Δευτέρα 4 Νοεμβρίου 2013

ΠΟΥ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕ Η ΧΩΡΑ- Αλβανός και Ρουμάνος ελέγχουν τους υπουργούς!

ΜΕΤΕΧΟΥΝ στο κλιμάκιο των κυρίων Τόμσεν, Μορς και Σία..

Επειδή κάποιοι από την κυβέρνηση, το Μαξίμου και την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ αμφισβητήσουν ότι τη χώρα κυβερνάνε οι κατοχικές δυνάμεις, που εκπροσωπεί η «τρόικα», η οποία και μεταφέρει τις εντολές τους, τις αποδείξεις τις έχουν οι υπουργοί.


Ας πουν δημόσια με ποιους διαπραγματεύονται κάθε κίνηση, κάθε μέτρο που θέλει να πάρει η κυβέρνηση. Στην τελική φάση, που συχνά γίνεται σε επίπεδο πρωθυπουργού και αντιπροέδρου, μετέχει η ίδια η «τρόικα» - Τόμσεν, Μορς και Μασούχ. Στις συναντήσεις με υπουργούς έχουν απέναντι τους έναν Αλβανό και έναν Ρουμάνο, οι οποίοι ανήκουν στο κλιμάκιο της «τρόικας» και οι οποίοι έχουν αποφασιστικό λόγο σε κάθε θέμα.

Και μην επιχειρήσουν να το διαψεύσουν, γιατί αυτή είναι η απίστευτη και εξευτελιστική για την χώρα μας αλήθεια. Και είναι βέβαιο ότι η σημερινή αποκάλυψη θα προκαλέσει αναταραχή, γιατί δεν θα ήθελαν ούτε να φανταστούν τις επιπτώσεις έτσι και βγει προς τα έξω ότι η κυβέρνηση ανέχεται να της δίνει εντολές ένας Αλβανός και ένας Ρουμάνος! Και όμως δυστυχώς συμβαίνει. Ούτε βέτο δεν τόλμησαν να βάλουν.

ΠΑΡΟΝ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες και να είστε κόσμιοι στις εκφράσεις σας. Οποιοδήποτε άλλο σχόλιο με γκρικλις και ξένη γλώσσα θα διαγράφετε. Ευχαριστώ!

Έλληνες-ΑΥΤΗ Η ΓΗ ΕΧΕΙ ΦΩΝΗ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ

Έλληνες-ΑΥΤΗ Η ΓΗ ΕΧΕΙ ΦΩΝΗ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ