήρησε η κυβέρνηση των ΗΠΑ στην Συρία και την βοήθεια που προσέφερε στους ισλαμιστές τρομοκράτες, να δηλώνει ότι καταπολεμά την τρομοκρατία. Η κυβέρνηση των ΗΠΑ όχι μόνον δεν καταπολεμά, αλλά υποθάλπει την διεθνή τρομοκρατία.
Πέμπτον, ενώ η Ελλάς τελεί υπό ξένη κατοχή, η κυβέρνηση των ΗΠΑ αδιαφορεί. Έκαστος πολιτικός κρατούμενος είναι αιχμάλωτος πολέμου, και ως τέτοιος οφείλει να πράξει το καθήκον του, που δεν είναι άλλο από την απόδραση και την συνέχιση του Αγώνος ενάντια στην ξένη κατοχή.
Δεν δεχόμαστε μαθήματα πολιτικής ηθικής από συνεργάτες των δωσίλογων και από σφαγείς του Συριακού λαού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες και να είστε κόσμιοι στις εκφράσεις σας. Οποιοδήποτε άλλο σχόλιο με γκρικλις και ξένη γλώσσα θα διαγράφετε. Ευχαριστώ!

Έλληνες-ΑΥΤΗ Η ΓΗ ΕΧΕΙ ΦΩΝΗ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ

Έλληνες-ΑΥΤΗ Η ΓΗ ΕΧΕΙ ΦΩΝΗ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ