Πέμπτη 10 Οκτωβρίου 2013

Ο.Ε.Α.: Υγεία Σώματος (Άλφα)

Για την ανάπτυξη και διατήρηση υγιούς σώματος απαιτείται:

Α) Η πρόσληψη στερεών (τροφών), υγρών (ύδατος), αερίων (ατμοσφαιρικού οξυγόνου) και ακτινοβολιών (ορατής Ηλιακής –Αοράτου υπεριώδους –Κοσμικής) σε ορισμένες ποσότητες και στην Μέγιστη Φυσική τους Κατάσταση, ήτοι Ποιότητα.
Β) Η κίνηση ασκήσεως όλων των μυών ώστε να διασφαλισθούν οι κυκλοφορίες αίματος και λέμφους, με σκοπό την προσαγωγή-καύση-απαγωγή υπολειμμάτων, των ανωτέρω τεσσάρων προσλαμβανόμενων ειδών.
Ο όρος «Φυσική Κατάσταση» τροφών αποκλείει τον εκ του πονηρού επινοηθέντα Όρο και πράξη της «Υγιεινής Διατροφής», με τις εκατοντάδες σχετικών Εβραϊκών και Αγγλοσαξονικών ΑΠΑΤΗΛΩΝ συγγραμμάτων.

Η ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗ «Υγιεινή Διατροφή» επιτρέπει και συνιστά την ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ και ΝΕΚΡΩΣΗ των τροφών μέσω θερμάνσεως. Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ «Φυσική Διατροφή»δέχεται και συνιστά μόνον Άθερμες-Ωμές-Ζωντανές τροφές.

Αυτοί οι οποίοι τρέφονται με Υγιεινή Διατροφή διαπιστώνουν ότι ζουν δέκα έτη περισσότερο από εκείνους οι οποίοι ακολουθούν «τυχαία διατροφή», αλλά ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ από τις ίδιες ασθένειες των τελευταίων, διότι λαμβάνοντας ΝΕΚΡΕΣ Θερμασμένες τροφές, ο Ανθρώπινος οργανισμός δεν διαθέτει ΑΚΕΡΑΙΑ ΔΟΜΙΚΑ ΥΛΙΚΑ για να κτίσει Υγιείς –Στερεούς-Κυτταρικούς ιστούς.

Η θέρμανση των τροφών διασπά τις ΜΟΡΙΑΚΕΣ Αλυσίδες των πρωτεϊνών –Υδατανθράκων –μεταλλικών αλάτων, σε θραύσματα τα οποία ο οργανισμός δεν ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΙ και δεν θέλει να τα χρησιμοποιήσει ως τροφές, διότι τα θεωρεί ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΑ και προϊόντα αποσυνθέσεως από θερμική διάσπαση.

Αυτό σημαίνει ότι τα θερμικώς διασπασμένα τρόφιμα ο οργανισμός τα κατατάσσει στην ίδια κατηγορία με τα ΩΜΑ ΣΑΠΙΑ αποσυντίθεντα τρόφιμα, ήτοι π.χ. το μαγειρεμένο κρέας τα κατατάσσει ως σάπιο ωμό κρέας.

Επειδή τα κύτταρα «Καθαριστές» των ΕΝΤΕΡΩΝ δεν δύναται να συλλάβουν τα πολύ μικρά διασπασμένα οργανικά υπολείμματα του «Σάπιου» μαγειρεμένου κρέατος, στα ΕΝΤΕΡΑ υπάρχει συνεχώς μια κατάσταση ανεκδήλωτης εν δυνάμει ΣΗΨΑΙΜΙΑΣ.

Παρατεινόμενη αυτή η κατάσταση προκαλεί ΚΑΡΚΙΝΟ του παχέος ΕΝΤΕΡΟΥ και λοιπές ασθένειες της ειδικότητος της ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗΣ Εντερολογίας, η οποία, καταστέλλει τα συμπτώματα αλλά ποτέ δεν κατονομάζει και δεν αίρει την αιτία των εντερικών ασθενειών (…), με αποτέλεσμα μετά από μερικά έτη η αιτία να μην επιδέχεται ΚΑΤΑΣΤΟΛΗ συμπτωμάτων με κανένα κατασταλτικό φάρμακο, κι έτσι ο ΑΣΘΕΝΗΣ πεθαίνει από την ΑΠΟΤΟΜΗ διάχυση των συσσωρευμένων ΤΟΞΙΝΩΝ στο κυκλοφοριακό σύστημα και την καρδιά. Καρδιακή ανακοπή από αυτοδηλητηρίαση απότομης αποτοξινώσεως.

Όσα μεγαλύτερα θραύσματα «Σάπιων» πρωτεϊνών μαγειρεμένου κρέατος-ψαριών-αυγών-βρασμένων γαλακτοκομικών-οσπρίων, κατορθώσουν να συλλάβουν τα ΕΝΤΕΡΑ, τα μεταφέρουν στο αίμα και μέσω αυτού στα κύτταρα τα οποία ομοιάζουν με ετοιμόρροπα κτήρια, διότι η οικοδόμηση κυττάρων με πρωτεϊνικά θραύσματα, έχει ως οικοδομικό ανάλογο έναν πύργο κτισμένο με ασυνάρμοστες τυχαίες πέτρες ξερολιθιάς ατάκτως ερριμμένες. Αντί για τετραγωνισμένους και ακριβώς λαξευμένους ογκόλιθους.

Τα όμοια συμβαίνουν όταν αντί για ακέραιους αδιάσπαστους Υδατάνθρακες Υψηλής ενέργειας από ΩΜΑ ΦΡΟΥΤΑ και άθερμα ΕΛΑΙΑ, ο οργανισμός τους προσλαμβάνει διασπασμένους –αποσυντεθείς μέσω θερμότητος από μαγειρεμένα έλαια και θερμασμένη (Δυϊλισμένη) ΑΣΠΡΗ ΖΑΧΑΡΗ, ήτοι ως υδατάνθρακες χαμηλής ενέργειας, ΑΝΙΚΑΝΟΥΣ να υποστηρίξουν καύση μεγάλης εντάσεως και διάρκειας, όπως αυτές οι οποίες απαιτούνται για τον Ηρωϊκό τρόπο Ζωής!...

Επομένως καταλήγουμε στην διαπίστωση ότι τα παρά ΦΥΣΗ μεταλλαγμένα μέσω θερμάνσεως τρόφιμα προκαλούν ΚΥΤΤΑΡΙΚΗ ΜΕΤΑΛΛΑΞΗ σε ανίσχυρους ετοιμόρροπους σωματικώς –συναισθηματικός –Πνευματικός, μεταλλαγμένους ανθρωποειδείς «ΔΟΥΛΟΥΣ του ΚΥΡΙΟΥ» του είδους HOMUS SINICUS- HEBRAICUS – SAXONICUS TRANSMUTATIUS- (HO.SI.HE.S.T.).-

Ισχύει απολύτως η αντίθετη διαπίστωση: Τα φυσικά άθερμα αμετάλλακτα τρόφιμα οικοδομούν Υγιή ακέραια πλήρη κύτταρα σε πανίσχυρους και άτρωτους σωματικός –συναισθηματικός –πνευματικό Ελεύθερους Ανθρώπους του είδους HOMUS ANDROMEDIUS HELLENICUS INMUTATIUS (H.AND.HEL.IN), ήτοι ΑΜΕΤΑΛΛΑΚΤΟΥΣ!....

Πρίν δώσουμε ένα δείγμα φυσικής δίαιτας και φυσικού τρόπου ζωής, πρέπει να αναφέρουμε τις ΤΡΕΙΣ ΑΡΧΕΣ-λειτουργίες του Ανθρώπινου Μεταβολισμού.

Συνεχίζετε..

Ο.Ε.Α.

Από το επιστημονικό κείμενο «Νούς τε Καρδιά Υγιείς εν Σώματι Υγιεί». 1990

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες και να είστε κόσμιοι στις εκφράσεις σας. Οποιοδήποτε άλλο σχόλιο με γκρικλις και ξένη γλώσσα θα διαγράφετε. Ευχαριστώ!

Έλληνες-ΑΥΤΗ Η ΓΗ ΕΧΕΙ ΦΩΝΗ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ

Έλληνες-ΑΥΤΗ Η ΓΗ ΕΧΕΙ ΦΩΝΗ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ