Σάββατο 23 Νοεμβρίου 2013

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ: Α.Κί.Σ. Σύλληψη εν Ενεργεία Αξιωματικού για Οπλοκατοχή


Με αφορμή τη σύλληψη εν ενεργεία Αξιωματικού των Ειδικών Δυνάμεων, για οπλοκατοχή, η Α.Κί.Σ. δηλώνει τα παρακάτω:

Η παράνομη οπλοκατοχή αποτελεί ποινικό αδίκημα, κολάσιμο από την Ποινικό Κώδικα και όποιος το διαπράττει οδηγείται ενώπιον της Δικαιοσύνης και πρέπει να τιμωρείται σύμφωνα με τα όσα ο νόμος προβλέπει.

Ο συσχετισμός τέτοιων αδικημάτων με ιδεολογικές ή πολιτικές θέσεις του κατηγορουμένου, αποτελεί επικίνδυνο ολίσθημα και ο αυτοματισμός με τον οποίον τέτοια περιστατικά αποδίδονται ως γενικευμένη εμπλοκή των στελεχών με συγκεκριμένο πολιτικό κόμμα, έχουν ως μοναδικό σκοπό να απομειώσουν τις Ένοπλες Δυνάμεις στη συνείδηση του Ελληνικού Λαού.


Η εκμετάλλευση του συγκεκριμένου περιστατικού εντάσσεται σε μια συνεχή προπαγανδιστική προσπάθεια ετικετοποίησης των ανθρώπων που φέρουν το εθνόσημο, ανάλογα με το πώς βολεύει το σύστημα κάθε φορά. Παλαιότερα «χουντικοί» και «σταγονίδια», σήμερα «πραξικοπηματίες» και «χρυσαυγίτες» και πάει λέγοντας.

Η Ανεξάρτητη Κίνηση Στρατιωτικών τάσσεται απέναντι σε οποιαδήποτε παράνομη ενέργεια, από όπου κι αν προέρχεται. Υπερασπιζόμαστε αταλάντευτα το τεκμήριο της αθωότητας κάθε κατηγορουμένου μέχρι να καταδικαστεί τελεσίδικα από την Ελληνική Δικαιοσύνη και όχι από άλλου είδους τηλεδικαστές η δημοσιογραφοεισαγγελείς. Αυτό επιτάσσει η λειτουργία του Συντάγματος και η Δημοκρατία.

Δηλώνουμε αντίθετοι σε κάθε γενίκευση, που επιχειρείται με σκοπό να πλήξει το κύρος και την αξιοπιστία των ΕΔ και των ΣΑ της Χώρας, που ως θεσμοί απολαμβάνουν το υψηλότερο ποσοστό αποδοχής και εμπιστοσύνης του Ελληνικού Λαού.

Ίσως αυτό να είναι και το έγκλημα τους και γι’ αυτό στοχοποιούνται συστηματικά και αδιάκοπα τα τελευταία 40 χρόνια.

Για την Α.Κί.Σ.
Το Γραφείο Τύπου
ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΚΙΝΗΣΗ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ
Πλατεία Καρύτση 10 , ΤΚ 10561 , Αθήνα, Τηλ/Φαξ:: 210­3313516
Κιν. : 6945583856 E‐mail: info@akis2010.net και Site: www.akis2010.net

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες και να είστε κόσμιοι στις εκφράσεις σας. Οποιοδήποτε άλλο σχόλιο με γκρικλις και ξένη γλώσσα θα διαγράφετε. Ευχαριστώ!

Έλληνες-ΑΥΤΗ Η ΓΗ ΕΧΕΙ ΦΩΝΗ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ

Έλληνες-ΑΥΤΗ Η ΓΗ ΕΧΕΙ ΦΩΝΗ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ