Παρασκευή 30 Αυγούστου 2013

Μήπως ο Αθανάσιος Στριγάς είναι Προφήτης; Όχι!..Όσοι ενδιαφέρωνται ας ακούσουν τι δήλωσε!..... M.Ομπάμα: "Θα επιτεθούμε ακόμα και μόνοι"

O Πρόεδρος των ΗΠΑ Μπαράκ Ομπάμα σε δηλώσεις του τονίζει τα εξής: "Αποτελεί πρόκληση για όλο τον κόσμο η επίθεση με χημικά ενώ ταυτόχρονα γνωστοποιεί πως η χρήση χημικών όπλων απειλεί όχι μόνο την αμερικανική εθνική ασφάλεια αλλά και του Ισραήλ και της Ιορδανίας".


Παράλληλα διευκρινίζει ότι "Δεν έχει λάβει ακόμα την τελική του απόφαση για τo είδος της επίθεσης στην Συρία αλλά ο κόσμος δε μπορεί να ανεχθεί τους θανάτους γυναικών και παιδιών από χημικά. Αυτό το είδος της επίθεσης είναι μία πρόκληση για τον κόσμο", τόνισε αναφερόμενος στην επίθεση με χημικά όπλα της 21ης Αυγούστου και είπε ότι "Δεν μπορούμε να δεχτούμε έναν κόσμο όπου δηλητηριάστηκαν με αέρια γυναίκες και παιδιά".

Το ότι υπάρχουν ισχυρές ενδείξεις ότι τα χημικα ερρίφθησαν από τους ισλαμιστές δεν φαίνεται να τον απασχολεί...

Το πιθανότερο αναφέρει πως είναι μία «περιορισμένη δράση» αλλά «το προτιμότερο», σύμφωνα με τον πρόεδρο Ομπάμα, «θα ήταν η διεθνής κοινότητα να κινηθεί προς τα εμπρός». Ανέφερε χαρακτηριστικά: «Προτιμούμε μία πολυμερή δράση στη Συρία, αλλά δεν θέλουμε να παραλύσει ο κόσμος».

Αφήνοντας αιχμές προς το Συμβούλιο Ασφαλείας του ΟΗΕ δήλωσε ότι αυτό έδειξε «ανικανότητα να δράσει προκειμένου να αντιμετωπίσει αυτή την καθαρή παραβίαση των διεθνών κανόνων στη Συρία».

Τέλος δήλωσε πως θα συνεχίσει τις συζητήσεις με το Κογκρέσο

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr


 Αθανάσιος Στριγάς: Βίντεο!...

 http://hellas-diaggeleas.blogspot.gr/

Έλληνες-ΑΥΤΗ Η ΓΗ ΕΧΕΙ ΦΩΝΗ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ

Έλληνες-ΑΥΤΗ Η ΓΗ ΕΧΕΙ ΦΩΝΗ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ