Κυριακή 8 Σεπτεμβρίου 2013

ΤΟ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΧΤΥΠΗΜΑ ΣΤΗ ΒΟΣΤΩΝΗ;

"Δουλεύω σε μια επιτροπή ασφαλείας και μόλις έλαβα εντολή να ξεκινήσω μια καμπάνια που δουλεύουμε τους τελευταίους 2 μήνες και τώρα όλα βγάζουν νόημα...

Θα τα γράψω όσο πιο σύντομο μπορώ... Θα φορτώσουν αυτό το συμβάν (το βομβιστικό χτύπημα στον Μαραθώνιο της Βοστώνης) σε έναν άνδρα εφηβικής ηλικίας γύρω στα 20, θα πουν ότι το έκανε επειδή είναι ψυχολογικά ασταθής.

Θα βρουν όπλα και βιβλίο της NRA (National Rifle Association) στο σπίτι του. Θα πούνε πως χρησιμοποίησε μπαρούτι για την έκρηξη και για αυτό δεν πρέπει να πωλείται στο κοινό. Μετά θα πούνε πως επειδή το μπαρούτι στις σφαίρες μπορεί να χρησιμοποιηθεί για εκρήξεις θα πρέπει να μπορεί κάποιος να αγοράσει μόνο περιορισμένο αριθμό, ενώ θα φορολογηθούν πολύ παραπάνω για να βοηθούν στα έξοδα τέτοιων συμβάντων.

Δεν μπορώ να κάνω κάτι γιατί θα χάσω τη δουλειά μου και θα αντιμετωπίσω κατηγορίες. Σας παρακαλώ μη τους αφήσετε να γλιτώσουν. Δε θα βρουν τον ύποπτο μέχρι αργότερα μέσα στην εβδομάδα και η έφοδος θα γίνει την Παρασκευή. Ήταν στημένο. Τα θύματα είναι αληθινά αλλά η επίθεση ήταν σχεδιασμένη. Μην τους αφήνετε να αφαιρούν τα δικαιώματα μας.

Είμαι στη δουλειά και αντέγραψα τη φωτογραφία από άλλο θέμα. Παρακαλώ να μη με αναφέρετε σε συζητήσεις. Θα μου κάνει σοβαρό κακό".

Με τον τίτλο «ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ: Γράφονται νόμοι για να σας πηδήξουν» κάποιος ανώνυμος δημοσίευσε στο forum 4chan.org αυτό το κειμενάκι που θα μπορούσε να είναι μία θεωρία συνομωσίας σχετικά με τους δράστες του χτυπήματος στον Μαραθώνιο της Βοστώνης…

Τι είναι το 4chan.org

Το 4chan.org αυτό είναι ένα απόλυτα ανώνυμο forum από το οποίο φήμες λένε ότι ξεκίνησε και το κίνημα των “anonymous”. Στo forum αυτό μπορεί ο οποιοσδήποτε να ανεβάσει ότι θέλει.

Η ανάρτηση παίρνει έναν μοναδικό αριθμό. Το ξεχωριστό με το forum αυτό είναι ότι μετά από περίπου 10 σελίδες οι αναρτήσεις εξαφανίζονται χωρίς κάποιος να μπορεί να τις εντοπίσει σε κάποιο αρχείο αναζήτησης.

Στο forum αυτό υπάρχει μία υποκατηγορία, που ονομάζεται “Random” (και όσοι κάνουν posts σε αυτήν την κατηγορία αυτοαποκαλούνταο "B-tards" από την λέξη retards που σημαίνει «καθυστερημένοι») από την οποία υποκατηγορία ξεκίνησαν οι δημόσιες διαμαρτυρίες των “anonymous”.

Για όσους γνωρίζουν καλά το internet θεωρούν ότι η συγκεκριμένη ιστοσελίδα ανήκει στην «σκοτεινή πλευρά του διαδικτύου» και έτσι οι αναρτήσεις δεν έχουν κάποια αξιοπιστία…

Θεωρία συνομωσίας ή κάποιος γνωρίζει μία άλλη αλήθεια;

Τι γίνεται όμως με την ανάρτηση με κωδικό αριθμό: #15795252 η οποία έγινε τη Δευτέρα 15 Απριλίου 2013 στις 18.42 το απόγευμα;

Η ανάρτηση αυτή έγινε αμέσως μετά το χτύπημα και σίγουρα αρκετά 24ωρα πριν την δολοφονία του ενός βομβιστή και τη σύλληψη του δεύτερου… Οι πληροφορίες που δίνει ο ανώνυμος συγγραφέας είναι απόλυτα ακριβείς όσον αφορά στο δράστη αλλά και στα ευρήματα των αρχών.

Το video που λείπει και ενισχύει τη θεωρία συνωμοσίας

Ένα άλλο πολύ σημαντικό στοιχείο είναι ότι ενώ δημοσιοποιήθηκαν δεκάδες video από τις τσάντες, τη στιγμή της έκρηξης αλλά και τους δράστες να προσέρχονται στο χώρο του μαραθωνίου, κανένα video δεν έχει αποτυπώσει τη στιγμή που οι βομβιστές αφήνουν τις τσάντες στο σημείο της έκρηξης.

Επίσης η επιβολή «στρατιωτικού –σχεδόν- νόμου» γύρω από το πανεπιστήμιο του ΜΙΤ, σύμφωνα με πολλούς δεν δικαιολογείται, μια και είναι αρκετά συχνές τέτοιου είδους επιχειρήσεις στην ταραγμένη από εγκληματικότητα Αμερική, και ποτέ δεν έχει υπάρξει τέτοιου είδους κινητοποίηση για τη σύλληψη ενός νεαρού «μοναχικού λύκου».

Μάλλον η ιστορία αυτή θα παραμείνει ένα μυστήριο ακόμα και για τον ιστορικό του μέλλοντος… 

ΠΗΓΗ

Έλληνες-ΑΥΤΗ Η ΓΗ ΕΧΕΙ ΦΩΝΗ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ

Έλληνες-ΑΥΤΗ Η ΓΗ ΕΧΕΙ ΦΩΝΗ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ