Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου 2013

ΑΠΟΧΑΙΡΕΤΙΣΤΗΡΙΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΨΥΧΑΡΗ ΣΤΟΝ ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΥΡΙΤΣΑΚΗ

Για δεύτερη φορά «παρεμβαίνει» η εφημερίδα ΤΟ ΒΗΜΑ στον διορισμό του νέου προέδρου της Επιτροπής Ανταγωνισμού. Με άρθρο του διευθυντή του ραδιοφώνου Βασίλη Χιώτη «ανακοινώνει» την αποχώρηση του Δημήτρη Κυριτσάκη από την Επιτροπή Ανταγωνισμού.

Σε αντιθεση με την εφημερίδα το ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ που με άρθρα του Δημήτρη Μαρκόπουλου στηρίζει την παραμονή του εντιμότατου κ. Κυριτσάκη, ο Ψυχάρης έχει άλλη άποψη. Μάλλον ο Ψυχάρης τα έχει καλά με το καρτέλ των κατασκευαστών που πολεμάει τον Κυριτσάκη (όπως λεει και ο Μαρκόπουλος).

Ίσως για αυτό να δημοσιοποίησε ο Ψυχάρης την έκθεση του ΓΛΚ με βάση την οποία γινόντουσαν παραβάσεις της νομοθεσίας στην Επιτροπή Ανταγωνισμού επί Ζησιμόπουλου αλλά και επί Κυριτσάκη (βλ. πολλαπλές συνεδριάσεις, μισθοί που δεν εδικαιούντο κλπ) και με βάση το οποίο δημοσίευμα ήδη διεξάγεται προκαταρκτική εξέταση. Αν ενδεχομένως δεν ήταν φίλος με το καρτέλ των κατασκευαστικών που πολεμάει τον Κυριτσάκη (όπως λεει ο Μαρκόπουλος), τότε ίσως να κατάπινε την έκθεση της διαφθοράς και να ήταν όλα καλά…
Η αλήθεια είναι ότι δεν διαβάζω κείμενα από την Επιτροπή Ανταγωνισμού που να βρίζουν τον Ψυχάρη ως πολέμιο της Επιτροπής και του θαυμαστού της έργου. Σε άλλους ξέρουν να τα κάνουν αλλά μόλις φτάνει το παιχνίδι στα «υψηλά» επίπεδα άκρα του τάφου σιωπή. Αυτή τη συμπεριφορά εκεί που μεγάλωσα την λέμε …..

 http://adagonismos.blogspot.gr/2013/09/blog-post_5113.html

Έλληνες-ΑΥΤΗ Η ΓΗ ΕΧΕΙ ΦΩΝΗ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ

Έλληνες-ΑΥΤΗ Η ΓΗ ΕΧΕΙ ΦΩΝΗ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ