Τετάρτη 4 Δεκεμβρίου 2013

ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΜΟΣ ΑΠΟΔΗΜΩΝ ΗΠΕΙΡΩΤΩΝ

Η Ελλάδα σε κρίση, παιδιά πεινούν, ηλεκτρικό ρεύμα κομμένο σε χιλιάδες σπίτια και τα ''γαϊδούρια'' ζητούν επιχορήγηση!!! Kαι o ΓΕΛΟΙΟΣ υφυπ. Εξωτερικών Γεροντόπουλος, την δίνει... (Η απόφαση)

Εξακολουθούν να δίνουν χρήμα και στην αμαρτωλή Ομοσπονδία ελληνικών Κοινοτήτων Γερμανίας. H ημιδιαλυμένη αυτή Oργάνωση έχει λάβει ''χαριστικά'' εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ τα τελευταία 15 χρόνια

Συνιστούμε να δείτε επιχορηγήσεις σε ομογενειακές και λοιπές Οργανώσεις, ''μαϊμούδες'' και μη (τύπου ''Οι Φίλοι του Άη Γιάννη, Το Ξωκλήσι της Ξενιτιάς''), μέσω κονδυλίων της βρώμικης (εισαγγελείς στην Ελλάδα υπάρχουν;) Γενικής Γραμματείας Απόδημου Ελληνισμού (ΓΓΑΕ)

Επιστολή πρώην πρόεδρου αποκαλύπτει:

Μεγάλα ποσά από το Υπ. Εξ. ως χορηγίες στην ΠανΗπειρωτική Αμερικής
Αν σε δύο χρόνια δόθηκαν ως χορηγίες 48.000 δολάρια, ΠΟΣΑ δόθηκαν (από φανερά και μυστικά κονδύλια του υπουργείου Εξωτερικών) τα τελευταία 20 χρόνια στην πλούσια ομογενειακή Οργάνωση, η οποία δεν φημίζεται γιά ουσιαστικό έργο, προσφορά στον Ελληνισμό; Και γιατί αυτή, ως μη κερδοσκοπική Οργάνωση-εταιρία, παραβιάζει ομοσπονδιακούς νόμους ΗΠΑ, αποδεχόμενη χορηγίες από (ξένη) κυβέρνηση;

............................................

Η εφημερίδα ''ΠΡΩΙΝΗ'' που έγραψε ιστορία στην Ομογένεια ΗΠΑ, επανεκδίδεται 23 Δεκεμβρίου '13

........................................


www.kalami.net | www.kalami.us | www.kalami.co

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες και να είστε κόσμιοι στις εκφράσεις σας. Οποιοδήποτε άλλο σχόλιο με γκρικλις και ξένη γλώσσα θα διαγράφετε. Ευχαριστώ!

Έλληνες-ΑΥΤΗ Η ΓΗ ΕΧΕΙ ΦΩΝΗ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ

Έλληνες-ΑΥΤΗ Η ΓΗ ΕΧΕΙ ΦΩΝΗ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ