Τετάρτη 7 Αυγούστου 2013

(THE TIME): Ενοικιάζονται λόρδοι! (Εξαγοράζονται Βαρώνοι και Λόρδοι από την Τουρκία)!....


Με ένα καλό λομπίστα μπορείς να ενοικιάσεις ένα λόρδο (ή μια βαρόνη) προκειμένου, ή έναν βουλευτή, για να προωθήσει τα συμφέρωντά σου υποβάλλοντας ερωτήσεις στη Βουλή και αναγκάζοντας την κυβέρνηση να ανταποκριθεί και έτσι να προωθήσεις κάτι για το οποίο διαφορετικά η κυβέρνηση δεν θα δώσει προσοχή.

Το νέο αυτό σκάνδαλο άρχισαν τις τελευταίες μέρες να προβάλλουν η μία μετά την άλλη οι βρεταννικές εφημερίδες.
Οι «Κυριακάτικοι Τάιμς» την Κυριακή – 23/06/2013, με ειδησεογραφικό δύο σελίδων προβάλλουν ότι λομπίστες μπορούν εύκολα να πείσουν και να Χρησιμοποιήσουν κοινοβουλευτικές ΟΜΑΔΕΣ για την προώθηση ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΩΝ πελατών τους.

Η εφημερίδα αποκαλύπτει δηλώσεις συγκεκριμένου λομπίστα, ο οποίος χαρακτηρίζει τους βουλευτές ως να έχουν «Προβατικοποιημένη διάνοια» (!), που μπορεί να τους κάνει ότι θέλει, το καυχήθηκε σε δημοσιογράφο, ο οποίος τον προσέγγισε υπό κάλυψη.

ALL-PARTY TOP TEN

Η εφημερίδα δημοσίευσε και έναν ΚΑΤΑΛΟΓΟ με 10 ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ και ΛΟΡΔΟΥΣ που είναι μέλη, σε δεκάδες κοινοβουλευτικές ομάδες ο καθένας, εκ μέρους των οποίων υποβάλλουν ερωτήσεις κατά διαστήματα, με πρώτον τον βουλευτή για 38 Χρόνια SIR PETER BOTTOMLEY, ο οποίος ανήκει σε 173 τέτοιες ΟΜΑΔΕΣ!....



«Ορισμένοι από αυτούς (έγραψε η εφημερίδα) έχουν παρουσιάσει εκθέσεις που ήταν προς όφελος εκείνων που τους ΒΟΗΘΟΥΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ και που παρουσιάστηκαν σε υπουργούς και ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ – ΚΛΕΙΔΙΑ του κοινοβουλίου».
Εμείς επισημαίνουμε τον 10ο στη σειρά, τον ΦΙΛΟΤΟΥΡΚΟ Βορειοιρλανδό λόρδο Kilclooney, ο οποίος φέρεται να είναι μέλος σε 51 τέτοιες ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΕΣ ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ, στις 36 εκ των οποίων διατηρεί Αξιωματική θέση.
Ο Λόρδος στο κέντρο της φωτογραφίας...και φόντο τι βλεπετε; Γερμανική Τράπεζα;

(Σημ: ο λόρδος Kilclooney ουσιαστικά είναι ο John David Taylor, ο οποίος πήρε το τίτλο του βαρώνου μετά τις εκλογές το 2001. υπηρέτησε και ως ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ του Φόρεϊν Όφις μεταξύ 1997-2001. ο εν λόγω λόρδος σε δηλώσεις του δεν αναγνωρίζει την Κυπριακή Δημοκρατία και είναι ένας από εκείνους που προβάλλουν την ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ των Κατεχομένων και των ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ των Τούρκων στη Βουλή των Λόρδων, δημιουργώντας συζητήσεις υπέρ των συμφερώντων της Άγκυρας. Πληροφορίες λένε ότι ο εν λόγω λόρδος κατέχει και ΣΠΙΤΙ στο κατεχόμενο Καζάφανη, όπως και άλλος συνάδελφός του).

Άρθρο της Φανούλας Αργυρού
Στην εφημερίδα Ελευθερία του Λονδίνου!...
Διαγγελέας

Έλληνες-ΑΥΤΗ Η ΓΗ ΕΧΕΙ ΦΩΝΗ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ

Έλληνες-ΑΥΤΗ Η ΓΗ ΕΧΕΙ ΦΩΝΗ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ