Δευτέρα 2 Δεκεμβρίου 2013

ΕΜΠΛΟΚΗ ΣΟΡΟΣ, ΓΕΡΜΑΝΩΝ ΣΤΑ ΒΑΛΚΑΝΙΑ


ΜΑΥΡΑ ΤΥΜΠΑΝΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ

Ο πρόεδρος της «Οξυντένταλ», Α. Χάμμερ, είχε άμεσο βοηθό για οικονομικά και χρηματιστηριακά θέματα της εταιρίας του, έναν Έλληνα επιστήμονα. Η καταγωγή του ήταν από το Νομό Ηλείας.

Γεννημένος στην Αμαλιάδα, σε πολύ μικρή ηλικία βρέθηκε στην Αμερική όπου σπούδασε οικονομία στα μεγαλύτερα πανεπιστήμια. Ονομάζεται Γιάννης Πάγκας. Στον Τζων «Γιάννη», λοιπόν, ανέθεσε ο Χάμμερ την διεξαγωγή λεπτομερούς έρευνας στις μετοχές του Ντέιβιντ Μέρντοκ.
Ο Τζων Πάγκας ανακάλυψε πολλές ατασθαλίες στην αγορά μετοχών του Μέρντοκ και κυρίως στη μεταβίβασή τους. Το μερίδιο του, 5% της «Οξυντένταλ», το είχε μεταπωλήσει στις «Επτά Αδελφές» πετρελαίου ενώ τις περισσότερες από την εγκατάσταση εργοστασίων παραγωγής απ’ ευθείας βοδινού κρέατος σε κονσέρβες στην τεράστια αγορά της Σοβιετικής Ένωσης, τις επώλησε σε εχθρούς του Χάμμερ. Επίσης ετοίμαζε την εγκατάσταση μεγάλου εργοστασίου κρέατος με έδρα τα Σκόπια για την κάλυψη της αγοράς στα Βαλκάνια, και όχι μόνο.
Παράλληλα, είχε τελειώσει τις διαπραγματεύσεις για την εγκατάσταση ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟΥ ΦΑΡΜΑΚΩΝ στα Τίρανα της Αλβανίας. Το 60% των πρώτων υλών θα το αγόραζε από την Τουρκία, το Αφγανιστάν και την Κολομβία…. Οι αγορές αυτές προσφέρονται για πώληση οπίου και των παραγώγων του. Έτσι ο Δρ. Χάμμερ θα βρισκόταν αντιμέτωπος, εν αγνοία του, μ’ ένα διεθνές δίκτυο ναρκωτικών ουσιών!... 

Η DEA, η αμερικανική υπηρεσία δίωξης ναρκωτικών «υποτίθεται», ΑΓΟΡΑΣΕ το 7% των μετοχών αυτών των υπό εγκατάσταση εργοστασίων! Μετά τις πληροφορίες αυτές του Πάγκα, ο Χάμμερ διεπίστωσε πως ο Μέρντοκ είχε εκφραστεί σε κύριο εκφραστή των εχθρών του. Κάλεσε αμέσως τον Μάικλ Μπρουκ και του έδωσε εντολή να πάρει πίσω τις μετοχές της «Οξυντένταλ» . 

«Δεν θέλω να ξανακούσω τίποτα γι’ αυτόν» είπε ο Χάμμερ κουρασμένος και του έδωσε το φάκελλο με τις πληροφορίες που είχε συγκεντρώσει ο Πάγκας. Ο Μπρουκ πήγε στο γραφείο του και το πρώτο πράγμα που έκανε ήταν να ρωτήσει στα κεντρικά της CIA που βρισκόταν ο Μέρντοκ.

Σε 20 λεπτά και ενώ στο μεταξύ είχε διαβάσει τις σημειώσεις του Πάγκα και του Χάμμερ, ο υποδιευθυντής στης CIA τον πληροφόρησε ότι ο Μέρντοκ βρισκόταν στο σοβιετικό ιπποτροφείο του Πιατιγκόρσκι στη Μαύρη Θάλασσα, όπου θαύμαζε κα διαπραγματευόταν την αγορά ακόμη πέντε επιβητόρων Πένσιαρ!.....

Τηλεφώνησε αμέσως στο Πιατιγκόρσκι και ζήτησε να συναντηθούν τις επόμενες δεκαοχτώ ώρες. Ο Μέρντοκ τον επληροφόρησε ότι σε εβδομήντα δύο ώρες θα βρισκόταν στην Αμερική! « Τότε θα είναι πολύ αργά….» είπε επιτακτικά ο Μπρουκ. «Να συναντηθούμε σε δεκατέσσερις ώρες στο Λονδίνο…» .

«Προτιμώ να συναντηθούμε στην Αθήνα… Έχω κάποιες συναντήσεις εκεί», είπε ο Μέρντοκ.

Ο Μπρουκ συμφώνησε να περάσει από το ξενοδοχείο «Χίλτον» της Αθήνας για να τον συναντήσει. Μόλις έκλεισε το τηλέφωνο πήρε τη CIA για να μάθει από τον διευθυντή επιχειρήσεων ποιους και πόσους πράκτορες της CIA στην Αθήνα μπορούσε να εμπιστευθεί. «Όχι πολλούς», του είπε ο υποδιευθυντής της cia , Ρόμπερτ Μακ Μάον. «Τον υποσταθμάρχη, τον πράκτορα Ντόναλντ Μάτσκεβιτς και τον ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ ΑΚΟΛΟΥΘΟ….» 

«Ειδοποίησέ τους», είπε ο Μπρουκ. «Να βρίσκονται στο ‘Χίλτον’ σε δώδεκα ώρες από τώρα και να κάνουν ότι τους πώ….»

Ο Μακ Μάον συμφώνησε. Πριν φύγει ο Μπρουκ από το γραφείο του για το αεροδρόμιο τηλεφώνησε στον εκτελεστικό της KGB τον Μπόρις Σέντοβ (αργότερα Αρχηγός της KGB το 1995) Να τον συνόδευε στην Αθήνα «για μια υπόθεση του Δρ. Χάμμερ». Ο Σέντοβ συμφώνησε χωρίς δεύτερη κουβέντα. Το Μπόιγκ της «Οξυντένταλ» έκανε μια στάση στην Ουάσιγκτων για να παραλάβει το υψηλόβαθμο στέλεχος της KGB που βρισκόταν εκείνες τις ημέρες εκεί, και στη συνέχεια πέταξε για την Αθήνα. Έφθασε στις 10 Ιουλίου 1983 στις 9:30 το βράδυ. Οι σουίτες για τους υψηλούς επισκέπτες είχαν κλεισθεί από πριν. Εκτός των άλλων, στο χαρτοφύλακά του, ο Μπρουκ είχε και ένα τσεκ των 194 εκατομμυρίων δολλαρίων, που αντιπροσώπευε την αξία του 5% των μετοχών της «Οξυντένταλ» που κατείχε ο Μέρντοκ.

Ένα άλλο τσεκ των 221 εκατομμυρίων δολλαρίων αντιπροσώπευε το μερίδιο των μετοχών του Μέρντοκ στα εργοστάσια παραγωγής κρέατος, που είχαν ήδη ανοίξει και άλλων που θα ξεκινούσαν τη λειτουργία τους στη Σοβιετική Ένωση.
Στις 9:45 κατέφθασε και ο επίτιμος αντιπρόεδρος της «Οξυντένταλ» Ρόμπερτ Άμπουντ. Στις 10:30 κατέφθασε ο Ντέιβιντ Μέρντοκ. Τη συζήτηση ξεκίνησε ο Μπρουκ ο οποίος προσγείωσε αμέσως τον Μέρντοκ στην σκληρή πραγματικότητα. Ο Μέρντοκ ήταν ευτυχισμένος που είχε αγοράσει κι άλλους σοβιετικούς επιβήτορες Πένσιαρ …. Είναι άξιο απορίας πως, αυτός έμπειρος χρηματιστής και επιχειρηματίας, δεν αντιλήφτηκε το παραμικρό. Να φταίει άραγε η αλαζονεία, η φιλοδοξία ή η υπερβάλλουσα αυτοπεποίθηση; ….. 

«Παίρνεις τα 194 εκατομμύρια και τα 221 και φεύγεις εντελώς από τις εταιρίες. Ο Δρ. Χάμμερ δεν επιθυμεί πλέον να έχει σχέσεις μαζί σου και έτσι θα γίνει…» είπε χωρίς περιστροφές ο Μπρουκ.
«Δεν μπορώ να πουλήσω…αλλά και δεν θέλω. Εκτός αυτού έχω και κάποιο κρυφό μέτοχο που δεν ξέρω αν θέλει κι αυτός να πουλήσει. Θέλω χρόνο να τον βρω και να μιλήσω μαζί του…», είπε εκνευρισμένος ο Μέρντοκ. 

«Κανένα χρόνο. Τηλεφώνησέ του.. αλλά ότι είναι να γίνει θα γίνει τώρα κι εδώ μέσα…», απάντησε με αναντίρρητη ηρεμία ο Μπρουκ.

«Δεν πουλάω Μάικλ..» είπε ο Μέρντοκ ενώ σηκωνόταν.
«Κάθησε κάτω… Είπα ο Δρ. Χάμμερ θέλει τις μετοχές τώρα…» ο Μπρουκ έβγαλε ήρεμα το πιστόλι του και το άφησε στο τραπέζι. 

Ο Σέντοβ και οι τρείς Αμερικανοί πράκτορες της CIA έκαναν την εμφάνισή τους …..

«Με παγίδεψες..», συμπέρανε ο Μέρντοκ.

«Ακολούθησα τις δικές σου μεθόδους. Πες το όπως θέλεις. Υπόγραψε τα χαρτιά για να σου παραδώσω τα τσεκς», απάντησε ο Μπρουκ.

«Να ρωτήσω λοιπόν και τον κρυφό μου συνέταιρο..» είπε σαρκαστικά ο Μέρντοκ απευθυνόμενος προς τον Ρόμπερτ Άμπουντ!... Αλλά ο Μπρουκ δεν καταλάβαινε από τέτοια. Είχε ζήσει και χειρότερες καταστάσεις. «Απολύεσαι», είπε ήρεμα αλλά αποφασιστικά στον Άμπουντ. 
Ο Άμπουντ εγκατέλειψε γρήγορα τη σουίτα αφού συμφώνησε να πωληθεί το μερίδιό του. Ο Μέρντοκ συνέχισε ν’ αντιστέκεται, οπότε ο υποσταθμάρχης της CIA, Ρόμπερτ Χιούι, του έσπασε με αστραπιαία κίνηση το αριστερό χέρι από τον ώμο. Ο Μέρντοκ έπεσε λιπόθυμος ουρλιάζοντας. Όταν συνήλθε υπέγραψε αμέσως τα χαρτιά χωρίς καμμία επί πλέον αντίρρηση. Ο Μπρουκ έβαλε ήσυχα τα χαρτιά στον χαρτοφύλακά του και ήρεμα ψιθύρισε κάτι στον Σέντοβ. Ο Χιούι με τον Σέντοβ έφυγαν συνοδεύοντας τον Μπρουκ στο αεροδρόμια απ’ όπου έφυγε με το Μπόιγκ της «Οξυντένταλ» για το Λος Άντζελες. 

Την μεθεπόμενη τα αθηναϊκά έντυπα έγραφαν στις μέσα σελίδες τους από ένα μικρό μονόστηλο: «Πτώμα αγνώστου ανδρός, πιθανώς αλλοδαπού βρέθηκε στην περιοχή Αλίμου. Τα πολλαπλά τραύματα μαρτυρούν σεξουαλικό έγκλημα!...».

Ήταν ο Ντέιβιντ Μέρντοκ. Τον παρέλαβε η αμερικανική πρεσβεία αφού παραδέχτηκε ότι ήταν αμερικανός πολίτης. Το πτώμα του Μέρντοκ ταξίδεψε στις ΗΠΑ και παραδόθηκε στους συγγενείς του ….

Πέρασαν πολλά χρόνια από τότε. Το «ατύχημα» του Μέρντοκ όπως και ο ίδιος. Ο Ρόμπερτ Άμπουντ υπακούοντας στις συστάσεις και συμβουλές του Ζίγκμπνιου Μπρεζίνσκυ –Καθώς ήταν διαχειριστής της περιουσίας του Μέρντοκ- οκτώ χρόνια μετά τον βίαιο θάνατο του φίλου του Ντέιβιντ, επώλησε ΑΘΟΡΥΒΑ όλη τη περιουσία στον ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗ ΣΟΡΟΣ τον ΑΥΓΟΥΣΤΟ του 1991.

Στο μεταξύ ο Άμπουντ είχε φροντίσει να κατασκευαστεί στα Σκόπια το εργοστάσιο φαρμάκων. ( ή Ναρκωτικών;)

Όχι όμως και στην Αλβανία. Οι προμηθεύτριες χώρες πρώτων υλών παρέμειναν οι ίδιες: ΤΟΥΡΚΙΑ- ΑΦΓΑΝΙΣΤΑΝ- ΚΟΛΟΜΒΙΑ-, και η συμμέτοχος DIA!!!.



Ο χρηματιστής ΣΟΡΟΣ και η Γερμανική κυβέρνηση συμφώνησαν να ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΟΥΝ το Κρατίδιο των ΣΚΟΠΙΩΝ……………………..
ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ για τους δικούς τους σκοπούς και ο ΣΟΡΟΣ για τους δικούς του. Και οι δύο μαζί αντιπροσωπεύουν την Τριμερή Επιτροπή. 

Ο ΣΟΡΟΣ κρύβεται πίσω από κάθε επιθετική ενέργεια των Σκοπίων.

Οι Γερμανοί ΕΞΟΠΛΙΖΟΥΝ το κρατίδιο αυτό καθώς και την ΑΛΒΑΝΙΑ.
Από το ΓΕΡΜΑΝΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ εκταμιεύονται Δεκάδες Εκατομμύρια γερμανικά μάρκα (1991-1995) , κάθε τρείς μήνες για τα δύο αυτά κράτη. 



Klaus Kinkel Former politican

Ο υπουργός εξωτερικών Κίνκελ, πρώην αρχηγός ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΚΟΠΙΑΣ της Γερμανίας, κατάγεται από τα Σκόπια (οι γονείς του). Συναισθηματικά είναι δεμένος με το κρατίδιο. Αλλά και επαγγελματικά.

Αν δεν φέρει το ΠΡΟΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΟ αποτέλεσμα της Τριμερούς για τη λύση των ΣΚΟΠΙΩΝ σε βάρος της Ελλάδας καθώς και το πρόβλημα της ΑΛΒΑΝΙΑΣ, τότε ο υπουργός ΚΙΝΚΕΛ θ καταστραφεί πολιτικά. ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ…!!!

ΟΤΑΝ ΘΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕΙ ΤΟ βιβλίο αυτό, το ΝΑΤΟ θα έχει ιδρύσει στη Θεσσαλονίκη τη Δύναμη Ταχείας Επέμβασης (RRF). Ο εναέριος χώρος ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ – ΣΚΟΠΙΩΝ θα είναι ανοιχτός.

Το ίδιο και με τη Θράκη.

Θυμηθείτε επίσης ότι οι ΓΕΡΜΑΝΟΙ θέλουν να ελέγχουν στα Βαλκάνια τρία Κράτη: το κράτος των ΣΚΟΠΙΩΝ, την Βοσνία και την Ερζεγοβίνη. Θα είναι ο θρίαμβος των ηττημένων.

Τα σύνορα της Ελλάδας θα αλλάξουν εκτός εάν προβάλλουν αντίσταση οι πολιτικές δυνάμεις της χώρας..

ΜΠΟΡΟΥΝ όμως;

Εκτός αν αφήσουν τις επερχόμενες πολιτικές δυνάμεις, που χωρίς προηγούμενες υποχρεώσεις, θ’ αντισταθούν στη συρρίκνωση του Ελληνισμού…..

ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΣΥΝΩΜΟΤΕΣ 1995
ΑΘ. ΣΤΡΙΓΑΣ…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες και να είστε κόσμιοι στις εκφράσεις σας. Οποιοδήποτε άλλο σχόλιο με γκρικλις και ξένη γλώσσα θα διαγράφετε. Ευχαριστώ!

Έλληνες-ΑΥΤΗ Η ΓΗ ΕΧΕΙ ΦΩΝΗ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ

Έλληνες-ΑΥΤΗ Η ΓΗ ΕΧΕΙ ΦΩΝΗ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ