Πέμπτη, 21 Νοεμβρίου 2013

Ελλάδα 2013: Ο Αντιρατσιστικός Νόμος και ποια η κατάληξη, μετά τα μνημόνια;


ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ μετά την οικονομική καταστροφή τους και ΕΚΤΟΣ ΝΟΜΟΥ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥΣ!.....
(Ως μια άλλη ΝΑΖΙΣΤΙΚΗ κυβέρνηση των ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ-ΣΑΜΑΡΑ-ΤΣΙΠΡΑ-ΚΟΥΒΕΛΗ με τις βουλευτικές ορντινάντσες τους που εκτελούν ακριβώς το ίδιο σχέδιο που είχε επιβάλλει η Γερμανία στους Εβραίους). 
Παρόμοιος ΝΟΜΟΣ είναι και ο λεγόμενος αντιρατσιστικός, που μαζί με τα ΜΝΗΜΟΝΙΑ θέτουν εκτός Νομιμότητας του ΈΛΛΗΝΕΣ και όχι μόνο……Διαβάστε παρακάτω ΤΟ ΝΑΖΙΣΤΙΚΟ ΝΟΜΟ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΤΟΥ ΝΑΖΙ-ΣΟΪΜΠΛΕ , ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ!.....

Και βέβαια νομιμοποιεί τους ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ και τους ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ τύπου Κομμουνιστών, αναρχικών, και άλλων που κάνουν εμπόριο ΣΚΛΑΒΩΝ!....

Τι είχε συμβεί στους Εβραίους στην Γερμανία πριν τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο που με ΝΟΜΟΥΣ είχε θέσει εκτός νομιμότητας ;
«Η θέση των Εβραίων εκτός Νόμου προκάλεσε προοδευτικά το θάνατό τους (ως πολιτών το 1933), τον (πολιτικό τους θάνατο το 1935), και τον οικονομικό τους θάνατο το 1938).»
 από το παρακάτω βιβλίο

Οι Εβραίοι θα εκδιωχθούν .......«ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟ» ΝΟΜΙΚΟ ΜΟΡΦΩΜΑ. Κατάθεση Ν/Σ που μετατρέπει τους Έλληνες σε φιλοξενούμενους στην ίδια τους τη χώραhttp://skeftomasteellhnika.blogspot.gr/2013/11/blog-post_969.html
Κατατέθηκε στη Βουλή το εθνοκτόνο "αντιρατσιστικό" νομοσχέδιο το οποίο προβλέπει μεταξύ άλλων την αναστολή της χρηματοδότησης πολιτικών κομμάτων που συνδέονται με .... "ρατσιστικές ενέργειες" από έναν έως έξι μήνες και βαριά διοικητικά πρόστιμα που φθάνουν τα 100.000 ευρώ. 

Συγκεκριμένα, προβλέπεται η επιβολή χρηματικής ποινής από 5.000 έως 20.000 ευρώ και φυλάκιση τριών μηνών....σε όποιον προκαλεί, διεγείρει ή εκτρέπει σε πράξεις ή ενέργειες βίας ή μίσους κατά προσώπου ή ομάδας προσώπων που προσδιορίζονται βάσει συγκεκριμένων φυλετικών, γενετικών και άλλων χαρακτηριστικών τους ή κατά πραγμάτων που χρησιμοποιούνται αποκλειστικά από αυτούς, με τρόπο που εκθέτει σε κίνδυνο τη δημόσια τάξη ή απειλείται η ζωή, η ελευθερία ή η σωματική ακεραιότητα τους.

Σε περίπτωση που οι αξιόποινες πράξεις τελέστηκαν προς όφελος ή για λογαριασμό νομικού προσώπου ή ενώσεως προσώπων (πχ πολιτικά κόμματα) ή από νόμιμο εκπρόσωπο ή εξουσιοδοτημένο πρόσωπό τους, ο υπουργός Δικαιοσύνης μπορεί να επιβάλει, με απόφασή του (σωρευτικά ή διαζευκτικά):
α) Διοικητικό πρόστιμο από 10.000 έως 100.000 ευρώ,
β) Αποκλεισμό από δημόσιες παροχές, επιχορηγήσεις, επιδοτήσεις, διαφημίσεις προμήθειες κ.ά. για διάστημα από έναν έως έξι μήνες. 
Αν οι αξιόποινες αυτές πράξεις έχουν τελεστεί σε ραδιοφωνική ή τηλεοπτική εκπομπή, οι κυρώσεις επιβάλλονται από το Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης. Οι αξιόποινες αυτές πράξεις κατά των διακρίσεων, καθώς και τα εγκλήματα που τελούνται συνεπεία αυτών, διώκονται αυτεπάγγελτα, ενώ όποιος θίγεται (παθών) κατά την κατάθεση της μηνυτήριας αναφοράς, αλλά και ως πολιτικός ενάγων απαλλάσσεται του σχετικού παραβόλου. Εισερχόμαστε έτσι σε μια προσπάθεια φίμωσης των πολιτικών κομμάτων εθνικού προσανατολισμού, αλλά και δημάρχων, βουλευτών, υπουργών με πατριωτική προδιάθεση, οι οποίοι ουσιαστικά δεν θα μπορούν πλέον να αναφέρονται σε ζητήματα όπως η λαθρομετανάστευση, εγκλήματα αλλοδαπών, υπεράσπιση εθνικών ιδεωδών, και της ορθοδοξίας ως βασικής θρησκευτικής συνιστώσας του ελληνικού Έθνους.
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες και να είστε κόσμιοι στις εκφράσεις σας. Οποιοδήποτε άλλο σχόλιο με γκρικλις και ξένη γλώσσα θα διαγράφετε. Ευχαριστώ!

Έλληνες-ΑΥΤΗ Η ΓΗ ΕΧΕΙ ΦΩΝΗ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ

Έλληνες-ΑΥΤΗ Η ΓΗ ΕΧΕΙ ΦΩΝΗ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ