Τετάρτη 29 Ιανουαρίου 2014

Επιτέλους αξιοκρατία από τον Τουρκολιά – Προήγαγε τον πρώην (Συνδικαληστή) Πρωτόπαπα…

Συνεχίζοντας την προκλητική διαχείριση των εσωτερικών υποθέσεων της Εθνικής, η διοίκηση χτες 28 Ιανουαρίου 2014, προήγαγε τον πρώην υπουργό και βουλευτή του ΠΑΣΟΚ, τον συνδικαλιστή Χρήστο Πρωτόπαπα, σε Υποδιευθυντή Β’, «αναγνωρίζοντας»… φυσικά την αξία ενός «στελέχους» που γνωρίζει καλύτερα τους συνδικαλιστικούς διαδρόμους παρά τους διαδρόμους της ίδιας της Εθνικής.
Η απόφαση της διοίκησης της Εθνικής προκάλεσε την μήνιν μερίδας των εργαζομένων, οι οποίοι βλέπουν με ποια κριτήρια αναβαθμίζονται στην Εθνική τα στελέχη.

Η Εθνική διαθέτει εργαζομένους με τεχνική κατάρτιση και εργασιακή ωρίμανση, για να ανελιχθούν στις κλίμακες ευθύνης αλλά και στο οργανόγραμμα της τράπεζας.
Δυστυχώς αυτό δεν συμβαίνει….

Μάλιστα, δεν είναι λίγοι και εκείνοι που δείχνουν με νόημα τόσο τη συνδικαλιστική δράση του κ. Πρωτόπαπα όσο και τα κομματικά ερείσματα που διαθέτει ως πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ.
Διότι, εάν ληφθεί υπόψιν η εργασιακή του πείρα και τριβή, τα προσόντα του κ. Πρωτόπαπα είναι ανεπαρκή, λόγω της… απασχόλησής του με τον συνδικαλισμό.
Ο Χρήστος Πρωτόπαπας είναι από το 1978 υπάλληλος της Εθνικής Τράπεζας, ενώ έχει αναπτύξει έντονη συνδικαλιστική δράση από τα φοιτητικά χρόνια ως σήμερα, με αποκορύφωμα την εκλογή του ως Πρόεδρος της ΓΣΕΕ στο διάστημα 1993-1996.
Εξελέγη Βουλευτής Β’ Αθηνών με το ΠΑΣΟΚ το 1996 και επανεξελέγη το 2000, 2004, 2007 και 2009.
Διατέλεσε Υφυπουργός Εργασίας & Κοινωνικών Ασφαλίσεων στο διάστημα 1996-2001 και Υπουργός Τύπου & Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης στο διάστημα 2001-2004.

Αναλυτικά η σχετική απόφαση:
ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΠΡΑΞΗ ΔΙΟΙΚΗΣΕΩΣ
Αριθ: 59
Ημερομηνία: 28.1.2014
ΟΝΟΜΑΣΙΑ ΣΤΕΛΕΧΟΥΣ
Έχοντας υπόψη τις διατάξεις των άρθρων 1 και 9 του Κανονισμού Εργασίας της Τράπεζας, την από 21.4.1994 απόφαση του Δ.Σ. της Τράπεζας και σε συνέχεια των Π.Δ.268/6.6.2012 και 29/14.1.2013
Ο ν ο μ ά ζ ο υ μ ε
Στέλεχος 3ου κλιμακίου ευθύνης τον κατωτέρω που τελεί στη διάθεση της Διεύθυνσης Ανθρώπινου Δυναμικού της Τράπεζας και του Ομίλου, αποσπασμένος στην «ΕΘΝΙΚΗ ΠΑΝΓΑΙΑ Α.Ε.Ε.Α.Π»,
Υποδιευθυντή Β’ [Α.Μ. 18367] Στέλεχος 5ου κλιμακίου ευθύνης
Κ. Χρήστο Πρωτόπαπα
Το έγγραφο είναι υπογεγραμμένο από τον Βοηθό Γενικό Διευθυντή

http://www.bankingnews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες και να είστε κόσμιοι στις εκφράσεις σας. Οποιοδήποτε άλλο σχόλιο με γκρικλις και ξένη γλώσσα θα διαγράφετε. Ευχαριστώ!

Έλληνες-ΑΥΤΗ Η ΓΗ ΕΧΕΙ ΦΩΝΗ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ

Έλληνες-ΑΥΤΗ Η ΓΗ ΕΧΕΙ ΦΩΝΗ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ