Κυριακή, 1 Δεκεμβρίου 2013

Πλαστογραφία σε βάρος του «Νέου Κόσμου» και της Γ. Προξένου κ. Λιανίδου

Μια απίστευτη υπόθεση πλαστογραφίας σε βάρος της Γενικής Προξένου στη Μελβούρνη, κ. Ελένης Λιανίδου, αλλά και του «Νέου Κόσμου» εκδηλώθηκε την περασμένη Παρασκευή.

Όπως ενημερώθηκε ο «Νέος Κόσμος» από πηγή του υπουργείου Εξωτερικών στην Αθήνα, στο υπουργείο στάλθηκε δημοσίευμα που αναφερόταν στη Γενική Πρόξενο. Στο δημοσίευμα είχε προστεθεί και το λογότυπο του «Νέου Κόσμου» με ημερομηνία Πέμπτη 14/11/2013.


Με μια λεπτομέρεια όμως: Τέτοιο δημοσίευμα δεν είχε καταχωρηθεί στο «Νέο Κόσμο». Ήταν μια καραμπινάτη, αλλά χοντροκομμένη πλαστογραφία.

Το δημοσίευμα στάλθηκε με φαξ στην Αθήνα μαζί με άλλα δημοσιεύματα. Ο «Νέος Κόσμος» έχει στην κατοχή του τον αριθμό του φαξ που στάλθηκε (από τη Μελβούρνη) και θα φροντίσει να μάθει τον ιδιοκτήτη του.

Το σχετικό δημοσίευμα, που ήταν φανερά εχθρικό προς τη Γενική Πρόξενο, αναπαράχθηκε και από ιστοσελίδες και ομογενείς χρήστες του Facebook και είχε να κάνει με την αναστολή που είχε κερδίσει η κ. Λιανίδου, όσον αφορά την μετάθεσή της, και την εκδίκαση της όλης υπόθεσης που επρόκειτο να γίνει την περασμένη Παρασκευή.

Το ερώτημα που τίθεται είναι, ποιος πλαστογράφησε το συγκεκριμένο δημοσίευμα κατά της κ, Λιανίδου και το έστειλε στην Αθήνα, εμπλέκοντας και το «Νέο Κόσμο»; Και ποια είναι τα κίνητρα του; Η εφημερίδα μας κάνει σχετικές έρευνες και ελπίζει σύντομα να είναι σε θέση να αποκαλύψει τον δράστη.Νέα πρόξενος στην Μελβούρνη
Έφθασε στη Μελβούρνη πριν τα Χριστούγεννα και ανέλαβε καθήκοντα η νέα γενική πρόξενος της Ελλάδας στη Μελβούρνη κ. Ελένη Λιανίδου.
Η κ. Λιανίδου διαδέχθηκε τον κ. Χρήστο Σαλαμάνη, που μετατέθηκε στην πρεσβεία της Ελλάδας στο Χαράρε, πρωτεύουσα της Ζιμπάμπουε.
Ο Νέος Κόσμος καλωσορίζει στη Μελβούρνη την κ. Λιανίδου και της εύχεται καλή επιτυχία στο απαιτητικό έργο της.

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ

1987 : Αποφοίτησε από τη Νομική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών.
1989 : Μέλος του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών.
1991 : Ακόλουθος Πρεσβείας- Διπλωματικό Σώμα, Υπουργείο Εξωτερικών της Ελλάδος.
Απρίλιος 1992 : Διεύθυνση Μέσης Ανατολής και Υποσαχαρικής Αφρικής, Αθήνα.
Ιανουάριος 1992 - Διεύθυνση Ενημέρωσης, Αθήνα.
Απρίλιος 1992 : Διεύθυνση Εθιμοτυπίας, Αθήνα.
Μάρτιος 1995 - Απρίλιος 1999 : Υπηρέτησε ως Πρώτη Γραμματεύς στην Πρεσβεία της Ελλάδος στη Πρετόρια, Νοτίου Αφρικής.
Απρίλιος 1999 – Σεπτέμβριος 1999: Υπηρέτησε ως Επιτετραμμένη της Πρεσβείας της Ελλάδος στη Πρετόρια, Νοτίου Αφρικής.
Σεπτέμβριος 1999 - Σεπτέμβριος 2003: Γενική Πρόξενος της Ελλάδος στο Βανκούβερ, Καναδά.
Σεπτέμβριος 2002 - Δεκέμβριος 2002 : Μέλος της Αντιπροσωπείας της Ελλάδος στην 57η Γενική Συνέλευση των Ηνωμένων Εθνών, Νέα Υόρκη.
Δεκέμβριος 2003 – Ιούλιος 2006 : Υποδιευθύντρια Γ2 Διεύθυνσης ΥΠΕΞ για τα Θεσμικά Θέματα Ευρωπαϊκής Ένωσης. Μέλος της Ελληνικής Αντιπροσωπείας στη Διακυβερνητική Διάσκεψη για τη νέα Συνθήκη της Ε.Ε.
Σεπτέμβριος 2006- Δεκέμβριος 2010 : Σύμβουλος Εξωτερικών Σχέσεων (RELEX) στην Μόνιμη Αντιπροσωπεία της Ελλάδος στην Ευρωπαϊκή Ένωση στις Βρυξέλλες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες και να είστε κόσμιοι στις εκφράσεις σας. Οποιοδήποτε άλλο σχόλιο με γκρικλις και ξένη γλώσσα θα διαγράφετε. Ευχαριστώ!

Έλληνες-ΑΥΤΗ Η ΓΗ ΕΧΕΙ ΦΩΝΗ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ

Έλληνες-ΑΥΤΗ Η ΓΗ ΕΧΕΙ ΦΩΝΗ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ