Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου 2013

ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΤΟ (24) ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΙΛΙΕΤΙΕΣ ΧΑΜΕΝΟ ΖΕΥΓΑΡΙ ΣΤΑ ΓΟΝΙΔΙΑ ΣΟΥ;

Ουδέποτε θα σου πούν την αλήθεια για τα τέρατα που έρχονται!......


Δεν χρειάζεται να ακούς κανέναν και τίποτα για το που πάει ο άνθρωπος!.... Για το πώς δηλαδή, θα παρέμβει στην ζωή σου η γενετική!.....

Μόνον την εξέλιξη της ΜΟΥΣΙΚΗΣ να βλέπεις αρκεί!... Καταλαβαίνεις τα πάντα. Δεν χρειάζεται να ξέρεις ούτε από γονίδια, ούτε τι είναι το DNA και τι η βιοτεχνολογία και τα ατομικά φάρμακα που θα σου πασάρουν προσεχώς.

Το ανθρώπινο γονίδιο εδώ και χιλιάδες χρόνια έχει 23 ζεύγη χρωματοσωμάτων-αυτός είναι ο πυρήνας σου. Ακόμα και ένας γυναικολόγος θα το πεί στην έγκυο γυναίκα όταν της μιλάει πως έγινε η γονιμοποίηση.

Εντάξει με τα 23 ζεύγη, το 24ο όμως; Που είναι γιατί δεν μας το λένε αυτό; Υπήρχε; Δεν υπήρχε; Μήπως το βρήκανε ή χάθηκε δια παντός;

ΔΕΝ ΘΑ ΣΟΥ ΠΟΥΝ ΠΟΤΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΤΕΡΑΤΑ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ!......

Χρόνια τώρα ο ανθρώπινος οργανισμός πυροβολείται. Το γονίδιο δέχεται βομβαρδισμούς, τοξικά, χημικά, πυρηνικά, τροφή της πλάκας και ΑΠΟΣΤΕΙΡΩΜΕΝΗ από βιταμίνες, τσιγάρα, ναρκωτικά, ντόπες και στον απλό πολίτη πλέον μέσα από το φαγητό, φάρμακα, αέρα κ.α…..

Διότι δεν είναι τυχαίο που σε κάποιες συγκεκριμένες περιοχές ( και φυλές) βλέπεις μόνο άσχημα κρανία.

Και το παραμορφωμένο κρανίο ενός πραγματικά άσχημου ανθρώπου δείχνει ότι ο γενετικός του κώδικας φέρει κατά πάσα πιθανότητα αιμομιξία ή κάτι άλλο συν αιμομιξία.

Αυτό που λέμε κληρονομικότητα κουβαλάει πίσω αμαρτίες ή, προτερήματα γενεών!......μιλάει το παρελθόν…….
ΔΙΑΓΓΕΛΕΑΣ

Έλληνες-ΑΥΤΗ Η ΓΗ ΕΧΕΙ ΦΩΝΗ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ

Έλληνες-ΑΥΤΗ Η ΓΗ ΕΧΕΙ ΦΩΝΗ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ