Τετάρτη 4 Δεκεμβρίου 2013

Έλεγχος του Νου και της ανθρωπότητος.

Παρατηρώντας τον νέο κόσμο να έρχεται με ένα σύννεφο φωτιάς και σκόνης, ο Chargaff προειδοποίησε:

"Βλέπω την αρχή μίας βαρβαρότητας η οποία αύριο θα αποκαλείται -νέος πολιτισμός-. Ο Ναζισμός ήταν μία πρωτόγονη, ωμή, και γελοία έκφραση αυτής. Αλλά ήταν ένα προσχέδιο της Προεπιστημονικής ηθικής".
Το τρομαχτικό συμπέρασμα του Chargaff είναι ότι η ανθρωπότητα φτάνει στο χείλος της καταστροφής στο οποίο την έχουν σπρώξει αυτοί οι αδίστακτοι οι οποίοι επιθυμούν να εμφυτεύσουν στο μυαλό των ανθρώπων το σπόρο μίας νέας πραγματικότητας.

Αυτοί οι άνθρωποι χτίζουν Νέο Πολιτισμό, της Νέας Παγκόσμιας Τάξης. Αλλά ο κόσμος που κατασκευάζουν θα σπρώξει τον άνθρωπο προς ένα σκοτεινό, Μαύρο Θόλο Τρόμου.
"Πριν από κάθε καταστροφή" λέγει χαρακτηριστικά ο Chargaff, "όπως και πριν από ένα σεισμό, υπάρχουν σημάδια, (οιωνοί), ότι κάτι άσχημο πρόκειται να συμβεί".
Αυτό όμως που είναι εντυπωσιακά οξύμωρο και παράλογο για την (Δια- φωτισμένη) εκσυγχρονιστική κοινωνία που τώρα μας περικυκλώνει απειλητικά, είναι ότι έρχεται ενδεδυμένη με ένα μανδύα καλών προθέσεων και αλτρουιστικών κινήτρων.

Ο Chargaff την περιγράφει "να έρχεται σαν ένα λαμπερό, και πολλά υποσχόμενο νέο μέλλον και οι άνθρωποι παντού αποδέχονται αυτήν την διαστρεβλωμένη αλλά παραπλανητική εικόνα.

Φαίνεται να έχει εμποτιστεί η ανθρωπότητα με δυνατά παραισθησιογόνα, ναρκωτικά ελέγχου του ΝΟΥ, τα οποία έχουν δημιουργήσει μία σοβαρή κατάσταση σχιζοφρένειας, παράνοιας, βλακείας, και ΠΑΡΑΛΥΣΗΣ.

Με άλλα λόγια έχει δοθεί στην ανθρωπότητα μία μοιραία υπερβολική δόση από ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ ελέγχου του Νου και έχει γίνει θύμα αυτών των δηλητηριωδών "σφαιρών".

Επιπλέον, θα κάνουν το ΘΥΜΑ να χρειάζεται μία διαρκή ψυχιατρική φροντίδα ή περιορισμό σε ένα "Κυβερνητικό Άσυλο".

Αυτό το άσυλο στο τελικό στάδιο θα είναι ολόκληρος ο κόσμος...!! Και ποιοί θα είναι αυτοί οι επικυρίαρχοι, οι ψυχίατροι-μάγοι που θα κυβερνουν αυτό το προγραμματισμένο Κυβερνητικό Άσυλο;

Δεν θα ήταν καθόλου παράλογο να παρομοιάσουμε σήμερα τον κόσμο μας και την κοινωνία μας σαν ένα παγκόσμιο τρελάδικο, Ψυχιατρείο.

Όλα αυτά για τις Πνευματικά Καταστρεμμένες μάζες, τους άτυχους και χωρίς αυτογνωσία Ασθενείς, που καθημερινά ποτίζονται με επικίνδυνα Ναρκωτικά Ελέγχου του Νου για να ΑΜΒΛΥΝΘΕΙ η ΜΝΗΜΗ τους και να αυξηθεί η επιδεκτικότητά τους.

Αυτά τα ψυχοφάρμακα τους αφήνουν εκτεθειμένους επικίνδυνα στις Μαγικές κατευθυνόμενες Δυνάμεις.

Αυτό θα εξηγούσε σίγουρα το γιατί οι άνθρωποι ανέχονται αδιαμαρτύρητα να βλέπουν τέτοιο τρόμο στους σαδιστικούς βασανισμούς και τη σατανικότητα που υπάρχει καθημερινά στις ταινίες (θρίλερ, αστυνομικά, έργα βίας), που δείχνει η τηλεόραση και με τους θανάτους εκατομμύρια παιδιών και των Ομοφυλοφιλικών πράξεων διαστροφής. 

Που τελικά σήμερα στη μάζα που είναι γεμάτη, με ναρκωτικά ελέγχου του μυαλού, τα έχει κάνει φυσιολογικά. Ενώ αν είναι κάποιος φυσιολογικός είναι εκτός και παράλογος, έως τρελός....


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες και να είστε κόσμιοι στις εκφράσεις σας. Οποιοδήποτε άλλο σχόλιο με γκρικλις και ξένη γλώσσα θα διαγράφετε. Ευχαριστώ!

Έλληνες-ΑΥΤΗ Η ΓΗ ΕΧΕΙ ΦΩΝΗ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ

Έλληνες-ΑΥΤΗ Η ΓΗ ΕΧΕΙ ΦΩΝΗ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ