Τετάρτη 4 Δεκεμβρίου 2013

ΕΓΕΛΟΣ

Μια μικρή ομάδα πάμπλουτων ανθρώπων χρησιμοποιούν μια τροποποιημένη έκδοση μιας διαδικασίας που ονομάζεται ΕΓΕΛΙΑΝΗ ΔΙΑΛΕΚΤΙΚΗ η οποία θέτει δύο αντιτιθέμενες δυνάμεις (θέσις – αντίθεσις) τη μία απέναντι στην άλλη, για να δημιουργήσουν μια σύνθεση ή μια νέα δημιουργία.

Ο Γκεέοργκ Γουΐλιαμ Φρίντριχτ Χέγκελ (Έγελος) 1870-831 ήταν ένας Γερμανός φιλόσοφος που δημιούργησε μια θεωρία για την ανάπτυξη του πνεύματος ή το Απόλυτο ως καθηγητής φιλοσοφίας στην Χαϊδελβέργη και το Βερολίνο.

Ο Χέγκελ παρατήρησε πως η αλλαγή συμβαίνει μέσα από μία σύγκρουση αντιθέτων και είναι αποτέλεσμα μιας τρίτης Νέας Δύναμης που είναι η σύνθεση των δύο.

Ο Άντονι Σάττον πιστεύει πως η σύνθεση που θέλει το ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ, ΕΒΡΑΙΟΣΙΩΝΙΣΤΙΚΟ , είναι να πετύχει η Νέα Παγκόσμια Τάξη και γι’ αυτό προωθεί τεχνητές ΣΥΓΚΡΟΥΣΕΙΣ για να ωθήσουν τα ΕΘΝΗ προς μια κεντρική μορφή διακυβέρνησης .

Οι περισσότεροι Αμερικανοί δεν έχουν ακούσει ποτέ για την Εγελιανή φιλοσοφία, διότι είναι διαμετρικά αντίθετη με τις (δημοκρατικές) αρχές που διδάσκονται στην Αγγλία, τη Γαλλία, και την Αμερική.

Λέγεται πως ο Μαρξ, ό πιο επαναστατικός, και ο Χίτλερ, ο πιο συντηρητικός, επηρεαστήκαν από την θεωρία του ΧΕΓΚΕΛ.

Η Εγελιανή Διαλεκτική διαδικασία στηρίζεται στην αντίληψη πως η σύγκρουση μπορεί να δημιουργεί ιστορία.

Έτσι η ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΗ σύγκρουση μπορεί να δημιουργήσει ΠΡΟΚΑΘΟΡΙΣΜΕΝΗ ιστορία.

Το κατεστημένο στις ΗΠΑ μέσω των ομάδων όπως η Τριμερής Επιτροπή, δημιουργεί ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΗ Σύγκρουση για να φέρει το ευνοϊκό αποτέλεσμα στην ΕΛΙΤ.

Έχετε απορία, όσον αφορά την σύγκρουση της Αλ. Κάϊντα με την Δύση; ΗΠΑ και ΕΥΡΩΠΗ; Δεν έχετε απορία γιατί η ΑΛ ΚΑΙΝΤΑ, δεν έχει ποτέ-ποτέ-ποτέ, επικηρύξει ΖΩΝΤΑΝΟΥΣ ή ΝΕΚΡΟΥΣ τους ΚΙΣΣΙΓΚΕΡ, ΣΟΡΟΣ, ΡΟΘΤΣΑλΙΛΝΤ, ΡΟΚΦΕΛΛΕΡ; Και κάποιους άλλους; Γιατί το παιχνίδι είναι ΣΤΗΜΕΝΟ με του Ισλαμιστές και άλλους. Τι ποιο ΕΥΚΟΛΟ για την ΑΛ ΚΑΙΝΤΑ να ζητήσει ΖΩΝΤΑΝΟΥΣ ή ΝΕΚΡΟΥΣ "τους εχθρούς της"; Αλλά δεν είναι εχθροί αλλά συνέταιροι…

Επίσης δεν υπάρχει αμφιβολία πως οι αποφάσεις για ΠΟΛΕΜΟ και ΕΙΡΗΝΗ λαμβάνονται από τους λίγους της Ελίτ και όχι από τους πολλούς που λαμβάνουν μέρος στην διαδικασία ψήφου.

Ο Καρλ Μαρξ στο έργο του « Το Κεφάλαιο» καθόρισε τη σύγκρουση ανάμεσα στα δύο αντίθετα που είναι ο Καπιταλισμός και Κομμουνισμός. 

Σύμφωνα με το Εγελιανό σύστημα η σύγκρουση αυτή θα δημιουργήσει μια καινούργια κοινωνία που θα κινείται προς τον στόχο της Ελίτ, η οποία ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΕ τόσο τον Κομμουνισμό και τον Καπιταλισμό όσο και τον Ναζισμό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες και να είστε κόσμιοι στις εκφράσεις σας. Οποιοδήποτε άλλο σχόλιο με γκρικλις και ξένη γλώσσα θα διαγράφετε. Ευχαριστώ!

Έλληνες-ΑΥΤΗ Η ΓΗ ΕΧΕΙ ΦΩΝΗ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ

Έλληνες-ΑΥΤΗ Η ΓΗ ΕΧΕΙ ΦΩΝΗ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ