Κυριακή 15 Δεκεμβρίου 2013

ΕΞΟΡΓΙΣΜΕΝΟΙ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΟΥΝ ΚΥΚΛΩΜΑ ΧΕΙΡΑΓΩΓΕΙ ΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ

Είναι ένα κοινό μυστικό, γνωστό στους ισχυρούς κύκλους της εξουσίας στη χώρα μας. ουδείς, ωστόσο, μέχρι στιγμής έχει αποτολμήσει να αποκαλύψει το παρασκήνιο και τους πρωταγωνιστές ενός ισχυρότατου και, φυσικά, δυσώδους παραδικαστικού κυκλώματος, η δράση του οποίου κατευθύνεται από ανθρώπους που βρίσκονται στην καρδιά της δικομματικής κυβέρνησης.

Πρόκειται για ένα δομημένο σύστημα, που κινείται έξω από κάθε νομιμότητα και με άθλιες μεθοδεύσεις προσπαθεί να προδιαγράψει δικαστικές αποφάσεις, να «καθαρίσει» ποινικές διώξεις και να εξαφανίσει δικογραφίες, πάντοτε με σημαντικά ανταλλάγματα, «πουλώντας» υπηρεσίες σε επιχειρηματίες, εκδότες και δημοσιογράφους.
Η διαδρομή που ακολουθείται είναι πλέον κοινό μυστικό για τους μυημένους.Ο ενδιαφερόμενος πηγαίνει στο γραφείο του υψηλόβαθμου κυβερνητικού αξιωματούχου, εξιστορεί την όποια εμπλοκή έχει με την Δικαιοσύνη και από εκεί και πέρα ακολουθείται μια σχεδόν πανομοιότυπη διαδικασία: μέσα σε ελάχιστη ώρα, επικοινωνεί με τον ενδιαφερόμενο ο συνέταιρος του κυβερνητικού αξιωματούχου, γνωστός δικηγόρος των Αθηνών, και ζητά αμέσως ραντεβού, προκειμένου να διευκρινιστούν οι όροι και οι προϋποθέσεις για να υλοποιηθεί η «συμφωνία».


Αναρτήθηκε από GEORGE floras

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες και να είστε κόσμιοι στις εκφράσεις σας. Οποιοδήποτε άλλο σχόλιο με γκρικλις και ξένη γλώσσα θα διαγράφετε. Ευχαριστώ!

Έλληνες-ΑΥΤΗ Η ΓΗ ΕΧΕΙ ΦΩΝΗ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ

Έλληνες-ΑΥΤΗ Η ΓΗ ΕΧΕΙ ΦΩΝΗ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ